Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykomotorisk teraput til børnehave i Det Lille Univers

”I Det Lille Univers hersker der et godt samarbejde og et unikt fællesskab. Faglig udvikling er et fælles anliggende og der er et fælles mål. At alle får samme viden, at vi løfter i flok og udvikler os sammen som en gruppe er kendetegnede for det at være ansat i Det Lille Univers” fortæller dine nye kolleger.

Om Det Lille Univers
Det Lille Univers er en del af den integrerede institution Stjernehimlen og er normeret til 84 vuggestuebørn fordelt på syv stuer med tolv børn, og tre børnehaver med hver 22 børn. Stuerne er fordelt i tre mindre afdelinger. Der er to pædagoger og en medhjælper på hver stue. Vores pædagogiske arbejde er præget af et aktivt og engageret arbejde ud fra vores pædagogiske principper og den nye styrkede læreplan.

Vores pædagogiske tilgang, og hvad vi kan tilbyde
Vores barnesyn tager udgangspunkt i, at alle børn har rettigheder, og at alle børn har kompetencer og er nysgerrige. Vi skaber en atmosfære af varme, glæde og omsorg. Vi arbejder med at udvikle børnenes personlige og sociale kompetencer gennem leg og i en vekselvirkning mellem fællesprojekter og aktiviteter på stuerne, når det giver mening. Vi skaber tid og rum til fordybelse og udvikling. Vi er rollemodeller på en nærværende og autentisk måde. Vi afstemmer os selv i forhold til børn og deres behov. Vi skaber en fælles opmærksomhed på det enkelte barn og på gruppen. I det daglige arbejde anlægger vi et børneperspektiv. Vi arbejder struktureret. Vi starter, afslutter og følger aktiviteter og projekter til dørs.

Hvem søger vi?
Vi søger en psykomotorisk terapeut, der har stor lyst til at bringe sin faglighed i spil i en daginstitution. Du skal indgå i et stueteam med en pædagog og en medhjælper, så dine pædagogiske kompetencer kommer i spil hver dag.

Børns udvikling og sansemotorik hænger uløseligt sammen, det kan du være med til at styrke i vores børnegruppe
Det er afgørende, at du kan nikke genkendende til det fokus, vi har valgt for vores pædagogiske arbejde og har lyst til at deltage aktivt i udførelsen. Du er frisk på projekter, ture ud i det blå og stille stunder. Dertil kommer, at du besidder empati og på en anerkendende måde kan knytte tætte relationer til børn, forældre og kolleger. Du er bevidst om din faglighed, ligesom du er engageret og interesseret i nye pædagogiske tiltag og principper. Vi prioriterer og forventer faglig udvikling. Du er derfor indstillet på læseopgaver i forbindelse med arbejdet. Vi udvikler os som gruppe og deler vores viden flittigt. Desuden formår du at kommunikere både skriftligt og mundtligt.

I forhold til din ansøgning er vi særligt interesserede i at høre, hvordan du omsætter teori til praksis.

Om klyngen
I Københavns Kommune arbejder alle klynger efter klyngeledelsesprofilen. Stjernehimlen er en del af Amager Klynge D, som udover os består af i alt seks enheder: vuggestuerne Solstrålen og Smørhullet og de integrerede institutioner Gullandsgården, Elverhøj, Grøftekanten og Multiverset. I Børne- og Ungdomsforvaltningen er der truffet beslutning om et sæt pejlemærker for pædagogisk kvalitet på henholdsvis dagtilbuds- og skoleområdet, der skal bruges som styringsredskaber til at sætte en fælles retning i kommunens daginstitutioner og skoler i hverdagen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er i børnehaven, den er på 37 timer ugentligt og kan tiltrædes den 1. april 2021. Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest.

Mere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte institutionen på 3263 8610. Du kan også læse mere her. Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest søndag den 28. februar 2021


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.