Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pulversvejser - Skjern

Pulversvejser - Skjern

For en virksomhed beliggende nær Skjern, søger vi en pulversvejser.

Stillingen er en T&H stilling, dvs. vikariat med henblik på fastansættelse.


Vi forventer følgende fra dig:

- Du har erfaring med pulversvejsning

- Du bor i en rimelig afstand fra Skjern

- Du er fleksibel og ansvarlig

- Du er nøjagtig og præcis i dit arbejde


Virksomheden kan tilbyde dig følgende:

- Dygtige kollegaer og et godt sammenhold

- Mulighed for fastansættelse

- God løn

 

Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på varde@work4all.nu - mærk ansøgningen "Pulversvejser"

Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329933321Phoenix-a191ea9712018-12-21T00:00:00Pulversvejser - Skjern

Pulversvejser - Skjern

For en virksomhed beliggende nær Skjern, søger vi en pulversvejser.

Stillingen er en T&H stilling, dvs. vikariat med henblik på fastansættelse.


Vi forventer følgende fra dig:

- Du har erfaring med pulversvejsning

- Du bor i en rimelig afstand fra Skjern

- Du er fleksibel og ansvarlig

- Du er nøjagtig og præcis i dit arbejde


Virksomheden kan tilbyde dig følgende:

- Dygtige kollegaer og et godt sammenhold

- Mulighed for fastansættelse

- God løn

 

Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på varde@work4all.nu - mærk ansøgningen "Pulversvejser"

Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål 

 

2019-02-16T00:50:45.707 Pulversvejser - Skjern For en virksomhed beliggende nær Skjern, søger vi en pulversvejser. Stillingen er en T H stilling, dvs. vikariat med henblik på fastansættelse. Vi forventer følgende fra dig: - Du har erfaring med pulversvejsning - Du bor i en rimelig afstand fra Skjern - Du er fleksibel og ansvarlig - Du er nøjagtig og præcis i dit arbejde Virksomheden kan tilbyde dig følgende: - Dygtige kollegaer og et godt sammenhold - Mulighed for fastansættelse - God løn Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på varde@work4all.nu - mærk ansøgningen Pulversvejser Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål11Jobneta191ea97100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-02-15T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandVestjyllandRingkøbing-Skjern3422846Work4all Vejle11Avek 16900SkjernDKDanmark0
Varde@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent685349JobNet492274149227411000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a191ea97https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=a191ea97https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a191ea97&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a191ea97&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/3.jpgPulversvejser - Skjern12008001Dansk3Læse/ tale721202Svejser28Industri359808068Alexander PlagborgVarde@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark330090885Faglært eller ufaglært smed søgesRobot For en virksomhed ved Ølgod, søger vi lige nu en stabil medarbejder med kendskab til smedefaget. Jobbet indebærer svejsning i flere forskellige materialer, dog mest jern, slibning og savning. Arbedsdagen starter kl. 06.00 og er Try and Hire forløb på ca. 4 måneder, hvorefter virksomheden kan tilbyde fastansættelse. Vi forventer følgende af dig: - Du er uddannet smed eller - Du har god erfaring fra smedefaget - Du har evt. kendskab til arbejde med trapper, altaner og gelændere, men ikke et krav - Du kan læse og forstå en tegning Virksomheden tilbyder: - Et godt arbejdsmiljø - Fastansættelse - Dygtige og humørfyldte kollegaer Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til midt@work4all.nu - mærk ansøgningen smed Ølgod Vi kan træffes på 70223311

For en virksomhed ved Ølgod, søger vi lige nu en stabil medarbejder med kendskab til smedefaget. 

Jobbet indebærer svejsning i flere forskellige materialer, dog mest jern, slibning og savning.

Arbedsdagen starter kl. 06.00 og er Try and Hire forløb på ca. 4 måneder, hvorefter virksomheden kan tilbyde fastansættelse. 

