Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykologer til Afdeling for Traume- og Torturoverlevere, Odense og Vejle

Har du lyst til at arbejde med traumatiserede flygtninge, og kan du se dig selv som en del af en afdeling med høj faglighed, gode kollegaer og et veludviklet fagligt behandlingskoncept, så skal du søge en stilling hos os.

Vi har meget at se til, og en god kollega er på vej på barsel. Vi søger derfor tre psykologer, der har interesse i arbejdet med PTSD og vores målgrupper, hvoraf størstedelen er traumatiserede flygtninge.

Vi ser gerne, at du er autoriseret og måske i gang med relevant specialistuddannelse, men det er ikke en betingelse. Det er en fordel, at du har erfaring med/kendskab til behandling af traumatiserede mennesker eller sammenlignelige målgrupper, hvor der er høj grad af kompleksitet. Samt at du har bred erfaring med udredning og behandling fra psykiatrien.

Dine opgaver bliver bl.a. følgende:

 • Udredning og psykologisk behandling, herunder både gruppebehandling og individuelle forløb under selvstændigt behandlingsansvar, hvis du er autoriseret. Mange forløb gennemføres ved brug af tolk.
 • Indgå i de tværfaglige teams med fælles koordinering af de enkelte patientforløb.
 • Systematisk dokumentation i elektronisk patientjournal (COSMIC).
 • Evt. supervisions- og undervisningsopgaver alt efter kvalifikationer.
 • Deltage i afdelingens udviklings- og forbedringsarbejde.

Vi tilbyder:

 • Intern og ekstern monofaglig supervision samt tværfaglig supervision.
 • Gode muligheder for relevant kompetenceudvikling.
 • Mentorordning for nyansatte.
 • Mulighed for at indgå i et kollegialt miljø præget af åbenhed, humor, uhøjtidelighed og høj faglighed.
 • En velfungerende afdeling, der lægger vægt på trivsel og godt arbejdsmiljø.
 • Muligheder for flekstid.
 • Monofaglig forankring i en velfungerende psykologgruppe, med gode muligheder for sparring og psykologfaglig udvikling.

 Vi lægger vægt på:

 • At du trives med at indgå i et tæt tværfagligt teamsamarbejde og er fleksibel/kreativ i opgaveløsningen.
 • At du har gode relationelle kompetencer og evner at håndtere/rumme patienter med en svær traumehistorie og komplekse problemstillinger.
 • At du evner at arbejde selvstændigt og prioritere dine opgaver.
 • At du har et fagligt engagement og lyst til at indgå i det fortsatte udviklingsarbejde i afdelingen, herunder arbejdet med den Syddanske Forbedringsmodel.

Yderligere oplysninger om stillingerne

Alle tre stillinger er faste og på fuld tid med tiltrædelse 1. december 2020 eller efter aftale.

Søg jobbet på job.regionsyddanmark.dk under jobnummer 212457. Sidste frist for ansøgning er mandag den 19. oktober.

Det skal tydeligt fremgå af ansøgningen, om det er Odense eller Vejle du søger, alternativt angive om lokation er underordnet.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler mandag den 26. oktober. Samtalerne holdes enten på vores adresse i Vejle eller på vores adresse i Odense.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Dansk Psykologforening.

Det bemærkes, at Region Syddanmark anvender prøvetid.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder og fagansvarlig fysioterapeut Dorte Uhd på tlf.: 9944 4742 eller på mail dorte.uhd@rsyd.dk, funktionsleder og fagansvarlig psykolog Janus Staffe på tlf. 9944 4646 eller mail  janus.staffe@rsyd.dk eller psykolog og tillidsrepræsentant Merete Hein Knudsen på tlf.: 9944 4730 eller mail merete.hein.knudsen@rsyd.dk.

Du kan finde mere information om afdelingen og om psykiatrien i Region Syddanmark på www.traumeogtorturoverlevere.dk og www.psykiatrienisyddanmark.dk.

 

ATT er en selvstændig ambulant afdeling i Psykiatrisygehuset i Region Syddanmark. Vores opgave er specialiseret udredning og behandling af flygtninge med kompleks PTSD samt højt specialiseret funktion for behandling af veteraner med PTSD i samarbejde med Psykiatrisk afdeling, OUH.

Vi er en velfungerende afdeling, der er delt på 2 matrikler i hhv. Odense og Vejle med samlet omkr. 60 medarbejdere. Afdelingen er organiseret i teams, herunder 4 tværfaglige teams der varetager udredning og behandling, og bestående af overlæge, psykologer, fysioterapeuter, sygeplejersker og socialrådgivere samt faglig forankring i en psykologgruppe bestående af 16 psykologer. Afdelingen er præget af høj faglighed, ønske om udvikling af nye udrednings- og behandlingstiltag, stabilitet og høj grad af social kapital og trivsel.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.