Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pulversvejser - Skjern

Pulversvejser - Skjern

For en virksomhed beliggende nær Skjern, søger vi en pulversvejser.

Stillingen er en T&H stilling, dvs. vikariat med henblik på fastansættelse.


Vi forventer følgende fra dig:

- Du har erfaring med pulversvejsning

- Du bor i en rimelig afstand fra Skjern

- Du er fleksibel og ansvarlig

- Du er nøjagtig og præcis i dit arbejde


Virksomheden kan tilbyde dig følgende:

- Dygtige kollegaer og et godt sammenhold

- Mulighed for fastansættelse

- God løn

 

Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på varde@work4all.nu - mærk ansøgningen "Pulversvejser"

Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329933321Phoenix-a191ea9712018-12-21T00:00:00Pulversvejser - Skjern

Pulversvejser - Skjern

For en virksomhed beliggende nær Skjern, søger vi en pulversvejser.

Stillingen er en T&H stilling, dvs. vikariat med henblik på fastansættelse.


Vi forventer følgende fra dig:

- Du har erfaring med pulversvejsning

- Du bor i en rimelig afstand fra Skjern

- Du er fleksibel og ansvarlig

- Du er nøjagtig og præcis i dit arbejde


Virksomheden kan tilbyde dig følgende:

- Dygtige kollegaer og et godt sammenhold

- Mulighed for fastansættelse

- God løn

 

Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på varde@work4all.nu - mærk ansøgningen "Pulversvejser"

Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål 

 

2019-02-16T00:50:45.707 Pulversvejser - Skjern For en virksomhed beliggende nær Skjern, søger vi en pulversvejser. Stillingen er en T H stilling, dvs. vikariat med henblik på fastansættelse. Vi forventer følgende fra dig: - Du har erfaring med pulversvejsning - Du bor i en rimelig afstand fra Skjern - Du er fleksibel og ansvarlig - Du er nøjagtig og præcis i dit arbejde Virksomheden kan tilbyde dig følgende: - Dygtige kollegaer og et godt sammenhold - Mulighed for fastansættelse - God løn Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på varde@work4all.nu - mærk ansøgningen Pulversvejser Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål11Jobneta191ea97100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-02-15T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandVestjyllandRingkøbing-Skjern3422846Work4all Vejle11Avek 16900SkjernDKDanmark0
Varde@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent685349JobNet492274149227411000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a191ea97https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=a191ea97https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a191ea97&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a191ea97&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/3.jpgSom Svejser hos Work4all Vejle bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale721202Svejser28Industri359808068Alexander PlagborgVarde@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark329953748Svejsere - tigsvejsning i rustfrit stålRobot Svejsere til tig-svejsning i rustfrit stål : tyndplade tyndvæggede rør Arbejdsopgaver: Din primære opgave bliver at svejse rustfrit tyndvæggede rør tyndplade, men der kan til tider være andre opgaver inden for industriel bearbejdning af rustfrie plader rør. Kvalifikationer: Du er faglært eller ufaglært med kendskab til tig-svejsning , eller som minimum har du kendskab til andre typer af svejsning og mod på at lære tig-svejsning. Du har ordenssans og kan bevare overblikket. Du er stabil og indstillet på at indgå som en del af det samlede team i vore svejseafdelinger. Det er en fordel hvis du har kendskab til LEAN, der stilles krav til at sikkerheden altid er i top i forhold til vores målsætning : 0 - arbejdsulykker - Du skal kunne læse og tale dansk, og du har bopæl i midt og Vestjylland. Vi tilbyder: Et job i en velfungerende, velkonsolideret og vækstorienteret virksomhed. Frihed under ansvar samt gode kolleger, hvor alle er klar over fælles mål, løn efter uddannelsesniveau og kvalifikationer. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte produktionsleder Jess Harpøth Libergreen på 99 92 09 86. Send din ansøgning hurtigst muligt til: jli@blucher.dk. BL CHER blev grundlagt i 1965 af Johannes Bl cher Skibild, en dygtig og visionær vvs-installatør med begge ben på jorden. I dag er BL CHER en af Europas førende producenter af afløbssystemer i rustfrit stål. BL CHERs hovedkontor med produktion, produktudvikling, lager og administration ligger i Vildbjerg i Vestjylland. Vi beskæftiger mere end 300 medarbejdere, der udvikler, producerer og markedsfører afløbssystemer i rustfrit stål til hele verden.

Svejsere til tig-svejsning i rustfrit stål : tyndplade / tyndvæggede rør

Arbejdsopgaver: Din primære opgave bliver at svejse rustfrit tyndvæggede rør/tyndplade, men der kan til tider være andre opgaver inden for industriel bearbejdning af rustfrie plader/rør.

