Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PULZION søger Kok

Søger du et job, hvor du kan give gæster en lækker og spændende mad oplevelse, hvor høj service, sundhed og kvalitet indgår som vigtige parametre.

PULZIONS køkken er omdrejningspunktet for den gode madoplevelse til vores mange gæster, både i og uden for huset. Vi vil sammen med vores engagerede medarbejdere skabe et enestående mødested, hvor vi kan rumme alt fra sportsfolk, til erhvervsfolk og private.

Du bliver en del af et team på 5 engagerede medarbejdere, der sammen løser køkkenets mangeartede opgaver, der spænder lige fra at servere en kop kaffe, over store sportsarrangementer, mad ud af huset til en festmiddag.

Dit job
  • supplere vores køkkenchef, i ledelses- og ansvarsopgaver
  • være med til at videreudvikle vores koncept og menuer
  • deltage i produktion, anretning og afvikling
  • servering, ekspedition, kunde og telefonbetjening
  • egenkontrol, varemodtagelse og rengøring i samarbejde med teamet.
Du er
  • udlært kok, ernæringsassistent eller tilsvarende
  • kvalitetsbevidst og sætter en ære i godt arbejde
  • god til at arbejde selvstændig, tage ansvar og have mange bolde i luften
  • udadvendt og smilende, også når der er travlt
  • fleksibel, ansvarsbevidst og løsningsorienteret
Vi tilbyder
  • en spændende arbejdsplads, der er i udvikling og konstant arbejder på at blive bedre
  • en visionær arbejdsplads, der vil være kendt for høj kundetilfredshed
  • en hverdag fyldt med aktiviteter og glade mennesker
  • ordninger indenfor motion og sundhed
  • et godt og uformelt arbejdsmiljø
  • ordnede arbejdstider fordelt over hele ugen, både dag, aften og weekend
Ansættelse efter aftale, løn efter kvalifikationer.
PULZION består udover køkken og café af 2 sportshaller, squashcenter med 7 baner, motionsrum, sportshotel med 10 værelser med i alt 50 senge, samt 6 møde og festlokaler.

Skal du med på Team PULZION?
Så send dit CV og ansøgning via funktionen "Send ansøgning"
Ansættelsessamtaler sker løbende.




Se mere på vores ansøgersite: https://pulzion.brandero.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330037128Phoenix-aa41da3812019-07-16T00:00:00PULZION søger Kok
Søger du et job, hvor du kan give gæster en lækker og spændende mad oplevelse, hvor høj service, sundhed og kvalitet indgår som vigtige parametre.

PULZIONS køkken er omdrejningspunktet for den gode madoplevelse til vores mange gæster, både i og uden for huset. Vi vil sammen med vores engagerede medarbejdere skabe et enestående mødested, hvor vi kan rumme alt fra sportsfolk, til erhvervsfolk og private.

Du bliver en del af et team på 5 engagerede medarbejdere, der sammen løser køkkenets mangeartede opgaver, der spænder lige fra at servere en kop kaffe, over store sportsarrangementer, mad ud af huset til en festmiddag.

Dit job
  • supplere vores køkkenchef, i ledelses- og ansvarsopgaver
  • være med til at videreudvikle vores koncept og menuer
  • deltage i produktion, anretning og afvikling
  • servering, ekspedition, kunde og telefonbetjening
  • egenkontrol, varemodtagelse og rengøring i samarbejde med teamet.
Du er
  • udlært kok, ernæringsassistent eller tilsvarende
  • kvalitetsbevidst og sætter en ære i godt arbejde
  • god til at arbejde selvstændig, tage ansvar og have mange bolde i luften
  • udadvendt og smilende, også når der er travlt
  • fleksibel, ansvarsbevidst og løsningsorienteret
Vi tilbyder
  • en spændende arbejdsplads, der er i udvikling og konstant arbejder på at blive bedre
  • en visionær arbejdsplads, der vil være kendt for høj kundetilfredshed
  • en hverdag fyldt med aktiviteter og glade mennesker
  • ordninger indenfor motion og sundhed
  • et godt og uformelt arbejdsmiljø
  • ordnede arbejdstider fordelt over hele ugen, både dag, aften og weekend
Ansættelse efter aftale, løn efter kvalifikationer.
PULZION består udover køkken og café af 2 sportshaller, squashcenter med 7 baner, motionsrum, sportshotel med 10 værelser med i alt 50 senge, samt 6 møde og festlokaler.

