Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

QHSE Manager til Genan A/S

Kan du drive QHSE-processen i en organisation med lokationer flere steder? Og har du lyst til at bidrage til vores fokus med bæredygtighed og blive en del af verdens førende inden for genanvendelse af gummi? Så er det muligvis dig, vi søger.

Din opgave er essentiel for Genan, og du skaber resultater i samspil med andre…

Du bliver en del af et kompetent team, der er specialister i QHSE – og som har lokalt kendskab til fabrikkerne. I stillingen som QHSE Manager får du fire nøglemedarbejdere i direkte reference – placeret i hhv. Tyskland, Portugal og USA. I Portugal er der et laboratorium med fire medarbejdere, der i dagligdagen refererer til den daglige leder i Portugal. Alle glæder sig til at byde dig velkommen. Du indgår i en ledergruppe på fem personer og refererer til Group COO. Din base er på vores kontor i Viborg, men der er stor fleksibilitet, hvis du ønsker at arbejde hjemmefra. Du skal forvente ca. 60 årlige rejsedage, som du i høj grad selv planlægger. Du synes, det er spændende at arbejde med forskellige kulturer, og du færdes hjemmevant i et internationalt miljø. Du kommunikerer ubesværet på engelsk – og kan du tysk, er det et plus.

Der venter dig en række spændende opgaver og ansvarsområder, hvor du får ansvar for:

  • Quality, Health, Safety & Environment i Genan (pt. seks lokationer)
  • QHSE-system og sikring af, at vi får et system med få nødvendige, lokale tilpasninger
  • at bidrage til, at processer omkring QHSE er optimale
  • at forbedre sikkerheden i Genan
  • QHSE-aktiviteter i Danmark
  • i samarbejde med nøglepersoner at sikre auditeringer i ISO 9001, 14001, 45001 og 50001, så vi fastholder vores certificeringer
En baggrund med QHSE-arbejde i et internationalt set-up

Du har igennem flere år bevist, at du er en dygtig tovholder, der i samarbejde med resten af organisationen sikrer succesfulde auditeringer i en produktionsvirksomhed. Du er meget ”hands-on” i forhold til at arbejde med arbejdsmiljø, sikkerhed og risikovurdering i produktionsvirksomheder. Din uddannelsesmæssige baggrund er sandsynligvis teknisk, men det vigtigste for os er personen.

Dialog, ansvarlighed og ild i øjnene er eksempler på beskrivelser af dig

En af dine største styrker er dine kommunikative evner til at tale med alle – med myndigheder og med personer fra forskellige kulturer. Energien lyser ud af dig, og du brænder for at forene forskelligheder. Og så bliver du ved, til du når målet – og du tager initiativ, samtidigt med at du har fokus på ikke at sætte mere i gang end, at du også afslutter opgaverne. Som person er du selvstændig, og du trives godt med at have ansvar og et klart mål, som du har friheden til at nå. Og sidst, men ikke mindst – du har humor.

Vugge-til-vugge og stærke værdier

Bæredygtighed er vores kerneværdi, og vi har (før FN’s 17 Verdensmål) arbejdet med begreber som f.eks. vugge-til-vugge. Vi er stolte over at være førende i verden inden for vores segment, og vi øver os hver dag på at blive endnu bedre. I Genan lever vi efter vores værdisæt, hvilket betyder, at vi arbejder efter at være transparente i alt, hvad vi foretager os – og det stiller krav til dig og afdelingen. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten (endnu en grund til, at dit job er centralt i virksomheden), og vi vil altid blive ved med at innovere. Det kræver, at vi har styr på processerne. Kulturen er desuden kendetegnet ved ordentlighed, og vi passer på hinanden. Der er stor selvstændighed i jobbet. Der stilles klare mål, og så er din opgave at finde vejen mod målene i samarbejde med dine dedikerede og kompetente kolleger.

Interesseret?

Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt og senest den 29. juni 2021 – ved at trykke ”ANSØG” herunder.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

  • Group COO Michael Agerkilde ma@genan.com / tlf. 2088 1800, eller
  • Niels Sparre fra konsulentvirksomheden INDKOM, der medvirker i rekrutteringen: nsp@indkom.dk / tlf. 4071 1400.

Miljøvirksomheden Genan har mere end 30 års erfaring med dæk-genvinding og er med sine i alt seks højteknologiske fabrikker – én i Danmark, tre i Tyskland, én i Portugal og én i USA – verdens største dæk-recycler. Bæredygtighed er vores kerneværdi, og Genan er ved ressource-udnyttelsen af de enorme mængder udtjente dæk med til at løse et omfattende, globalt problem. Dette engagement for en bæredygtig fremtid kræver et dynamisk og dedikeret team, og vore mere end 300 passionerede medarbejdere udgør således kernen i vores organisation.

www.genan.dk

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.