 

Vi forventer følgende af dig: 

- Du er uddannet smed    eller 

- Du har god erfaring fra smedefaget 

- Du har evt. kendskab til arbejde med trapper, altaner og gelændere, men ikke et krav 

- Du kan læse og forstå en tegning 

 

Virksomheden tilbyder:

- Et godt arbejdsmiljø 

- Fastansættelse 

- Dygtige og humørfyldte kollegaer 

 

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til midt@work4all.nu - mærk ansøgningen "smed Ølgod"

Vi kan træffes på 70223311

Work4all ApSØlgod2019-09-16T00:00:002019-11-11T00:00:00
330084872SVEJSER OG INDUSTRIMONTØR SØGES TIL HERNINGRobot Til snarest mulig tiltrædelse søger vi en erfaren svejser og en erfaren industrimontør til vores afdeling i Herning. Om stillingerne Du vil som montør få mulighed udføre industrirørsopgaver for vores erhvervskunder i hele landet, dog hovedsageligt i Jylland med base i Herning. Som svejser vil arbejdet bestå i udførelse af opgaver både på vores værksted, samt opgaver hos vore kunder. Vi arbejder for en lang række spændende virksomheder i hele landet, med alle former for installation. Du skal derfor have et bredt kendskab til metal faget, og kunne arbejde selvstændigt og professionelt med at servicere vores kunder. Jobbet Arbejde med opbygning af installationer på vores værksted Montage og installation på pladsen, hos vores kunder Reparation og service af eksisterende anlæg Din baggrund Ideelt har du en baggrund som faglært kleinsmed, VVS Montør, Industrirørlægger eller lignende. Det vil være en fordel at have svejsecertifikater inden for Tig og Mag. Du har et bredt kendskab til faget, og erfaring med industriservice og opbygning af procesanlæg og konstruktioner. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med forefaldende opgaver. Din person Du er i besiddelse af godt humør og gode samarbejdsevner på alle niveauer. Du har en positiv indgangsvinkel til nye udfordringer, og brænder for svejsning, godt håndværk og mekanik. Din struktur skal sikre, at du er på forkant med opgaverne. Samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden. Du skal være indstillet på, at opgaverne vil kræve en vis mængde rejseaktivitet. Vi tilbyder En spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, gode kolleger, råderum og gode muligheder for, at man kan udvikle sig fagligt og personligt. Kemp Lauritzen A S tilbyder velordnede forhold med markedssvarende lønpakke. Såfremt du finder ovenstående interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via & 39 Søg stillingen& 39 . Vi behandler ansøgninger løbende. Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

Til snarest mulig tiltrædelse søger vi en erfaren svejser og en erfaren industrimontør til vores afdeling i Herning.

Om stillingerne

Du vil som montør få mulighed udføre industrirørsopgaver for vores erhvervskunder i hele landet, dog hovedsageligt i Jylland med base i Herning.

Som svejser vil arbejdet bestå i udførelse af opgaver både på vores værksted, samt opgaver hos vore kunder.

Vi arbejder for en lang række spændende virksomheder i hele landet, med alle former for installation. Du skal derfor have et bredt kendskab til metal faget, og kunne arbejde selvstændigt og professionelt med at servicere vores kunder.

Jobbet

  • Arbejde med opbygning af installationer på vores værksted
  • Montage og installation på pladsen, hos vores kunder
  • Reparation og service af eksisterende anlæg

Din baggrund

Ideelt har du en baggrund som faglært kleinsmed, VVS Montør, Industrirørlægger eller lignende. Det vil være en fordel at have svejsecertifikater inden for Tig og Mag. Du har et bredt kendskab til faget, og erfaring med industriservice og opbygning af procesanlæg og konstruktioner. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med forefaldende opgaver.

Din person

Du er i besiddelse af godt humør og gode samarbejdsevner på alle niveauer. Du har en positiv indgangsvinkel til nye udfordringer, og brænder for svejsning, godt håndværk og mekanik. Din struktur skal sikre, at du er på forkant med opgaverne. Samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden. Du skal være indstillet på, at opgaverne vil kræve en vis mængde rejseaktivitet.

Vi tilbyder

En spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, gode kolleger, råderum og gode muligheder for, at man kan udvikle sig fagligt og personligt. Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold med markedssvarende lønpakke.

Såfremt du finder ovenstående interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Vi behandler ansøgninger løbende.

Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

Kemp & LauritzenHerning2019-09-05T00:00:002019-10-05T00:00:00
330083950Smed til certifikat-svejsningRobot For virksomhed beliggende i Viborg, søger vi en faglært smed til svejsning i jern, stål, aluminium og rustfri. Arbejdsopgaverne vil primært være svejsning af altaner, låger og hegn. Der er tale om en fuldtidsstilling med henblik på fastansættelse. Af dig forventer vi, at du: - er uddannet smed - besidder certfikat 135 - kan arbejde og tænke selvstændigt - har et godt humør Virksomheden tilbyder: - løn efter kvalifikationer - en arbejdsplads i gode omgivelser - dygtige kollegaer Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til midt@work4all.nu - mærk ansøgningen smed Viborg Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål

For virksomhed beliggende i Viborg, søger vi en faglært smed til svejsning i jern, stål, aluminium og rustfri. Arbejdsopgaverne vil primært være svejsning af altaner, låger og hegn. 