Skal du med på Team PULZION?
Så send dit CV og ansøgning via funktionen "Send ansøgning"
Ansættelsessamtaler sker løbende.




Se mere på vores ansøgersite: https://pulzion.brandero.com

2019-07-19T00:51:06.273 Søger du et job, hvor du kan give gæster en lækker og spændende mad oplevelse, hvor høj service, sundhed og kvalitet indgår som vigtige parametre. PULZIONS køkken er omdrejningspunktet for den gode madoplevelse til vores mange gæster, både i og uden for huset. Vi vil sammen med vores engagerede medarbejdere skabe et enestående mødested, hvor vi kan rumme alt fra sportsfolk, til erhvervsfolk og private. Du bliver en del af et team på 5 engagerede medarbejdere, der sammen løser køkkenets mangeartede opgaver, der spænder lige fra at servere en kop kaffe, over store sportsarrangementer, mad ud af huset til en festmiddag. Dit jobsupplere vores køkkenchef, i ledelses- og ansvarsopgavervære med til at videreudvikle vores koncept og menuerdeltage i produktion, anretning og afviklingservering, ekspedition, kunde og telefonbetjeningegenkontrol, varemodtagelse og rengøring i samarbejde med teamet.Du erudlært kok, ernæringsassistent eller tilsvarendekvalitetsbevidst og sætter en ære i godt arbejdegod til at arbejde selvstændig, tage ansvar og have mange bolde i luften udadvendt og smilende, også når der er travltfleksibel, ansvarsbevidst og løsningsorienteretVi tilbyderen spændende arbejdsplads, der er i udvikling og konstant arbejder på at blive bedreen visionær arbejdsplads, der vil være kendt for høj kundetilfredsheden hverdag fyldt med aktiviteter og glade menneskerordninger indenfor motion og sundhedet godt og uformelt arbejdsmiljøordnede arbejdstider fordelt over hele ugen, både dag, aften og weekendAnsættelse efter aftale, løn efter kvalifikationer.PULZION består udover køkken og café af 2 sportshaller, squashcenter med 7 baner, motionsrum, sportshotel med 10 værelser med i alt 50 senge, samt 6 møde og festlokaler. Skal du med på Team PULZION?Så send dit CV og ansøgning via funktionen Send ansøgning Ansættelsessamtaler sker løbende. Se mere på vores ansøgersite: https: pulzion.brandero.compulzion.brandero.com10Phoenixaa41da38101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-18T00:00:000000https://pulzion.brandero.com/job/pulzion-soeger-udviklingsorienteret-koekkenchef-1287946481#mail0EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandKolding3541016Pulzion11Peter Tofts Vej 216000KoldingDKDanmarkORS/aa41da38_logo.pngORS/Small/aa41da38_logo.png0hl@pulzion.dkDKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent772511MwCareerSitePremium7a9ab30d-3b2e-469b-9b99-46319976fb1220190716001104-06-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=aa41da38https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=aa41da38https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=aa41da38&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=aa41da38&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/2.jpgMed et job indenfor Hotel og restauration bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Kok lige noget for dig.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok933122Køkkenchef18Hotel og restauration362011013Henrik Lindholmhl@pulzion.dkDanmarkDanmark330077789Kok til à la carte-restaurantBasic Hotel Koldingfjord er et af Danmarks førende konferencehoteller smukt beliggende med direkte udsigt til Kolding Fjord. Hotellet er klassificeret som 4-stjernet hotel med à la carte-restaurant, café, bar, selskabs- og konferenceafdeling, samt 132 moderne indrettede værelser. Hotellets konferencefaciliteter rummer plads til 300 gæster. I vores køkken lægger vi vægt på den individuelle kulinariske oplevelse uanset om vi serverer for 2 gæster på weekendophold eller 300 til konference. Vi lægger stor vægt på udvikling af den enkelte medarbejders kompetencer, for derigennem af sikre et gennemført højt kvalitetsniveau og vedkommende personlig service for vores gæster. Vi er en handlekraftig organisation med kort til beslutninger og hvor dine initiativer vil være en vigtig del af den fortsatte positive udvikling. Vi forventer, at du:Er faglært kok med erfaring i à la carte.Har lyst og ikke mindst evne og vilje til at tage et ansvar, samt arbejde aktivt med i et travlt hotelmiljø.At du har ordenssans, og at du trives i et aktivt og humørfyldt hotelmiljø med plads til forskelligheder. Om jobbet:Et job med ansvar og rig mulighed for udvikling.Vi tror på medarbejderne som den vigtigste aktiv, og at vi gennem samarbejde, kommunikation og fleksibilitet skaber positive rammer.Arbejdstiderne varierer, men du har naturligvis en 5 2-vagtplan.Weekendarbejde indgår i din vagtplan. Som udgangspunkt hver anden weekend fri.Hotel Koldingfjord er medlem af branche- og arbejdsgiverforeningen HORESTA og følger gældende overenskomster med 3F. Det betyder bl.a. ordnede lønforhold, pension og forsikringsordninger. Løn forhandles individuelt efter kvalifikationer. Har du spørgsmål til stillingen er du naturligvis velkommen til at kontakte Food and Beverage Manager Jesper Kristensen på jk@koldingfjord.dk eller telefon 76 20 86 06. Send din ansøgning hurtigst muligt via knappen Send ansøgning Tiltrædelse snarest og efter aftale. Oplev mere af Hotel Koldingfjord på www.koldingfjord.dk Se mere på vores ansøgersite: https: koldingfjord.brandero.comHotel Koldingfjord er et af Danmarks førende konferencehoteller smukt beliggende med direkte udsigt til Kolding Fjord.

