Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

QHSE- Advisor Esbjerg - Olie & Gas

- med reference til Head of QHSE - Offshore

VIRKSOMHEDEN

Muehlhan A/S er et datterselskab af Muehlhan AG i Hamborg. Selskabet blev etableret for over 100 år siden, har Worldwide ca. 4.000 medarbejdere og er børsnoteret i Frankfurt.

Muehlhan A/S er specialist i overfladebehandling indenfor vind-, marine-, industri- og offshore/onshore sektorerne. Virksomhedens faglige viden og kunnen, modsvarer tidens krav indenfor kvalitet, effektivitet, produktivitet, samt vort samfunds stadigt stigende krav til at værne om miljøet. Muehlhan A/S er en strategisk vigtig partner i den danske del af Nordsøen og vedligeholder og overfladebehandler bl.a. produktionsplatforme. Derudover beskæftiger Muehlhan A/S sig med servicering og installation af vindmøller.

Muehlhan A/S er kendt for at udføre kvalitetsarbejde, indenfor de af kunden specificerede tidsfrister, til en absolut konkurrencedygtig pris.

Selskabet er økonomisk velfunderet og har i kraft af ovenstående, en stabilt voksende omsætning, samt en stor og stadig voksende kundekreds.

Grundet nye projekter og opgaver i organisationen, leder vi lige nu efter en kvalitetsbevidst QHSE-Advisor, med base i Esbjerg, der kan yde daglig sparring og støtte til projekterne og samt evner at bearbejde tenders/udbudsmateriale.

ORGANISATION

Stillingen er ny i organisationen og du bliver en del af en afdeling på i alt 15 medarbejdere og du vil referere til Head of QHSE Offshore.

Du vil skulle arbejde ud fra kontoret i Esbjerg, og ligeledes have arbejdsgang i Esbjerg lufthavn, samt virksomhedens øvrige lokationer i området, efter aftale.

OPGAVEN

Efter en grundig introduktion til organisationen generelt og efterfølgende QHSE-afdelingen, vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Planlægge og udføre lufthavnsmøder, samt møder med formænd og ledere
 • Planlægning og udførelse af sikkerhedsinstruktioner til offshore-medarbejdere
 • Gennemlæsning og bearbejdning af udbuds-/tender materiale
 • Supportere Operationer i forbindelse med gennemførelse af projekter, herunder udarbejdelse og implementering af HSE-planer, risikoanalyser og metodebeskrivelser (RAMS), beredskabsplaner samt miljøplaner
 • Udarbejde procedurer og skabeloner for at understøtte operationelle behov og sikker udførelse af arbejde
 • Planlægge, udarbejde og gennemføre sikkerhedskampagner og HSE relateret medarbejderuddannelse
 • Rapportering, efterforskning og opfølgning på QHSE-relaterede hændelser
 • Planlægge og deltage i HSE-møder, både interne og eksternt, sammen med kunder og operationelle ledere
 • Bedste praksis og videndeling på tværs af projekterne
 • Generel QHSE-support samt administrative ad-hoc opgaver
 • Udarbejde avanceret statistik på baggrund af opsamlede data for hændelses- og NCR-rapportering.
 • Udarbejdelse af proces-beskrivelser (workflows)

KANDIDATEN

Den ideelle kandidat kommer fra en tilsvarende stilling i olie & gas industrien, evt. fra underleverandørledet og har gerne 10 års erfaring. Vigtigst er en solid erfaring med QHSE-opgaver som nævnt ovenfor og erfaring med bearbejdning af udbudsmateriale og ligeledes projektstyring.

Kandidaten har stærk tilgang til diverse IT-redskaber samt flair for IT-håndtering af programmer til dokumentstyring samt hændelsesrapportering - gerne på ”superbruger-niveau” og er ydermere stærk i brugen af MS Power Point, Derudover ønskes solid erfaring med statistik; herunder udarbejdelse og analyse af QHSE-data.

Du trives godt med struktur og systematik og ligeledes med udarbejdelse og vedligehold af procedurer og statistikker.

Du har styr på teorien og er stærk i QHSE-lovgivningen og er i stand til selvstændigt at udarbejde komplekse dokumenter såsom QHSE-planer, RAMS, beredskabsplaner og miljøplaner.

Du har en positiv tilgang til mennesker, er lyttende og evner at coache og undervise på en let forståelig måde. Du er vant til at tale til større forsamlinger og er ikke bange for at ytre dig. Ydermere er du robust, rolig og afbalanceret og tager ikke altid et nej for gode varer.

Som person byder du ind på opgaver og formår selvstændigt at søsætte nye projekter og kampagner. Det er derfor vigtigt at du både arbejder godt i teams, men også kan arbejde selvstændigt.

SPROG

Taler og skriver dansk og engelsk på professionelt niveau.

IT

Rutineret burger af MS-Office pakken; herunder Word, Excel og Powerpoint.

REJSEAKTIVITET

Det er en Onshore stilling med base i Esbjerg, men du skal forvente op til 25-30 rejsedage om året.

UDDANNELSE

Du har sandsynligvis en uddannelse som f.eks. maskinmester, men kan også have erhvervet din viden gennem en solid erfaring fra olie & gas industrien.

DOMICIL

Kandidaten forventes at have eller tage bopæl i passende afstand fra Esbjerg (max 1 time)

TILTRÆDELSE

Snarest, men vi venter selvfølgelig gerne på den rette kandidat


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.