Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PULZION søger Kok

Søger du et job, hvor du kan give gæster en lækker og spændende mad oplevelse, hvor høj service, sundhed og kvalitet indgår som vigtige parametre.

PULZIONS køkken er omdrejningspunktet for den gode madoplevelse til vores mange gæster, både i og uden for huset. Vi vil sammen med vores engagerede medarbejdere skabe et enestående mødested, hvor vi kan rumme alt fra sportsfolk, til erhvervsfolk og private.

Du bliver en del af et team på 5 engagerede medarbejdere, der sammen løser køkkenets mangeartede opgaver, der spænder lige fra at servere en kop kaffe, over store sportsarrangementer, mad ud af huset til en festmiddag.

Dit job
  • supplere vores køkkenchef, i ledelses- og ansvarsopgaver
  • være med til at videreudvikle vores koncept og menuer
  • deltage i produktion, anretning og afvikling
  • servering, ekspedition, kunde og telefonbetjening
  • egenkontrol, varemodtagelse og rengøring i samarbejde med teamet.
Du er
  • udlært kok, ernæringsassistent eller tilsvarende
  • kvalitetsbevidst og sætter en ære i godt arbejde
  • god til at arbejde selvstændig, tage ansvar og have mange bolde i luften
  • udadvendt og smilende, også når der er travlt
  • fleksibel, ansvarsbevidst og løsningsorienteret
Vi tilbyder
  • en spændende arbejdsplads, der er i udvikling og konstant arbejder på at blive bedre
  • en visionær arbejdsplads, der vil være kendt for høj kundetilfredshed
  • en hverdag fyldt med aktiviteter og glade mennesker
  • ordninger indenfor motion og sundhed
  • et godt og uformelt arbejdsmiljø
  • ordnede arbejdstider fordelt over hele ugen, både dag, aften og weekend
Ansættelse efter aftale, løn efter kvalifikationer.
PULZION består udover køkken og café af 2 sportshaller, squashcenter med 7 baner, motionsrum, sportshotel med 10 værelser med i alt 50 senge, samt 6 møde og festlokaler.

Skal du med på Team PULZION?
Så send dit CV og ansøgning via funktionen "Send ansøgning"
Ansættelsessamtaler sker løbende.




Se mere på vores ansøgersite: https://pulzion.brandero.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330037128Phoenix-aa41da3812019-07-16T00:00:00PULZION søger Kok
Søger du et job, hvor du kan give gæster en lækker og spændende mad oplevelse, hvor høj service, sundhed og kvalitet indgår som vigtige parametre.

PULZIONS køkken er omdrejningspunktet for den gode madoplevelse til vores mange gæster, både i og uden for huset. Vi vil sammen med vores engagerede medarbejdere skabe et enestående mødested, hvor vi kan rumme alt fra sportsfolk, til erhvervsfolk og private.

Du bliver en del af et team på 5 engagerede medarbejdere, der sammen løser køkkenets mangeartede opgaver, der spænder lige fra at servere en kop kaffe, over store sportsarrangementer, mad ud af huset til en festmiddag.

Dit job
  • supplere vores køkkenchef, i ledelses- og ansvarsopgaver
  • være med til at videreudvikle vores koncept og menuer
  • deltage i produktion, anretning og afvikling
  • servering, ekspedition, kunde og telefonbetjening
  • egenkontrol, varemodtagelse og rengøring i samarbejde med teamet.
Du er
  • udlært kok, ernæringsassistent eller tilsvarende
  • kvalitetsbevidst og sætter en ære i godt arbejde
  • god til at arbejde selvstændig, tage ansvar og have mange bolde i luften
  • udadvendt og smilende, også når der er travlt
  • fleksibel, ansvarsbevidst og løsningsorienteret
Vi tilbyder
  • en spændende arbejdsplads, der er i udvikling og konstant arbejder på at blive bedre
  • en visionær arbejdsplads, der vil være kendt for høj kundetilfredshed
  • en hverdag fyldt med aktiviteter og glade mennesker
  • ordninger indenfor motion og sundhed
  • et godt og uformelt arbejdsmiljø
  • ordnede arbejdstider fordelt over hele ugen, både dag, aften og weekend
Ansættelse efter aftale, løn efter kvalifikationer.
PULZION består udover køkken og café af 2 sportshaller, squashcenter med 7 baner, motionsrum, sportshotel med 10 værelser med i alt 50 senge, samt 6 møde og festlokaler.