Hotellet er klassificeret som 4-stjernet hotel med à la carte-restaurant, café, bar, selskabs- og konferenceafdeling, samt 132 moderne indrettede værelser. Hotellets konferencefaciliteter rummer plads til 300 gæster.

I vores køkken lægger vi vægt på den individuelle kulinariske oplevelse uanset om vi serverer for 2 gæster på weekendophold eller 300 til konference.

Vi lægger stor vægt på udvikling af den enkelte medarbejders kompetencer, for derigennem af sikre et gennemført højt kvalitetsniveau og vedkommende personlig service for vores gæster.

Vi er en handlekraftig organisation med kort til beslutninger og hvor dine initiativer vil være en vigtig del af den fortsatte positive udvikling.

Vi forventer, at du:
  • Er faglært kok med erfaring i à la carte.
  • Har lyst og ikke mindst evne og vilje til at tage et ansvar, samt arbejde aktivt med i et travlt hotelmiljø.
  • At du har ordenssans, og at du trives i et aktivt og humørfyldt hotelmiljø med plads til forskelligheder.

Om jobbet:
  • Et job med ansvar og rig mulighed for udvikling.
  • Vi tror på medarbejderne som den vigtigste aktiv, og at vi gennem samarbejde, kommunikation og fleksibilitet skaber positive rammer.
  • Arbejdstiderne varierer, men du har naturligvis en 5/2-vagtplan.
  • Weekendarbejde indgår i din vagtplan. Som udgangspunkt hver anden weekend fri.
  • Hotel Koldingfjord er medlem af branche- og arbejdsgiverforeningen HORESTA og følger gældende overenskomster med 3F. Det betyder bl.a. ordnede lønforhold, pension og forsikringsordninger. Løn forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen er du naturligvis velkommen til at kontakte Food and Beverage Manager Jesper Kristensen på jk@koldingfjord.dk eller telefon 76 20 86 06.

Send din ansøgning hurtigst muligt via knappen "Send ansøgning"

Tiltrædelse snarest og efter aftale.

