Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PUBLIC RELATIONS MANAGER


 

Verisure gennemgår en meget spændende udvikling, der er præget af nye markedsledende produkter, øget kundetilgang og en voksende andel af markedet for alarmydelser til private og erhvervsvirksomheder. Som følge heraf, oplever vi et øget behov for at styrke vores ressourcer i afdelingen, så vi sikrer, at vi opnår vores strategiske mål. Vi søger derfor en passioneret og fagligt dygtig Public Relations Manager til vores hovedkontor i Glostrup.

Jobbet
Stillingen er en del af vores Marketing team, og med reference til vores Marketing Director, som der vil være tæt sparring med løbende. I rollen som Public Relations Manager vil du blive ansvarlig for al pressekontakt og håndtering/kontakt til nyhedsmedier. Du vil som det første i rollen få ansvaret for at udarbejde en pressestrategi, herunder definere et årshjul og underliggende aktiviteter for 2021.

Stillingen er nyoprettet, og den rigtige profil vil derfor få mulighed for, at påvirke denne udvikling direkte og sætte sit eget præg på stillingen.

Dine primære arbejdsopgaver vil se ud som følgende:

 • Håndtering af al ekstern kommunikation.
 • Ansvarlig for håndtering og kontakt til nyhedsmedier.
 • Sikre at vi får de gode historier ud.
 • Udarbejdelse af pressemeddelelser.
 • Scooping af tendenser i markedet.
 • Indsamling og analyse af data til den rigtige historie.
 • Udarbejdelse af pressestrategi, herunder årshjul og aktiviteter.
Om dig
Vi forestiller os, at du har en bachelor eller kandidat inden for kommunikation, journalistik, PR eller lignende.

Derudover forventer vi at:
 • Du er stærk kommunikativt og har erfaring med at skrive de gode historier.
 • Du er fortrolig både mundtlig og skriftlig i dansk og engelsk.
 • Du er kreativ og har et godt øje for den ekstra gode historie. Du formår at tænke ud af boksen.
 • Du har måske erfaring fra en kommerciel virksomhed, eller trives i et kommercielt miljø.
 • Du er selvstændig, proaktiv og trives med at løbe med bolden selv.
I dette job vil du få mulighed for at sætte dit eget fingeraftryk på dine ansvarsområder, hvorfor du skal være innovativ og proaktiv i opgaveløsningen samtidig med at du finder det spændende at udfordre status quo.
Du trives med en flad organisationsstruktur og et uformelt miljø, hvor du også vil have tæt sparring med ledelsen om pressestrategien, hvad der rører sig og løbende kommunikation.
Du bliver en del af en virksomhed i konstant forandring. Derfor trives du i et miljø med forandringer og evner at prioritere dine arbejdsopgaver korrekt.

Om Verisure
Verisure er en del af Securitas Direct koncernen, der er en markedsførende leverandør af sikkerhedsløsninger til private hjem og virksomheder. Med flere end 3 millioner kunder og 20.000 medarbejdere i hele verden, er vi nummer et i Europa og er stadig i kraftig vækst.
I Danmark er vi mere end 150.000 kunders foretrukne leverandør, når det drejer sig om valg af sikkerhedsløsninger. Som virksomhed betragter vi dette som en tillidssag, og vi ønsker at levere den bedste ydelse til vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.
Vi har et brand med en unik historie, som vi brænder for og er stolte af! Alt hvad vi gør, er ud fra vores vision: Det er en menneskeret at føle sig tryg og sikker, og vi er kendte for vores vilje og mod til at gå nye veje.
Vi tilbyder en høj grad af frihed og plads til at slippe dit potentiale løs i en flad organisationsstruktur, hvor vi har et uformelt og præstationsorienteret arbejdsmiljø. Vores virksomhed vokser konstant, så der er også gode muligheder for en international karriere.
Vores hovedkontor er placeret i Glostrup, hvor du vil have din daglige gang og herunder kan nyde godt af flere personalegoder såsom kantineordning og fitnessrum.

Er du den rette profil?
Hvis du mener, at du er den rette profil til jobbet, så send os gerne dit CV samt motiveret ansøgning via Send ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR Business Partner, Caroline Møller på caroline.moeller@verisure.com eller Marketing Director, Rasmus Carlsen på tlf 23 87 23 83.
Vi behandler løbende ansøgninger, og vi vil anbefale dig at søge hurtigst muligt.
Vi ser frem til at høre fra dig!
 
 
VORES DNA OG HVEM VI ER
I Verisure har vi et sæt af nøgleværdier som definerer hvem vi er. Vi er dybt PASSIONEREDE i alt hvad vi foretager os, konstant INNOVATIVE og ENGAGEREDE I AT GØRE EN FORSKEL på både produkt- og servicesiden.

Vi udvikler os sammen som et TEAM og gør det med TILLID og ANSVAR som vores mærkesager.

  
+18,000 KOLLEGAER


Verisure udgør i dag et team på 18.000 medarbejdere globalt i fortsat vækst! Mere end 80 % af vores kollegaer supporterer dagligt vores kunder ved at yde den mest proaktive og professionelle service inden for sikkerhedsbranchen.
 

 
VI BESKYTTER I 16 LANDE


Vi er nr. 1 i Europa og Sydamerika. Med vores fremtidssikre platform og professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af alarmpakker og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem på tværs af 16 lande.
 

 
24/7 SUPPORT 365 DAGE


Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt, fri vagtudrykning og professionel installation er fundamentet i vores forretning.
 

 
3 MIO. KUNDER STOLER PÅ OS


Vi er stolte over at beskytte mere end 3 mio. kunder på verdensplan ved at sikre deres familier, hjem og forretninger. Takket være et stort fokus på kvalitet og service er vores kunder blandt de mest tilfredse i branchen.

 
Vores historie

Verisure er Europas førende alarmselskab og en virksomhed i rivende vækst med ca. 3 mio. kunder. Hvert 30. sekund installeres et Verisure-system et sted i verden. Som nr. 1 i Europa og med kraftig vækst i Sydamerika, har Verisure ambitioner om at blive verdens største alarmselskab.

Verisure Danmark er en del af Securitas Direct AB, der blev grundlagt i 1988 som en del af virksomheden Securitas i Sverige. I Danmark er vi mere end 120.000 kunders foretrukne sikkerhedsleverandør.

 


Verisure er Europas førende alarmselskab og en virksomhed i rivende vækst med ca. 3 mio. kunder. Hvert 30. sekund installeres et Verisure-system et sted i verden. Som nr. 1 i Europa og med kraftig vækst i Sydamerika, har Verisure ambitioner om at blive verdens største alarmselskab.

Verisure Danmark er en del af Securitas Direct AB, der blev grundlagt i 1988 som en del af virksomheden Securitas i Sverige. I Danmark er vi mere end 140.000 kunders foretrukne sikkerhedsleverandør. Som virksomhed betragter vi dette som en tillidssag, og vi ønsker at levere den bedste ydelse til vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.
 
    

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.