Skal du med på Team PULZION?
Så send dit CV og ansøgning via funktionen "Send ansøgning"
Ansættelsessamtaler sker løbende.




Se mere på vores ansøgersite: https://pulzion.brandero.com

2019-07-19T00:51:06.273 Søger du et job, hvor du kan give gæster en lækker og spændende mad oplevelse, hvor høj service, sundhed og kvalitet indgår som vigtige parametre. PULZIONS køkken er omdrejningspunktet for den gode madoplevelse til vores mange gæster, både i og uden for huset. Vi vil sammen med vores engagerede medarbejdere skabe et enestående mødested, hvor vi kan rumme alt fra sportsfolk, til erhvervsfolk og private. Du bliver en del af et team på 5 engagerede medarbejdere, der sammen løser køkkenets mangeartede opgaver, der spænder lige fra at servere en kop kaffe, over store sportsarrangementer, mad ud af huset til en festmiddag. Dit jobsupplere vores køkkenchef, i ledelses- og ansvarsopgavervære med til at videreudvikle vores koncept og menuerdeltage i produktion, anretning og afviklingservering, ekspedition, kunde og telefonbetjeningegenkontrol, varemodtagelse og rengøring i samarbejde med teamet.Du erudlært kok, ernæringsassistent eller tilsvarendekvalitetsbevidst og sætter en ære i godt arbejdegod til at arbejde selvstændig, tage ansvar og have mange bolde i luften udadvendt og smilende, også når der er travltfleksibel, ansvarsbevidst og løsningsorienteretVi tilbyderen spændende arbejdsplads, der er i udvikling og konstant arbejder på at blive bedreen visionær arbejdsplads, der vil være kendt for høj kundetilfredsheden hverdag fyldt med aktiviteter og glade menneskerordninger indenfor motion og sundhedet godt og uformelt arbejdsmiljøordnede arbejdstider fordelt over hele ugen, både dag, aften og weekendAnsættelse efter aftale, løn efter kvalifikationer.PULZION består udover køkken og café af 2 sportshaller, squashcenter med 7 baner, motionsrum, sportshotel med 10 værelser med i alt 50 senge, samt 6 møde og festlokaler. Skal du med på Team PULZION?Så send dit CV og ansøgning via funktionen Send ansøgning Ansættelsessamtaler sker løbende. Se mere på vores ansøgersite: https: pulzion.brandero.compulzion.brandero.com10Phoenixaa41da38101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-18T00:00:000000https://pulzion.brandero.com/job/pulzion-soeger-udviklingsorienteret-koekkenchef-1287946481#mail0EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandKolding3541016Pulzion11Peter Tofts Vej 216000KoldingDKDanmarkORS/aa41da38_logo.pngORS/Small/aa41da38_logo.png0hl@pulzion.dkDKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent772511MwCareerSitePremium7a9ab30d-3b2e-469b-9b99-46319976fb1220190716001104-06-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=aa41da38https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=aa41da38https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=aa41da38&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=aa41da38&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/2.jpgPULZION søger Kok12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok933122Køkkenchef18Hotel og restauration362011013Henrik Lindholmhl@pulzion.dkDanmarkDanmark330128279Køkkenchef søges til Nicolai CaféRobot Nicolai Caf er kendt for vores italiensk inspireret køkken med fokus på enkle og friske råvarer. Her er kvalitet, omhu og service i højsædet. Nicolai Caf ligger sammen med Nicolai Biograf i det kulturelle kraftcenter, Nicolai Komplekset, i hjertet af Kolding. Vi søger en erfaren og dygtig køkkenchef, der kan tage ansvaret for køkkenet og det eksisterende køkkenteam. Du bliver en vigtig del af hverdagen på Nicolai Caf i tæt samarbejde med den øvrige ledelse. Din hverdag: at stå for den daglige drift, overholdelse af de budgetmæssige rammer at udføre egenkontrol efter gældende regler at lede og inspirere personalet og understøtte den gode ånd Vi forventer at: du har relevant uddannelse og ledelseserfaring du er fleksibel og løsningsorienteret du er pligtopfyldende, har overblik og god sans for logistik Vi tilbyder: En mulighed for at være med i udviklingen af restauranten og vores mad Et uformelt og professionelt arbejdsmiljø Løn efter kvalifikationer For mere information om jobbet, kontakt Rasmus Iversen 61 67 68 94 eller send din ansøgning til mail: ri@madnico.dk Arbejdssted: Nicolai Caf Skolegade 2A DK-6000 Kolding tlf: 45 75 50 03 02 www.nicolai-cafe.dk

Nicolai Café er kendt for vores italiensk inspireret køkken med fokus på enkle og friske råvarer. Her er kvalitet, omhu og service i højsædet. Nicolai Café ligger sammen med Nicolai Biograf i det kulturelle kraftcenter, Nicolai Komplekset, i hjertet af Kolding.