Oplev mere af Hotel Koldingfjord på www.koldingfjord.dk 



Se mere på vores ansøgersite: https://koldingfjord.brandero.com

ORS/Small/cdbace0b_logo.pngHotel Koldingfjord A/SKolding2019-08-23T15:03:00.7372019-09-26T00:00:00
330073201Kok/cater med lederpotentiale - HaderslevRobot RESTAURENT THE GRILL SØGER FAGL RT KOK CATER MED ERFARING SAMT LEDERPOTENTIALE TIL VORES KØKKEN I HADERSLEV Vi søger en kok, som er klar på at sætte sit præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med øvrige medarbejdere. Vi leder efter dig, der har erfaring med eller lyst til at prøve kræfter med ledelse af køkkenet. Vi arbejder i Bowl n Fun The Grill målrettet med forskellige fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk. Vi ønsker derved at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Du skal være synlig i din ledelse og være den, der går forrest og viser vejen for øvrige medarbejdere. Hvem er vi? Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, der i dag består af 16 centre og et nyt på vej. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Hver aften tilbereder og anretter vi forskellige forretter, en stor salatbar, og vi står klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor gæsterne. Hvad tilbyder vi dig? Favorable arbejdstider. Fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden. OBS på julefrokostperioden, hvor tiderne vil være lidt længere. 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte. Vi vægter derfor højt, at I altid har jeres to ugentlige fridage. Dine månedlige timer vil ligge på 130-160 timer med mulighed for flere timer. Du kan forvente friweekend minimum hver 3. weekend. Indflydelse og ansvar. Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, som kan ses og mærkes. Du kommer til at have ansvaret for engagerede køkkenmedarbejdere. Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi passer på hinanden, og vi har det altid sjovt, selvom vi arbejder professionelt. Personlig udvikling. Vi giver dig mulighed for personlig udvikling af dig som leder ved deltagelse i kurser m.v. Sammenhold. Du får et unikt sparringsnetværk i form af de øvrige køkkenchefer i kæden. Der vil være både møder og kurser sammen med dem. Løn efter kvalifikationer bonusordning som skabes efter resultater og derved egen indsats. Et stort udvalg af personalegoder. Dine arbejdsopgaver vil være: Lave veltilberedt og velsmagende mad til restaurantens gæster Tage ansvar for køkkenmedhjælpere - strukturere og effektivisere deres arbejde og at de bliver oplært godt Du tager ejerskab og & 39 går forrest& 39 Du implementerer nye tiltag og id er Du sikrer høj kvalitet Sikre at der arbejdes hygiejnisk forsvarligt af alle der håndterer madvarer i køkkenet Daglig rengøring af køkkenet Du sikrer et anerkendende og positivt arbejdsmiljø Du vil have administrative opgaver såsom varebestilling, spildregistrering, vagtplanering etc. Du opretholder givne standarder indenfor kvalitet, service, produktion og hygiejne Vi forventer At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre hele tiden og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd Vi afholder løbende samtaler med udvalgte kandidater og opfordrer dig derfor til at søge hurtigst muligt. Opstart ønskes hurtigst muligt efter aftale. Vi glæder os til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.RESTAURENT THE GRILL SØGER FAGLÆRT KOK/CATER MED ERFARING SAMT LEDERPOTENTIALE TIL VORES KØKKEN I HADERSLEV

Vi søger en kok, som er klar på at sætte sit præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med øvrige medarbejdere. Vi leder efter dig, der har erfaring med eller lyst til at prøve kræfter med ledelse af køkkenet. Vi arbejder i Bowl’n’Fun & The Grill målrettet med forskellige fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk. Vi ønsker derved at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Du skal være synlig i din ledelse og være den, der går forrest og viser vejen for øvrige medarbejdere.

Hvem er vi?

Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, der i dag består af 16 centre og et nyt på vej. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Hver aften tilbereder og anretter vi forskellige forretter, en stor salatbar, og vi står klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor gæsterne.

Hvad tilbyder vi dig?

  • Favorable arbejdstider. Fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden. OBS på julefrokostperioden, hvor tiderne vil være lidt længere.
  • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte. Vi vægter derfor højt, at I altid har jeres to ugentlige fridage. Dine månedlige timer vil ligge på 130-160 timer med mulighed for flere timer. Du kan forvente friweekend minimum hver 3. weekend.
  • Indflydelse og ansvar. Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, som kan ses og mærkes. Du kommer til at have ansvaret for engagerede køkkenmedarbejdere.
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi passer på hinanden, og vi har det altid sjovt, selvom vi arbejder professionelt.
  • Personlig udvikling. Vi giver dig mulighed for personlig udvikling af dig som leder ved deltagelse i kurser m.v.
  • Sammenhold. Du får et unikt sparringsnetværk i form af de øvrige køkkenchefer i kæden. Der vil være både møder og kurser sammen med dem.
  • Løn efter kvalifikationer & bonusordning som skabes efter resultater og derved egen indsats.
  • Et stort udvalg af personalegoder.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Lave veltilberedt og velsmagende mad til restaurantens gæster
  • Tage ansvar for køkkenmedhjælpere - strukturere og effektivisere deres arbejde og at de bliver oplært godt
  • Du tager ejerskab og 'går forrest'
  • Du implementerer nye tiltag og idéer
  • Du sikrer høj kvalitet
  • Sikre at der arbejdes hygiejnisk forsvarligt af alle der håndterer madvarer i køkkenet
  • Daglig rengøring af køkkenet
  • Du sikrer et anerkendende og positivt arbejdsmiljø
  • Du vil have administrative opgaver såsom varebestilling, spildregistrering, vagtplanering etc.
  • Du opretholder givne standarder indenfor kvalitet, service, produktion og hygiejne

Vi forventer…

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre hele tiden og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Vi afholder løbende samtaler med udvalgte kandidater og opfordrer dig derfor til at søge hurtigst muligt.