Der er tale om en fuldtidsstilling med henblik på fastansættelse.

 

Af dig forventer vi, at du: 

- er uddannet smed 

- besidder certfikat 135

- kan arbejde og tænke selvstændigt

- har et godt humør

 

Virksomheden tilbyder:

- løn efter kvalifikationer 

- en arbejdsplads i gode omgivelser 

- dygtige kollegaer 

 

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til midt@work4all.nu - mærk ansøgningen "smed Viborg" 

Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål 

Work4all ApSViborg2019-09-04T00:00:002019-10-30T00:00:00
330077018Klejnsmed til GrindstedområdetRobot 180 kr t Jobteam A S Søger for 2 kunder i Grindsted-området klejnsmede til vedligehold af og opbygning af maskiner Primære arbejdsopgaver: Primært sort bearbejdning. Maskinerne kan dog variere lige fra pumper til større entreprenørmaskiner. Faglige kvalifikationer: Du skal være udlært klejnsmed gerne med nogle års erfaring. Personlige kvalifikationer: Du er: Mødestabil Selvkørende Produktiv Fungerer godt i teams Sådan ansøger du Ansøgninger bliver behandlet fortroligt og samtaler holdes løbende. Lyder det som noget for dig så send din ansøgning til Daniel Pedersen på dfp@jobteam.dk. Opslaget lukkes så snart den rette kandidat er fundet.

180 kr/t Jobteam A/S Søger for 2 kunder i Grindsted-området klejnsmede til vedligehold af og opbygning af maskiner

Primære arbejdsopgaver:
Primært sort bearbejdning. Maskinerne kan dog variere lige fra pumper til større entreprenørmaskiner.

Faglige kvalifikationer:
Du skal være udlært klejnsmed gerne med nogle års erfaring. 

Personlige kvalifikationer:
Du er:

Mødestabil
Selvkørende
Produktiv
Fungerer godt i teams

Sådan ansøger du

Ansøgninger bliver behandlet fortroligt og samtaler holdes løbende.

Lyder det som noget for dig så send din ansøgning til Daniel Pedersen på dfp@jobteam.dk. 
 

Opslaget lukkes så snart den rette kandidat er fundet. 

JobTeam A/SEsbjerg2019-08-22T00:00:002019-09-22T00:00:00
330072001Svejser sort 135/138Robot Medarbejderne Rekruttering og Vikar Aps. søger 1-2 svejser for kunde i 6740 Bramming. Virksomheden kan tilbyde dig: Et arbejde på daghold Spændene hverdag sammen med god kolleger. Personlig udvikling og ordentlig tone. Timeløn efter kvalifikation. Der er opstart hurtigst muligt og opgaven er ca. 1-2 måneder, med mulighed for forlængelse for den rette. Husk at du skal have erfaring med Co2 svejsning ! Der er ikke krav til certifikat, dog det er meget fint hvis du har. Din Profil: Du har erfaring eller faglig baggrund inden for jern- og metalbranche Kan læse tegninger. Du har erfaring med C02 svejsning, metoden 135 138 (Mag) - emner varierer mellem 3 til 25 mm Du er ansvars- og kvalitetsbevidst Du arbejder selvstændigt og struktureret Som person er positiv, energisk og udadvendt Besidder gode samarbejdsevner og er fleksibel Du taler forståeligt dansk eller polsk. Lyder stillingen interessant, bedes du oprette en profil via http: www.medarbejderne.axp.dk tabindex -1 hvorefter du vil blive kaldt ind til en samtale. Samtalen vil foregå på vores kontor i Vejen. HUSK at påføre jobkode .52075 Grundet persondataforordningen vil ansøgninger via email IKKE blive taget i betragtning, og vil blive slettet. Er du allerede oprettet i vores emnebank, så kontakt os gerne. Ved spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dominik på tlf.: 25 23 46 11 på hverdage mellem kl. 08:00 - 16:00. Medarbejderne ApS er et veldrevet vikar- og rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard, er en stærk aktør på det danske marked. Vi har mere end 15 års erfaring med vikar- og rekrutteringsløsninger på stort set alle niveauer, og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager. Medarbejderne ApS er landsdækkende og er repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Struer, Hobro, Hjørring, Middelfart, Odense, Aabenraa, Herning, Ringsted og Høje Taastrup. Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største vikar- og rekrutteringsfirma, men at være det bedste. Kørekort: B(Almindelig bil)

Medarbejderne Rekruttering og Vikar Aps. søger 1-2 svejser for kunde i  6740 Bramming.