 Vi søger en erfaren og dygtig køkkenchef, der kan tage ansvaret for køkkenet og det eksisterende køkkenteam. Du bliver en vigtig del af hverdagen på Nicolai Café i tæt samarbejde med den øvrige ledelse.

 

Din hverdag:

  • at stå for den daglige drift, overholdelse af de budgetmæssige rammer
  • at udføre egenkontrol efter gældende regler
  • at lede og inspirere personalet og understøtte den gode ånd

 

Vi forventer at:

  • du har relevant uddannelse og ledelseserfaring
  • du er fleksibel og løsningsorienteret
  • du er pligtopfyldende, har overblik og god sans for logistik

 

Vi tilbyder:

  • En mulighed for at være med i udviklingen af restauranten og vores mad
  • Et uformelt og professionelt arbejdsmiljø
  • Løn efter kvalifikationer

 

For mere information om jobbet, kontakt Rasmus Iversen 61 67 68 94 eller send din ansøgning til mail: ri@madnico.dk

 

Arbejdssted: Nicolai Café | Skolegade 2A | DK-6000 Kolding

tlf: +45 75 50 03 02 | www.nicolai-cafe.dk

 

NICOLAI SPISEHUS ApSKolding2019-11-21T00:00:002019-12-17T00:00:00
330125153Faglært kok eller caterRobot - søges til global kunde i Nordborg I Sodexo tilbyder vi komplette serviceløsninger til kunder indenfor forskellige områder af facility services. Vi målretter vores services til kundens behov. Sodexos vigtigste opgave er at understøtte kundens forretning, og vores største aktiv er vores medarbejdere, som dagligt servicerer kunder i hele landet. Om jobbet Vi søger en faglært inden for køkken faget til vores personalerestaurant i Nordborg, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 1300 spisende om dagen. Du vil blive en del af et dynamisk, velfungerende og serviceminded team på 14 medarbejdere, hvor I sammen skal sørge for at vores gæster får den bedste oplevelse og kvalitet. Jobbet består af: Forberedelse af kold buffet såsom pålæg, blandet salater, salatbar, brød, dessert mm. God kundepleje og service Rengøring og opvask som man fælles varetager Kræver hygiejnebevis I teamet lægges der vægt på at selv i travle perioder, er der altid et smil på læben og en god portion humor i dagligdagen. Vi må godt have det sjovt mens der arbejdes, og du skal være klar til at give en hånd i pressede situationer. Hvem er du?Vi ser gerne du er faglært kok eller cater og har gode erfaringer inden for arbejde i kantine eller storkøkkener. I vores samarbejde med kunden er service og høflighed en stor del af vores hverdag, derfor forventes dette ligeledes af dig som medarbejder. Derudover ser vi gerne at du er engageret, mødestabil, tager ansvar for opgaverne, og kan lide at løfte i flok og være fleksibel. Du er samtidig en person der er sund og rask, og klar til at begå sig et fysisk krævende arbejdsmiljø. Vi ser gerne at du behersker dansk sprogligt. KonceptSodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden af. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet. Vi tilbyderGode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 06:30-14:30, der kan med forbehold forekomme forskydninger i timeplanen. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. AnsøgningDu kan søge jobbet via nedenstående knap Søg jobbet , hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Anita Kjær Jacobsen i tidsrummet 08:00-14:00 på tlf.: 21 37 40 60.

- søges til global kunde i Nordborg 

I Sodexo tilbyder vi komplette serviceløsninger til kunder indenfor forskellige områder af facility services. Vi målretter vores services til kundens behov. Sodexos vigtigste opgave er at understøtte kundens forretning, og vores største aktiv er vores medarbejdere, som dagligt servicerer kunder i hele landet. 