Opstart ønskes hurtigst muligt efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Bowl'n'Fun HaderslevHaderslev2019-08-16T00:00:002019-09-01T00:00:00
330073259Ambitiøs erfaren kok med godt overblikRobot Er du faglært kok og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine Brande! Tiltrædelse: Gerne 1. Oktober Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en ambitiøs og nytænkende kok, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag fra kl. 6:30 - 14:30, fredag dog fra 07:00 til kl. 14:30 Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Der er mange forskellige opgaver det er inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød kort sagt: Alt det, du har lært og elsker. Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du har erfaring som kok gerne fra storkøkken i hotel- restaurationsbranchen Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og har du allerede ledererfaring er dette en fordel Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du evner at holde et godt overblik i dagen og ugens opgaver Du har en forståelse for at holde struktur og orden Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads Køkkenet er et af de største i Fazer Food Services. Vi er 26 kolleger i køkkenet - alle med forskellig baggrund og funktioner. Vi lægger vægt på både maden og den gode service, og laver dagligt frokost til ca. 1.250 gæster. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Gerne 1 Oktober Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Instagram og Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine Brande!

Tiltrædelse: Gerne 1. Oktober
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

· Fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag fra kl. 6:30 - 14:30, fredag dog fra 07:00 til kl. 14:30

· Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere

· Der er mange forskellige opgaver; det er inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker.

· Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne

· Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.

· Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd


Kort og godt om dig og dit nye job

· Du har erfaring som kok – gerne fra storkøkken i hotel-/restaurationsbranchen

· Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og har du allerede ledererfaring er dette en fordel

· Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer

· Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning

· Du evner at holde et godt overblik i dagen og ugens opgaver

· Du har en forståelse for at holde struktur og orden

· Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder

· Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger

Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Sådan er din nye arbejdsplads
Køkkenet er et af de største i Fazer Food Services. Vi er 26 kolleger i køkkenet - alle med forskellig baggrund og funktioner. Vi lægger vægt på både maden og den gode service, og laver dagligt frokost til ca. 1.250 gæster. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.


Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Gerne 1 Oktober
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt


Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Instagram og Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SBrande2019-08-15T00:00:002019-10-10T00:00:00
330066579Hotel Skibelund Krat søger kokRobot Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away. Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team. Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse. Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden. Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har let til smil . Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan. Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på hotelskibelundkrat@gmail.com

Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok.

Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega.

Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team.

Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse.


Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har ”let til smil”.

Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan.

Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på

hotelskibelundkrat@gmail.com

 

Hotel Skibelund KratVejen2019-08-01T00:00:002019-09-24T00:00:00
330077545Dygtig kollega søges til ambitiøst højskolekøkkenRobot Brandbjerg Højskole søger en fagligt stærk medarbejder med lyst til at arbejde i et grønt, økologisk og udviklingsorienteret køkken. Det er et krav fra vores side, at du elsker at lave mad, at du har interesse for det sunde og bæredygtige køkken, og at du har lyst til at arbejde i et meget levende hus med høje køkkenambitioner. Vi forestiller os at du har en baggrund som enten kok eller smørrebrødsjomfru, og at du ikke bor for langt væk fra skolen. Men andre faglige baggrunde kan også være interessante. Brandbjerg er en højskole med et levende, stærkt og hjemligt arbejdsmiljø, præget af pionerindstilling, iværksætterånd og vilje til at gøre en forskel i verden. Vores køkken satser på hjemmelavet, lækker og sund mad og vedvarende udvikling i forhold til bæredygtighed, økologi og nye smagsoplevelser. Vi forventer af dig, at du Har relevant uddannelse og erfaring fra produktion i storkøkken Er kreativ og glad for at arbejde med bæredygtig madlavning Brænder for at lave mad og er stolt af dit håndværk Arbejder energisk, selvstændigt og samarbejdsorienteret Er fleksibel omkring arbejdstider Spreder godt humør og er engageret og imødekommende overfor både kolleger, elever og kursister Vi tilbyder dig Et køkken i rigtig god udvikling, et godt team og en dygtig køkkenchef En flok skønne, engagerede kolleger på tværs af hele højskolen fordelt på mange faggrupper En højskole med masser af aktivitet, en varm atmosfære og plads til begejstring En arbejdsplads med sammenhængskraft, stor fleksibilitet og vilje til at gøre en forskel Så er du højskoleminded, udviklingsorienteret og fuld af energi, så begynd dit næste eventyr på Brandbjerg. Stillingen er normeret til 37 timer pr uge Løn efter kvalifikationer Gode arbejdstider efter vagtplan primært hverdage med nogle aftener weekend- helligdage Ansøgningsfrist: Søndag d. 1. september, men der afholdes løbende jobsamtaler og stillingen besættes, når den rette er fundet. Send din ansøgning til bh@brandbjerg.dk

