Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Purchase & Demand Planning Manager - København
PersonaleBørsen søger for vores kunde Aurora Group A/S, en Purchase & Demand Planning Manager. Har du passionen, evnerne og lysten til et selvstændigt job, hvor du bliver ansvarlig for koncernens samlede indkøb, vareflow og services. Kunne du tænke dig at udnytte dine analytiske evner og være med til at optimere forretningen, samtidig med at du leder et team på 5 meget erfarne kolleger, så har du her muligheden.

JOBBET

Jobbet der tilbydes er en udfordrende stilling i en dynamisk og vækstende nordisk virksomhed med kunden i centrum. Der fokuseres på at levere gennemtænkte koncepter og agile digitaliserede løsninger i samarbejde med leverandører og kunder.

Aurora Group får i dag leveret deres produkter fra mange forskellige leverandører i hele verden, dog primært EU og Østen. Sammen med dit team bliver dit primære mål at sikre optimale konditioner fra leverandører samt markedets bedste vareflow til gavn for kunderne.

Udover at lede og supportere dit team, vil dine ansvarsområder sammen med dit team, blandt andet være:


 • At sikre branchens højeste lageromsætningshastighed

 • At skabe den mest agile og valide forecast/salgsordre løsning i samråd med Key Account Managers og koncernes nøglekunder

 • Løbende optimering af indkøbspriser

 • Dag-til-dag koordinering og opfølgning

 • At sikre udviklingen af markedets bedste demand/supply softwareløsning

 • Du kommer til at arbejde i spændingsfeltet mellem leverandører og Category Managers samt Key Account Managers og kunder. I den henseende er det vitalt at du har en solid indsigt i en distributør drevet forretning og dennes ”Supply Chain”.

  KANDIDATEN

  Du har minimum 3-5 års erfaring fra lignende stilling indenfor Demand Planning og indkøb. Har du erfaring med udvikling af digitale services, er det en klar fordel.

  Skal du have succes i jobbet kræver det et højt aktivitetsniveau og evnen til at kunne fastholde overblikket når tingene går stærkt. Vi forventer at du:

 • Har erfaring med Demand Planning indenfor FMCG eller FMCE

 • Har ledelseserfaring og fungerer godt i rollen som ”spillende-træner”

 • Er selvkørende og evner at drive en afdeling

 • Tager ansvar og kan kommunikere med alle mennesker på alle niveauer

 • Er teamorienteret, altid klar til at hjælpe kolleger

 • Du leder ved at gå forrest og være det gode eksempel. Dette samtidig med at du er involverende og formår at få team´et med dig.

  VIRKSOMHEDEN TILBYDER

  Du vil få engagerede kollegaer med en uformel omgangstone. I Aurora Group arbejdes der i en kultur, hvor der tages ansvar for egen funktion og gives frihed til at tage beslutninger. Opgaver løses i tæt samarbejde og sparring med kollegaer fra øvrige afdelinger.

  Der er tale om et fuldtids job, med få rejsedage om året med overnatning.

  LØN

  Løn efter forhandling, inkl. pension og sundhedsforsikring.

  TILTRÆDELSE

  Snarest, men afventer den rigtige kandidat.

  SPROG

  Dansk, engelsk i skrift og tale og god forståelse for de nordiske sprog.

  VIRKSOMHEDEN

  Aurora Group er Nordens førende distributør af tilbehør til ”Consumer Electronics” og bygger på over 100 års erfaring i salg af produkter til detailhandelen. Produktporteføljen består af nogle af markedets stærkeste brands samt egne brands. Forretningsmodellen er bygget på Brand Management, Logistik og In-store Execution, hvor medarbejderne er det stærke bindeled mellem kunder og leverandører, Aurora Group er anerkendt i branchen for sine komplette koncepter. Aurora Group arbejder målrettet på at være en social bevidst arbejdsplads, der sætter pris på forskellighed, og hvor der er højt til loftet. Aurora Group arbejder udfra 3 kerneværdier: “Customer Orientation – Responsibility – Leadership is everyone’s Business


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her