Om jobbet 
Vi søger en faglært inden for køkken faget til vores personalerestaurant i Nordborg, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 1300 spisende om dagen. Du vil blive en del af et dynamisk, velfungerende og serviceminded team på 14 medarbejdere, hvor I sammen skal sørge for at vores gæster får den bedste oplevelse og kvalitet. 

Jobbet består af: 

  • Forberedelse af kold buffet; såsom pålæg, blandet salater, salatbar, brød, dessert mm. 
  • God kundepleje og service
  • Rengøring og opvask som man fælles varetager
  • Kræver hygiejnebevis

I teamet lægges der vægt på at selv i travle perioder, er der altid et smil på læben og en god portion humor i dagligdagen. Vi må godt have det sjovt mens der arbejdes, og du skal være klar til at give en hånd i pressede situationer. 

Hvem er du?
Vi ser gerne du er faglært kok eller cater og har gode erfaringer inden for arbejde i kantine eller storkøkkener. I vores samarbejde med kunden er service og høflighed en stor del af vores hverdag, derfor forventes dette ligeledes af dig som medarbejder. Derudover ser vi gerne at du er engageret, mødestabil, tager ansvar for opgaverne, og kan lide at løfte i flok og være fleksibel. Du er samtidig en person der er sund og rask, og klar til at begå sig et fysisk krævende arbejdsmiljø. Vi ser gerne at du behersker dansk sprogligt.   

Koncept
Sodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden af. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet. 

Vi tilbyder
Gode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 06:30-14:30, der kan med forbehold forekomme forskydninger i timeplanen. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. 

Ansøgning
Du kan søge jobbet via nedenstående knap "Søg jobbet", hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Anita Kjær Jacobsen i tidsrummet 08:00-14:00 på tlf.: 21 37 40 60. 

Danfoss E24Nordborg2019-11-15T00:00:002020-01-08T00:00:00
330118562Sushi chefRobot Sushi Daily in Bilka Kolding has a job vacancy for sushi chef. If you can make Sushi fast and nicely, then you are the one I am looking for.

Sushi Daily in Bilka Kolding has a job vacancy for sushi chef. 

If you can make Sushi fast and nicely, then you are the one I am looking for. 

 

Josi ApSKolding2019-11-06T00:00:002019-12-30T00:00:00
330135538KøkkenlederProfile Køkkenleder, der brænder for udvikling af lækker, sund og bæredygtig mad Billund Idrætscenter, Billund Kommune Billund Idrætscenter er i en rivende udvikling og søger derfor en køkkenleder, der brænder for arbejdet med at lave spændende og ernæringsrigtig mad til en bred gruppe af centrets brugere. Desuden skal du have lyst til at medvirke til den videre udvikling af centrets køkken og cafeteria. Vi forventer, at du: er uddannet kok, økonoma, køkkenleder eller anden relevant uddannelse er fleksibel, ansvarsbevidst og selvstændig bidrager til den gode stemning i personalegruppen ved at være positiv og glad er robust og i stand til at have mange bolde i luften på én gang har en borgerorienteret og anerkendende tilgang i samarbejdet med centrets brugere er kreativ mht. at se muligheder i den videre udvikling af Billund Idrætscenter er kompetent til at sikre langsigtet og omkostningseffektiv planlægning, indkøb og brug af køkkenets varer, så vi er så bæredygtige som overhovedet muligt kan guide og motivere medarbejderne i den videre udvikling af centrets køkken og cafeteria Vi tilbyder et selvstændigt job, hvor du i meget høj grad har mulighed for at sætte dit præg på organiseringen af arbejdet og Billund Idrætscenters udvikling en arbejdsplads som vægter høj faglighed, sund kost, og især et godt arbejdsklima. Den ugentlige arbejdstid er på gennemsnitligt 37 timer. Der er mulighed for en deltidsansættelse. Det daglige arbejde og arbejdstidsplanen, planlægges i samarbejde med øvrige medarbejdere i køkkenet, teknisk servicemedarbejder og centerleder med udgangspunkt i de aktiviteter og arrangementer der er planlagt. Bookninger af arrangementer kan ske med kort varsel, hvorfor det forventes, at du har en fleksibel tilgang til at planlægge og tilbyde at give en ekstra hånd. Typisk er vinterhalvåret mere travl end sommerhalvåret, pga. de flere indendørs aktiviteter. Dog skal vi arbejde henimod at sikre en høj aktivitet og brug af centret hele året rundt. Dit daglige arbejde madlavning, bagning og andre praktiske gøremål indkøb servering og salg af skolemad cafésalg planlægning og ledelse af både små og (meget) store arrangementer med forplejning i mindre omfang udførelse af andre praktiske opgaver i centret f.eks. opstilling af borde stole, borddækning osv. Billund Idrætscenter er et kommunalt drevet idrætscenter som i dag består af 3 idrætshaller, et springcenter, mødelokaler, en stor foyer, café, udendørs fodboldbaner samt kunstgræsbane og beach-anlæg. Lige ved siden af ligger Billundskolen, der går til og med 9. klasse. Skolen og skolens SFO benytter dagligt idrætscentrets faciliteter. Ligeledes er der lavet en aftale om madordning mellem idrætscentret og skolen. Centret har udover en centerleder 8 fuldtids- og deltidsmedarbejdere. I køkkenet cafeteriet er der 2 køkkenassistenter. Cafeteriet bemandes af køkkenets medarbejdere og timelønnede ungarbejdere. Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2020, eller hurtigst muligt derefter. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at kontakte centerleder Bente Alberg på mobil 24523471 eller beal@billund.dk Vi ser gerne at du besøger Billund Idrætscenter inden ansøgning. Du kan via linket https: billund.dk politik politikker-og-strategier kultur-og-fritidspolitik læse om Billund Kommunes Kultur- og Fritidspolitik. Yderligere information om Billund Idrætscenter kan findes på www.billundidraetscenter.dk Ansøgning sendes digitalt via Billund Kommunes rekrutteringssystem. Ansøgningsfrist og det videre forløb Ansøgning med relevante bilag skal være indsendt elektronisk senest den 27. december 2019, kl. 12.00. Samtalerne finder sted onsdag d. 8. januar 2020. Til ansættelsessamtalen bedes du forberede et 5 min. oplæg, hvor du mundtligt beskriver dine idéer til udvikling af særligt Billund Idrætscenters køkken og cafeteria, men også gerne idrætscentret generelt.