 

Virksomheden kan tilbyde dig:

 

Et arbejde på daghold

Spændene hverdag sammen med god kolleger.

Personlig udvikling og ordentlig tone.

Timeløn efter kvalifikation.

 

Der er opstart hurtigst muligt og opgaven er ca. 1-2 måneder, med mulighed for forlængelse for den rette.

Husk at du skal have erfaring med Co2 svejsning !

Der er ikke krav til certifikat, dog det er meget fint hvis du har.

 

 

Din Profil:

Du har erfaring eller faglig baggrund inden for jern- og metalbranche

             Kan læse tegninger.

             Du har erfaring med C02 svejsning, metoden 135/138 (Mag) - emner varierer mellem 3 til 25 mm

             Du er ansvars- og kvalitetsbevidst

Du arbejder selvstændigt og struktureret

Som person er positiv, energisk og udadvendt

Besidder gode samarbejdsevner og er fleksibel

              Du taler forståeligt dansk eller polsk.

Lyder stillingen interessant, bedes du oprette en profil via http://www.medarbejderne.axp.dk" tabindex="-1 hvorefter du vil blive kaldt ind til en samtale. Samtalen vil foregå på vores kontor i Vejen.

HUSK at påføre jobkode .52075

Grundet persondataforordningen vil ansøgninger via email IKKE blive taget i betragtning, og vil blive slettet.

Er du allerede oprettet i vores emnebank, så kontakt os gerne.

Ved spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dominik på tlf.: 25 23 46 11 på hverdage mellem kl. 08:00 - 16:00.

Medarbejderne ApS er et veldrevet vikar- og rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard, er en stærk aktør på det danske marked. Vi har mere end 15 års erfaring med vikar- og rekrutteringsløsninger på stort set alle niveauer, og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Medarbejderne ApS er landsdækkende og er repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Struer, Hobro, Hjørring, Middelfart, Odense, Aabenraa, Herning, Ringsted og Høje Taastrup.

Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største vikar- og rekrutteringsfirma, men at være det bedste.

Kørekort:

B(Almindelig bil)

 

Medarbejderne ApSBramming2019-08-13T00:00:002019-10-08T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Faglært eller ufaglært smed søges

Work4all ApS

Ølgod
For en virksomhed ved Ølgod, søger vi lige nu en stabil medarbejder med kendskab til smedefaget. Jobbet indebærer svejsning i flere forskellige materialer, dog mest jern, slibning og savning. Arbedsdagen starter kl. 06.00 og er Try and Hire forløb p...
Indrykket:16. september 2019
Udløbsdato:11. november 2019

SVEJSER OG INDUSTRIMONTØR SØGES TIL HERNING

Kemp & Lauritzen

Herning
Til snarest mulig tiltrædelse søger vi en erfaren svejser og en erfaren industrimontør til vores afdeling i Herning. Om stillingerne Du vil som montør få mulighed udføre industrirørsopgaver for vores erhvervskunder i hele landet, dog hovedsageligt i...
Indrykket:5. september 2019
Udløbsdato:5. oktober 2019

Smed til certifikat-svejsning

Work4all ApS

Viborg
For virksomhed beliggende i Viborg, søger vi en faglært smed til svejsning i jern, stål, aluminium og rustfri. Arbejdsopgaverne vil primært være svejsning af altaner, låger og hegn. Der er tale om en fuldtidsstilling med henblik på fastansættelse. A...
Indrykket:4. september 2019
Udløbsdato:30. oktober 2019

Klejnsmed til Grindstedområdet

JobTeam A/S

Esbjerg
180 kr t Jobteam A S Søger for 2 kunder i Grindsted-området klejnsmede til vedligehold af og opbygning af maskiner Primære arbejdsopgaver: Primært sort bearbejdning. Maskinerne kan dog variere lige fra pumper til større entreprenørmaskiner. Faglige ...
Indrykket:22. august 2019
Udløbsdato:22. september 2019

Svejser sort 135/138

Medarbejderne ApS

Bramming
Medarbejderne Rekruttering og Vikar Aps. søger 1-2 svejser for kunde i 6740 Bramming. Virksomheden kan tilbyde dig: Et arbejde på daghold Spændene hverdag sammen med god kolleger. Personlig udvikling og ordentlig tone. Timeløn efter kvalifikation. D...
Indrykket:13. august 2019
Udløbsdato:8. oktober 2019