Kvalifikationer:  Du er faglært eller ufaglært med kendskab til tig-svejsning , eller som minimum har du kendskab til andre typer af svejsning og mod på at lære tig-svejsning.  Du har ordenssans og kan bevare overblikket. Du er stabil og indstillet på at indgå som en del af det samlede team i vore svejseafdelinger. Det er en fordel hvis du har kendskab til LEAN, der stilles krav til at sikkerheden altid er i top i forhold til vores målsætning : "0 - arbejdsulykker" - Du skal kunne læse og tale dansk, og du har bopæl i midt og Vestjylland.

Vi tilbyder: Et job i en velfungerende, velkonsolideret og vækstorienteret virksomhed. Frihed under ansvar samt gode kolleger, hvor alle er klar over fælles mål, løn efter uddannelsesniveau og kvalifikationer.

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte produktionsleder Jess Harpøth Libergreen på 99 92 09 86. Send din ansøgning hurtigst muligt til: jli@blucher.dk.

  BLÜCHER blev grundlagt i 1965 af Johannes Blücher Skibild, en dygtig og visionær vvs-installatør med begge ben på jorden. I dag er BLÜCHER en af Europas førende producenter af afløbssystemer i rustfrit stål. BLÜCHERs hovedkontor med produktion, produktudvikling, lager og administration ligger i Vildbjerg i Vestjylland. Vi beskæftiger mere end 300 medarbejdere, der udvikler, producerer og markedsfører afløbssystemer i rustfrit stål til hele verden.

BLÜCHER METAL A/SVildbjerg2019-02-04T00:00:002019-03-29T00:00:00
329959694Montør - EjstrupholmRobot Montør - Ejstrupholm For en virksomhed beliggende nær Ejstrupholm, søger Work4All en montør, til montage arbejde på biler og lastbiler. Vi forventer følgende fra dig: - Du har relevant erfaring - Du er erfaring med at svejse - Du er fleksibel og ansvarlig - Du VIL gerne arbejde Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen Montør Ejstrupholm Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål

Montør - Ejstrupholm

For en virksomhed beliggende nær Ejstrupholm, søger Work4All en montør, til montage arbejde på biler og lastbiler.


Vi forventer følgende fra dig:

- Du har relevant erfaring 

- Du er erfaring med at svejse

- Du er fleksibel og ansvarlig

- Du VIL gerne arbejde

 

Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen "Montør Ejstrupholm"

Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål 

Work4all VejleEjstrupholm2019-02-12T00:00:002019-02-28T00:00:00
329958124MIG og TIG Svejsere - Rustfri/AluRobot Jobbeskrivelse: For kunde i Silkeborg søger vi smede med MIG- og TIG-svejseerfaring. Gerne indenfor rustfri og alu-svejsning. Primære arbejdsopgaver: Til produktion af større konstruktioner skal der TIG-svejses hængsler sammen samt MIG-svejses sikringer til luger og gangbare platforme. Faglige kvalifikationer: Du skal helst være smed men dette er dog ikke et krav. Det er dog et krav at du har erfaring med svejsning, særligt i MIG og i TIG. Derudover skal du have en god tegningsforståelse. Personlige kvalifikationer: Du skal: Du er mødestabil og pligtopfyldende. Du kan arbejde selvstændigt, såvel som i teams. Du giver gerne dine kollegaer en ekstra hånd når det går stærk. Du skal have godt humør og trives, også når det går stærkt Ansøgning: Er du interesseret? Så send dit CV og ansøgning til Frederik Sandvad på fan@jobteam.dk mærket med MIG og TIG Svejsere Silkeborg . Opslaget lukkes når den rette er fundet.

Jobbeskrivelse:

For kunde i Silkeborg søger vi smede med MIG- og TIG-svejseerfaring. Gerne indenfor rustfri og alu-svejsning.

Primære arbejdsopgaver:

Til produktion af større konstruktioner skal der TIG-svejses hængsler sammen samt MIG-svejses sikringer til luger og gangbare platforme.

Faglige kvalifikationer:

Du skal helst være smed men dette er dog ikke et krav. 
Det er dog et krav at du har erfaring med svejsning, særligt i MIG og i TIG.
Derudover skal du have en god tegningsforståelse.

Personlige kvalifikationer:

Du skal:

  • Du er mødestabil og pligtopfyldende.
  • Du kan arbejde selvstændigt, såvel som i teams.
  • Du giver gerne dine kollegaer en ekstra hånd når det går stærk.
  • Du skal have godt humør og trives, også når det går stærkt

 

 

Ansøgning:

Er du interesseret?
Så send dit CV og ansøgning til Frederik Sandvad på fan@jobteam.dk  mærket med ” MIG og TIG Svejsere Silkeborg".

Opslaget lukkes når den rette er fundet.

JobTeam SilkeborgSilkeborg2019-02-11T00:00:002019-04-08T00:00:00
329954259Svejser søgesRobot vi skal bruge svejser til vores værksted i Gredstedbro. Der kan forekomme rejsedage. Du skal kunne svejse i 135 og 136 tråd samt 141 Gerne med certificater. Henvendelse og CV til Tlf.: 8871 7161 Mail: la@jyskss.dk

vi skal bruge svejser til vores værksted i Gredstedbro.