Køkkenleder, der brænder for udvikling af lækker, sund og bæredygtig mad

Billund Idrætscenter, Billund Kommune

Billund Idrætscenter er i en rivende udvikling og søger derfor en køkkenleder, der brænder for arbejdet med at lave spændende og ernæringsrigtig mad til en bred gruppe af centrets brugere. Desuden skal du have lyst til at medvirke til den videre udvikling af centrets køkken og cafeteria.

Vi forventer, at du:

  • er uddannet kok, økonoma, køkkenleder eller anden relevant uddannelse
  • er fleksibel, ansvarsbevidst og selvstændig
  • bidrager til den gode stemning i personalegruppen ved at være positiv og glad
  • er robust og i stand til at have mange bolde i luften på én gang
  • har en borgerorienteret og anerkendende tilgang i samarbejdet med centrets brugere
  • er kreativ mht. at se muligheder i den videre udvikling af Billund Idrætscenter
  • er kompetent til at sikre langsigtet og omkostningseffektiv planlægning, indkøb og brug af køkkenets varer, så vi er så bæredygtige som overhovedet muligt
  • kan guide og motivere medarbejderne i den videre udvikling af centrets køkken og cafeteria

Vi tilbyder

  • et selvstændigt job, hvor du i meget høj grad har mulighed for at sætte dit præg på organiseringen af arbejdet og Billund Idrætscenters udvikling
  • en arbejdsplads som vægter høj faglighed, sund kost, og især et godt arbejdsklima.

Den ugentlige arbejdstid er på gennemsnitligt 37 timer. Der er mulighed for en deltidsansættelse. Det daglige arbejde og arbejdstidsplanen, planlægges i samarbejde med øvrige medarbejdere i køkkenet, teknisk servicemedarbejder og centerleder med udgangspunkt i de aktiviteter og arrangementer der er planlagt.

Bookninger af arrangementer kan ske med kort varsel, hvorfor det forventes, at du har en fleksibel tilgang til at planlægge og tilbyde at give en ekstra hånd. Typisk er vinterhalvåret mere travl end sommerhalvåret, pga. de flere indendørs aktiviteter. Dog skal vi arbejde henimod at sikre en høj aktivitet og brug af centret hele året rundt.

