Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pulsen søger pædagogisk medarbejder til autismeindsats for unge

Kernen i indsatsen er at give den enkelte kandidat et kompetencemæssigt løft, såvel fagligt som socialt, således at kandidaten bliver helt eller delvist selvforsørgende.

I Jobcenter Roskilde arbejder vi for, at alle vores kandidater skal kunne komme ind på arbejdsmarkedet. Vi tror på, at alle kan bidrage med noget af værdi, og at der er brug for alle på arbejdsmarkedet, også selvom den unge kan have autismeudfordringer. Vi er derfor en del af KLAR TIL START.

KLAR TIL START er et unikt landsdækkende uddannelses- og opkvalificeringsforløb for personer med autisme, som samtidig giver jobgaranti til dem, der gennemfører forløbet. Igennem forløbet oplæres den unge i lige netop de arbejdsopgaver, der passer ham/hende bedst og lærer at være kollega på en helt almindelig arbejdsplads, på vej mod fast arbejde. Læs mere på https://www.klartilstart.dk 

Hvem er vi
Vi er Roskilde Kommunale Ungeenhed og Pulsen (et LAB §91 tilbud) i regi af Jobcenter Roskilde. Vi samarbejder tæt om kerneopgaven med ungeenheden som myndighed og Pulsen som udfører. Stillingen er fysisk placeret i Pulsen. Her er vi omkring 40 dygtige kolleger, hvilket omfatter jobformidlere, ungekonsulenter og fagpersoner som psykologer, ergo- og fysioterapeuter, afhængighedsfaglig konsulent samt administration. Vi bor på Østre Kirkevej 7, Himmelev, 4000 Roskilde.

Hvad består opgaven i
Som vejleder vil arbejdsopgaverne primært foregå i en dagligvarebutik i Roskilde, hvor du er sammen med 3-4 kursister md autisme. Her har du det primære ansvar for den unges uddannelse og udvikling. Det foregår ved, at du er med i træningsbutikken og deltager i oplæringen af den unge, og støtter op om arbejdsområderne ved sidemandsoplæring.

Du samarbejder tæt med butikkens ledelse om den unges udvikling og I aftaler sammen hvilke arbejdsområder der skal trænes.

Du har ugentlige trivselssamtaler med den unge, med fokus på progression og at sætte nye realistiske delmål. Derudover varetager du kontakt til den unges uddannelsesvejleder, sagsbehandler og andre kontaktpersoner, herunder rapportering og møder.

Du bliver samtidig en del af et innovativt, engageret og fagligt dygtigt team af ungekonsulenter, der varetager daglig undervisning og opkvalificering af unge i et særligt tilrettelagt holdforløb.

Hvad forventer vi af dig

 • Først og fremmest at du brænder for beskæftigelsesområdet og arbejdet med og for de unge, for det brænder vi for.
 • Du har pædagogisk uddannelse og erfaring.
 • Kendskab til autisme er en forudsætning, og du skal have viden om diagnoser og målgruppens udfordringer, og være i stand til at bruge den viden aktivt i hverdagen
 • Kendskab til butik eller detailbranchen er en fordel.
 • Du skal have gode mundtlige formuleringsevner, men også stærke skriftlige kompetencer, da vi dokumenterer, laver statusrapporter og journalnotater.
 • Du må meget gerne have erfaring med den kognitive tilgang.
 • Du skal have forståelse for arbejdspladskultur ude i en butik.
 • Du skal dele vores mindset om, at uddannelse og job er godt for alle.
 • Du skal have mod på forældresamarbejde.
 • Du skal tro på de unge og arbejde ud fra en normaliseringstankegang.
 • Du skal have kendskab til og forståelse for, hvad der arbejdes med i et jobcenter i et rehabiliteringsteam og i uddannelsesvejledningen.
 • At du er en god kollega, som gør sit bedste for at spille andre gode.
 • Vi er en lærende organisation. Det vil sige, at du skal kunne give og modtage feedback, give kollegial sparring, og selv se værdien af at tage imod sparring fra en kollega.
 • Derudover vil det være en fordel, hvis du har kørekort

Løn- og ansættelsesvilkår
Du skal kunne starte 1. december. Stillingen er på 32-37 timer. Vi arbejder som udgangspunkt mandag – torsdag fra 8.00 - 16.00 og fredag fra 8.00 – 13.00, men du skal være fleksibel på mødetider, hvis der fx i perioder er brug for at møde tidligere af hensyn til kandidatens praktiske oplæring i butikken. Vi aflønner efter overenskomst og kvalifikationer. Vi indhenter referencer og straffeattest i forbindelse med ansættelsen.

Vil du vide mere, så ring til afsnitsleder i Pulsen Jørgen Dan Pedersen på tlf. 2139 6976, til afsnitsleder i Ungeenheden Signe Weinreich på tlf. 2045 9922 eller til faglig koordinator og ungekonsulentkollega Kai Halwas Hansen på tlf. 2948 8612.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, læse hvad der primært fangede din interesse i vores annonce, og hvad der motiverer dig til at søge.

Vi skal have din ansøgning senest onsdag den 21. oktober. Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler i uge 44.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.