Der kan forekomme rejsedage.

Du skal kunne svejse i 135 og 136 tråd samt 141

Gerne med certificater.

 

Henvendelse og CV til

Tlf.: 8871 7161

Mail: la@jyskss.dk

JYSK SKORSTENS SERVICE A/SGredstedbro2019-02-04T00:00:002019-04-01T00:00:00
329942807Smede og svejsere - gerne med offshoreerfaringRobot Er du en dygtig smed eller svejser? Og vægter du både din egen og andres sikkerhed højt? Vi søger flere smede og svejsere til offshore arbejde i dansk sektor, primært til DAN, GORM og TYRA felterne. Vi tilbyder et spændende job i en hurtigt udviklende og dynamisk virksomhed, hvor resultater bliver skabt i fællesskab. Forventet opstart april 2019. Kvalifikationer Du er uddannet inden for de sorte fag og har fagbrev Du har offshore erfaring Du har relevante offshore kurser Du er ansvarsbevidst Du har gode samarbejdsevner Du er en holdspiller, som ikke går på kompromis med sikkerhed Den rigtige kandidat vil have gode muligheder for faglig udfordring og personlig udvikling. Interesseret? Hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores dygtige offshore team, vil vi meget gerne høre fra dig. Kontakt Personalekoordinator Stine Jessen på telefon 7916 6666, hvis du har spørgsmål til jobbet. Vi indkalder kandidater løbende, så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt.Er du en dygtig smed eller svejser? Og vægter du både din egen og andres sikkerhed højt?
 
Vi søger flere smede og svejsere til offshore arbejde i dansk sektor, primært til DAN, GORM og TYRA felterne. Vi tilbyder et spændende job i en hurtigt udviklende og dynamisk virksomhed, hvor resultater bliver skabt i fællesskab. Forventet opstart april 2019.
 
Kvalifikationer

   • Du er uddannet inden for de sorte fag og har fagbrev
   • Du har offshore erfaring
   • Du har relevante offshore kurser
   • Du er ansvarsbevidst
   • Du har gode samarbejdsevner
   • Du er en holdspiller, som ikke går på kompromis med sikkerhed

Den rigtige kandidat vil have gode muligheder for faglig udfordring og personlig udvikling.


Interesseret?
Hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores dygtige offshore team, vil vi meget gerne høre fra dig. Kontakt Personalekoordinator Stine Jessen på telefon 7916 6666, hvis du har spørgsmål til jobbet. Vi indkalder kandidater løbende, så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt.

Semco Maritime A/SEsbjerg2019-01-15T00:00:002019-03-12T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Svejsere - tigsvejsning i rustfrit stål

BLÜCHER METAL A/S

Vildbjerg
Svejsere til tig-svejsning i rustfrit stål : tyndplade tyndvæggede rør Arbejdsopgaver: Din primære opgave bliver at svejse rustfrit tyndvæggede rør tyndplade, men der kan til tider være andre opgaver inden for industriel bearbejdning af rustfrie pla...
Indrykket:4. februar 2019
Udløbsdato:29. marts 2019

Montør - Ejstrupholm

Work4all Vejle

Ejstrupholm
Montør - Ejstrupholm For en virksomhed beliggende nær Ejstrupholm, søger Work4All en montør, til montage arbejde på biler og lastbiler. Vi forventer følgende fra dig: - Du har relevant erfaring - Du er erfaring med at svejse - Du er fleksibel og ans...
Indrykket:12. februar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019

MIG og TIG Svejsere - Rustfri/Alu

JobTeam Silkeborg

Silkeborg
Jobbeskrivelse: For kunde i Silkeborg søger vi smede med MIG- og TIG-svejseerfaring. Gerne indenfor rustfri og alu-svejsning. Primære arbejdsopgaver: Til produktion af større konstruktioner skal der TIG-svejses hængsler sammen samt MIG-svejses sikri...
Indrykket:11. februar 2019
Udløbsdato:8. april 2019

Svejser søges

JYSK SKORSTENS SERVICE A/S

Gredstedbro
vi skal bruge svejser til vores værksted i Gredstedbro. Der kan forekomme rejsedage. Du skal kunne svejse i 135 og 136 tråd samt 141 Gerne med certificater. Henvendelse og CV til Tlf.: 8871 7161 Mail: la@jyskss.dk
Indrykket:4. februar 2019
Udløbsdato:1. april 2019

Smede og svejsere - gerne med offshoreerfaring

Semco Maritime A/S

Esbjerg
Er du en dygtig smed eller svejser? Og vægter du både din egen og andres sikkerhed højt? Vi søger flere smede og svejsere til offshore arbejde i dansk sektor, primært til DAN, GORM og TYRA felterne. Vi tilbyder et spændende job i en hurtigt udviklen...
Indrykket:15. januar 2019
Udløbsdato:12. marts 2019