Dit daglige arbejde

  • madlavning, bagning og andre praktiske gøremål
  • indkøb
  • servering og salg af skolemad
  • cafésalg
  • planlægning og ledelse af både små og (meget) store arrangementer med forplejning
  • i mindre omfang udførelse af andre praktiske opgaver i centret f.eks. opstilling af borde/stole, borddækning osv.

Billund Idrætscenter er et kommunalt drevet idrætscenter som i dag består af 3 idrætshaller, et springcenter, mødelokaler, en stor foyer, café, udendørs fodboldbaner samt kunstgræsbane og beach-anlæg. Lige ved siden af ligger Billundskolen, der går til og med 9. klasse. Skolen og skolens SFO benytter dagligt idrætscentrets faciliteter. Ligeledes er der lavet en aftale om madordning mellem idrætscentret og skolen.

Centret har udover en centerleder 8 fuldtids- og deltidsmedarbejdere. I køkkenet/cafeteriet er der 2 køkkenassistenter. Cafeteriet bemandes af køkkenets medarbejdere og timelønnede ungarbejdere.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2020, eller hurtigst muligt derefter. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at kontakte centerleder Bente Alberg på mobil 24523471 eller beal@billund.dk

Vi ser gerne at du besøger Billund Idrætscenter inden ansøgning.

Du kan via linket https://billund.dk/politik/politikker-og-strategier/kultur-og-fritidspolitik/ læse om Billund Kommunes Kultur- og Fritidspolitik. Yderligere information om Billund Idrætscenter kan findes på www.billundidraetscenter.dk

Ansøgning sendes digitalt via Billund Kommunes rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist og det videre forløb

Ansøgning med relevante bilag skal være indsendt elektronisk senest den 27. december 2019, kl. 12.00. Samtalerne finder sted onsdag d. 8. januar 2020. Til ansættelsessamtalen bedes du forberede et 5 min. oplæg, hvor du mundtligt beskriver dine idéer til udvikling af særligt Billund Idrætscenters køkken og cafeteria, men også gerne idrætscentret generelt.

 

ORS/Small/284f91c9_logo.pngBillund IdrætscenterBillund2019-12-04T18:00:00.6402019-12-27T00:00:00
330129854Er du vores nye kreative kok?Robot Vi søger en faglært, kreativ og nytænkende kok der brænder for at lave dejlig mad til vores gæster både i restauranten og til selskaber. Hvem er du? Du skal kunne arbejde med standarder og alligevel tænke ud af boksen. Det er vigtigt for os, at du er positiv, stabil, kvalitetsbevidst og altid ønsker at give vores gæster en god oplevelse. Du kan arbejde med nye ideer men også lave det gode traditionelle mad både i gammel og ny indpakning. Ville gerne hvis du kan bage kager eller har interessen for bagværk da vi bager en del selv og gerne vil bage mere. Du kan dit håndværk og sætter en ære i kvalitet så gæsten får en fantastisk oplevelse uanset lejlighed. Hvad kan vi tilbyde? En fultidsstilling hvor du kan blive en del af en arbejdsplads, der er kendt for sit gode værtskab, et spændende job hvor ikke to dage er ens. Arbejdstiden vil ligger primært mellem kl. 10 21 (køkkenet lukker 20.30) samt arbejde weekender og helligdage (jul nytår) dog bestræber vi os på fri hver anden weekend. Det er vigtigt du behersker dansk både i tale og skrift. Værtsskab og gæsteoplevelser er i fokus, men vi søger også personer der passer godt ind i vores team, så skriv gerne et par ord, om hvorfor du er den rigtige. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men venter gerne på rette medarbejder. Ansøg om jobbet Er du interesseret i jobbet, så send os dit CV og ansøgning med et vellignende billede til jobfsc@blind.dk For yderlige spørgsmål til stillingen kontaktes Camilla Ambeck-Nørgaard, F B Manager på telefon 21 76 93 96 eller can@blind.dk Om Fuglsangcentret Hotel Fuglsangcentret er et fire stjernet kursus- og konferencenter der ligger i Fredericia. Vi har mange års erfaring i, at holde succesfulde konferencer, kurser og selskaber. Fuglsangcentret er ejet af Dansk Blindesamfund, men drives som et alment Hotel, kursus- og konferencecenter for både virksomheder og private. Fuglsangcentret er omgivet af en stor park med direkte adgang til Fuglsangskoven. Hotellet har 60 dobbeltværelser, 2 restauranter, bar og hyggelige opholdsrum i forbindelse med værelsesgangene.

