Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Purchasing Assistant


Talstærk assistent med godt overblik og lyst til at supportere en travl indkøbsfunktion i en international produktionsvirksomhed
Assisterende rolle i indkøbsafdelingen
Du bliver en del af vores Planning & Procurement team, som har travlt. Du får en understøttende funktion i indkøbsteamet, hvor du har en central rolle i at sikre opfølgning og overblik i vareforsyningen. Du varetager dagligt ordreafgivelser til danske og udenlandske leverandører og følger op på ordrebekræftelser, leverancer, rammeaftaler og lagerbeholdning. Andre vigtige opgaver er udarbejdelse af kalkulationer, analyser og konsekvensberegninger til brug for indkøbsplanlægningen. Herudover vil du også på ad hoc basis deltage i leverandørmøder.
Engageret supporter med systematisk tilgang
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund – måske er du uddannet kontorassistent, indkøbsassistent, professionsbachelor eller lignende og har erfaring fra en lignende stilling og meget gerne fra en produktionsvirksomhed.

Du har lyst til at varetage de operationelle opgaver i en travl og dynamisk indkøbsfunktion og trives i spændfeltet mellem virksomhedens forsyningskæde og leverandører. Du er en dygtig talbehandler, har god datadisciplin og er en erfaren Excel bruger, som hurtigt lærer nye systemer og forretningsgange. Du har tidligere arbejdet med ERP – vi bruger AX 2012.

Vi har mange internationale snitflader, så et godt niveau af engelsk i både skrift og tale er et ’must’.
Ansvarsfuld og struktureret afslutter
Du er energisk, serviceminded og kommunikerende, bidrager til teamet og har let ved at arbejde sammen med både kolleger og eksterne leverandører. Samtidig kan du følge opgaverne til dørs med en sikker ordenssans og god struktur. Du kan lide at have travlt og holder hovedet koldt når tingene går stærkt. Du sikrer at ingen bolde bliver tabt, og at vi kommer i mål til tiden uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Du får en plads på holdet i en international vækst-virksomhed
Som medarbejder hos Vikan vil du opleve en stærk virksomhedskultur, der understøtter videndeling og personlig udvikling. Din hverdag bliver international, og du vil opleve en åben informationskultur i en moderne virksomhed. Dine kommende kollegaer er stolte og dedikerede, og virksomheden har visioner og en klar vækststrategi. Løn og pensionsforhold aftales på markedsvilkår.
Ansøgning
Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi behandler ansøgninger løbende og besætter jobbet, så snart den rigtige kandidat er fundet.

Vikan er en international virksomhed med hovedsæde i Danmark, eksport til mere end 80 lande og arbejdsplads for 230 engagerede medarbejdere i 7 forskellige lande. Virksomheden har siden 1898 hjulpet fødevareindustrien og andre miljøer, hvor der stilles store krav til hygiejnen, med at leve op til deres hygiejnemæssige idealer. Med integritet, omhu, nytænkning og drive har Vikan skabt branchens største vidensbank om hygiejne og relateret lovgivning. Vikan har anvendt denne viden til at udvikle verdens mest effektive professionelle rengøringsrekvisitter og rådgivningsydelser. Alt sammen for at sikre, at Vikans kunder kan levere alle de produkter, de fremstiller, med stolthed og ro i sindet. Læs mere på Vikan.com

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her