Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykologer til skole-, spæd- og småbørnsområdet i Center for Børn, Unge og Familie i Glostrup Kommune

I Glostrup kommune er vi på udkig efter nye dygtige kolleger, som forstår at forbinde personlige egenskaber og en stærk relationskompetence med faglig viden og erfaring.

Brænder du for den tidlige indsats og det psykologfaglige arbejde indenfor småbørnsområdet og/eller skoleområdet? Er du klar på at sætte din psykologfaglighed i spil tværprofessionelt i både hjem, dagtilbud og skole? Har du mod på at skulle arbejde tæt på praksis? Så er det dig vi søger i Glostrup!

I Glostrup styrker vi nu den psykologfaglige bistand på 0-6 årsområdet og samtidig har vi 2 skønne kolleger, som går på barsel. Det betyder, at vi lige nu har 3 ledige psykologstillinger: 1 fastansættelse på 32-37 timer på spæd- og småbørnsområdet og 2 barselsvikariater på 32-37 timer. Vi søger en barselsvikar til én af matriklerne på Glostrup skole og har ligeledes brug for en barselsvikar til spæd- og småbørnsområdet. For begge barselsvikariater gælder, at ansættelsen er frem til minimum juni 2021.

Det er nyt, at vi styrker og udvider psykologfunktionen i barnets helt tidlige leveår, så du kommer i høj grad til at være medskaber af vores nye praksis. Vi mener det dybt alvorligt, når vi styrker den tidlige indsats, særligt i barnets første 1000 dage, og vi tror på, at den rette indsats for barnet sker i spændingsfeltet mellem det konsulterende og intervenerende - så du skal mestre eller have mod på at ville mestre begge dele. Vores mål er at sikre alle børns trivsel og udvikling. Vi har fokus på special- og almenområdets samspil, på inklusion og tværprofessionelt samarbejde.

Arbejdsopgaverne vil omfatte en bred vifte af opgaver i samarbejde med andre faggrupper, som f.eks. hjemmeinterventioner og supervision af personale i dagtilbud og skole omkring børn med særlige behov. Du vil ligeledes skulle lave undersøgelser med henblik på belysning af støttebehov, udarbejdelse af pædagogiske psykologiske vurderinger, indstilling til specialtilbud og/eller henvisning til yderligere udredning. Undersøgelserne vil ofte tage afsæt i observationer, testning og intervention i praksis og disse kan ligeledes give anledning til supervisionsforløb vedr. den pædagogiske praksis.

Organisatorisk forankring

Psykologgruppen er placeret i Center for Børn, Unge og Familier, som ud over psykologerne også beskæftiger sundhedspleje, logopæder, pædagogiske vejledere, socialrådgivere, familiebehandlere, tandpleje, dagtilbud, skole og Ejbyhus som er kommunens skole-dagbehandlingstilbud. Vi arbejder ud fra et fælles børne-unge syn og et systemisk mindset på hele 0-18 års området. Vi vægter de monofaglige kompetencer og kvalifikationer og er forankrede i faglige enheder, men vi stræber mod at reflektere og arbejde tværprofessionelt. Det tværfaglige mindset skal altså indgå i dit DNA.

Psykologgruppen består af 8 psykologer, hvoraf 2 har funktion som familiebehandlere. Vi er en stabil og erfaren gruppe, der vægter høj faglighed, deltagelse i den organisatoriske og faglige udvikling, nærvær og humor, og vi trives som gruppe. Vi har og værdsætter et godt arbejdsmiljø og søger at hjælpe, hvor vi kan - også i en travl hverdag.

Vi tilbyder:

 • En psykologgruppe med et højt fagligt niveau, der brænder for og bidrager til udviklingen af opgaveløsningen og det tværprofessionelle samarbejde.
 • En psykologgruppe, der prioriterer det faglige og sociale fællesskab.
 • En arbejdsplads, som vægter faglig udvikling højt med mulighed for kurser/efteruddannelse.
 • Ansvar for og planlægning af egne opgaver.
 • Mentorordning ved opstart.
 • Intern supervision og sparring.

Vi ønsker kolleger som:

 • er uddannet cand. psych eller cand.pæd.psych - gerne med autorisation.
 • har en stærk psykologfaglig identitet og kan arbejde selvstændigt og fleksibelt.
 • har et positivt sind og indgår konstruktivt i samarbejde og udvikling af den fælles opgave og vores praksis.
 • har gode relationelle kompetencer, som du naturligt sætter i spil i samarbejdet med institutioner, skoler, familier og børn.
 • er god til at organisere dit arbejde og bevare overblikket – også i travle perioder.
 • er omstillingsparat og trives i forandring.
 • er kreativ og nytænkende.
 • har - eller ønsker at tage - relevante uddannelser f.eks. ADBB, COS-P, ICDP.

Det praktiske

Stillingerne er til besættelse pr. 1. september 2020 eller før og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

Har stillingen vakt din interesse, skal du sende en ansøgning og CV via dette link senest den 5. juli 2020. Vi holder løbende samtaler frem til den 8. juli 2020.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen og vores hverdag, er du velkommen til at kontakte leder for sundhedspleje, psykologer og logopæder Marika Jensen på tlf. 29405899 eller psykolog og tillidsrepræsentant Michelle Djurhuus Tupper på tlf. 29131022 eller pr. mail michelle.tupper@glostrup.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.