Vi søger en faglært, kreativ og nytænkende kok der brænder for at lave dejlig mad til vores gæster både i restauranten og til selskaber.

Hvem er du?

Du skal kunne arbejde med standarder og alligevel tænke ud af boksen. Det er vigtigt for os, at du er positiv, stabil, kvalitetsbevidst og altid ønsker at give vores gæster en god oplevelse. Du kan arbejde med nye ideer men også lave det gode traditionelle mad – både i gammel og ny indpakning. Ville gerne hvis du kan bage kager eller har interessen for bagværk – da vi bager en del selv og gerne vil bage mere. Du kan dit håndværk og sætter en ære i kvalitet – så gæsten får en fantastisk oplevelse uanset lejlighed.

Hvad kan vi tilbyde?

En fultidsstilling hvor du kan blive en del af en arbejdsplads, der er kendt for sit gode værtskab, et spændende job hvor ikke to dage er ens. Arbejdstiden vil ligger primært mellem kl. 10 – 21 (køkkenet lukker 20.30) – samt arbejde weekender og helligdage (jul/nytår) – dog bestræber vi os på fri hver anden weekend. Det er vigtigt du behersker dansk både i tale og skrift.

Værtsskab og gæsteoplevelser er i fokus, men vi søger også personer der passer godt ind i vores team, så skriv gerne et par ord, om hvorfor du er den rigtige.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men venter gerne på rette medarbejder.

Ansøg om jobbet

Er du interesseret i jobbet, så send os dit CV og ansøgning med et vellignende billede til jobfsc@blind.dk

For yderlige spørgsmål til stillingen kontaktes Camilla Ambeck-Nørgaard, F&B Manager på telefon 21 76 93 96 eller can@blind.dk

Om Fuglsangcentret

Hotel Fuglsangcentret er et fire stjernet kursus- og konferencenter der ligger i Fredericia.

Vi har mange års erfaring i, at holde succesfulde konferencer, kurser og selskaber.

Fuglsangcentret er ejet af Dansk Blindesamfund, men drives som et alment Hotel, kursus- og konferencecenter for både virksomheder og private. Fuglsangcentret er omgivet af en stor park med direkte adgang til Fuglsangskoven. Hotellet har 60 dobbeltværelser, 2 restauranter, bar og hyggelige opholdsrum i forbindelse med værelsesgangene.

 

FUGLSANGCENTRET A/SFredericia2019-11-25T00:00:002019-12-08T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Køkkenchef søges til Nicolai Café

NICOLAI SPISEHUS ApS

Kolding
Nicolai Caf er kendt for vores italiensk inspireret køkken med fokus på enkle og friske råvarer. Her er kvalitet, omhu og service i højsædet. Nicolai Caf ligger sammen med Nicolai Biograf i det kulturelle kraftcenter, Nicolai Komplekset, i hjertet a...
Indrykket:21. november 2019
Udløbsdato:17. december 2019

Faglært kok eller cater

Danfoss E24

Nordborg
- søges til global kunde i Nordborg I Sodexo tilbyder vi komplette serviceløsninger til kunder indenfor forskellige områder af facility services. Vi målretter vores services til kundens behov. Sodexos vigtigste opgave er at understøtte kundens forre...
Indrykket:15. november 2019
Udløbsdato:8. januar 2020

Sushi chef

Josi ApS

Kolding
Sushi Daily in Bilka Kolding has a job vacancy for sushi chef. If you can make Sushi fast and nicely, then you are the one I am looking for.
Indrykket:6. november 2019
Udløbsdato:30. december 2019

Køkkenleder

Billund Idrætscenter

Billund
Køkkenleder, der brænder for udvikling af lækker, sund og bæredygtig mad Billund Idrætscenter, Billund Kommune Billund Idrætscenter er i en rivende udvikling og søger derfor en køkkenleder, der brænder for arbejdet med at lave spændende og ernærings...
Indrykket:4. december 2019
Udløbsdato:27. december 2019

Er du vores nye kreative kok?

FUGLSANGCENTRET A/S

Fredericia
Vi søger en faglært, kreativ og nytænkende kok der brænder for at lave dejlig mad til vores gæster både i restauranten og til selskaber. Hvem er du? Du skal kunne arbejde med standarder og alligevel tænke ud af boksen. Det er vigtigt for os, at du e...
Indrykket:25. november 2019
Udløbsdato:8. december 2019