Brandbjerg Højskole søger en fagligt stærk medarbejder med lyst til at arbejde i et grønt, økologisk og udviklingsorienteret køkken. Det er et krav fra vores side, at du elsker at lave mad, at du har interesse for det sunde og bæredygtige køkken, og at du har lyst til at arbejde i et meget levende hus med høje køkkenambitioner.

Vi forestiller os at du har en baggrund som enten kok eller smørrebrødsjomfru, og at du ikke bor for langt væk fra skolen. Men andre faglige baggrunde kan også være interessante.

Brandbjerg er en højskole med et levende, stærkt og hjemligt arbejdsmiljø, præget af pionerindstilling, iværksætterånd og vilje til at gøre en forskel i verden. Vores køkken satser på hjemmelavet, lækker og sund mad og vedvarende udvikling i forhold til bæredygtighed, økologi og nye smagsoplevelser.

 

Vi forventer af dig, at du

  • Har relevant uddannelse og erfaring fra produktion i storkøkken
  • Er kreativ og glad for at arbejde med bæredygtig madlavning
  • Brænder for at lave mad og er stolt af dit håndværk
  • Arbejder energisk, selvstændigt og samarbejdsorienteret
  • Er fleksibel omkring arbejdstider
  • Spreder godt humør og er engageret og imødekommende overfor både kolleger, elever og kursister

 

Vi tilbyder dig

  • Et køkken i rigtig god udvikling, et godt team og en dygtig køkkenchef
  • En flok skønne, engagerede kolleger på tværs af hele højskolen fordelt på mange faggrupper
  • En højskole med masser af aktivitet, en varm atmosfære og plads til begejstring
  • En arbejdsplads med sammenhængskraft, stor fleksibilitet og vilje til at gøre en forskel
  • Så er du højskoleminded, udviklingsorienteret og fuld af energi, så begynd dit næste eventyr på Brandbjerg.

 

Stillingen er normeret til 37 timer pr uge

Løn efter kvalifikationer

Gode arbejdstider efter vagtplan – primært hverdage med nogle aftener/weekend-/helligdage

Ansøgningsfrist: Søndag d. 1. september, men der afholdes løbende jobsamtaler og stillingen besættes, når den rette er fundet.

Send din ansøgning til bh@brandbjerg.dk

BRANDBJERG HØJSKOLEJelling2019-08-23T00:00:002019-09-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok til à la carte-restaurant

Hotel Koldingfjord A/S

Kolding
Hotel Koldingfjord er et af Danmarks førende konferencehoteller smukt beliggende med direkte udsigt til Kolding Fjord. Hotellet er klassificeret som 4-stjernet hotel med à la carte-restaurant, café, bar, selskabs- og konferenceafdeling, samt 132 mod...
Indrykket:23. august 2019
Udløbsdato:26. september 2019

Kok/cater med lederpotentiale - Haderslev

Bowl'n'Fun Haderslev

Haderslev
RESTAURENT THE GRILL SØGER FAGL RT KOK CATER MED ERFARING SAMT LEDERPOTENTIALE TIL VORES KØKKEN I HADERSLEV Vi søger en kok, som er klar på at sætte sit præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med øvrige medarbejdere. Vi leder ...
Indrykket:16. august 2019
Udløbsdato:1. september 2019

Ambitiøs erfaren kok med godt overblik

Fazer Food Services A/S

Brande
Er du faglært kok og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine Bra...
Indrykket:15. august 2019
Udløbsdato:10. oktober 2019

Hotel Skibelund Krat søger kok

Hotel Skibelund Krat

Vejen
Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take a...
Indrykket:1. august 2019
Udløbsdato:24. september 2019

Dygtig kollega søges til ambitiøst højskolekøkken

BRANDBJERG HØJSKOLE

Jelling
Brandbjerg Højskole søger en fagligt stærk medarbejder med lyst til at arbejde i et grønt, økologisk og udviklingsorienteret køkken. Det er et krav fra vores side, at du elsker at lave mad, at du har interesse for det sunde og bæredygtige køkken, og...
Indrykket:23. august 2019
Udløbsdato:1. september 2019