Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Qigong-underviser til aftenskole

Har du evnerne og personligheden til at skabe en positiv oplevelse for deltagerne i et Qigong-hold? Kan du muligvis tilmed selv være med til at sprede budskabet på de sociale medier? Kan du (med start i efteråret) afse en eller flere hverdagsaftener om ugen til at undervise i Fredericia/Middelfart? Så er du måske vores kommende Qigong-underviser.

 

Aftenskolekurser er typisk af kortere varighed og finder sted når folk har fri. Der er derfor god mulighed for at kombinere jobbet som aftenskoleunderviser med studier eller andet arbejde.

Vi tilbyder vore undervisere ordnede forhold, en høj grad af frihed og muligheder for faglig udvikling i form af efteruddannelse. En aftenskole er en ikke-kommerciel, men alligevel professionel organisation, og vi bygger på ordholdenhed og respekt over får både kursister og medarbejdere. 

Lønnen for aftenskoleundervisere følger Lov om Folkeoplysning, og udgør på nuværende tidspunkt kr. 274,76 pr. lektion à 45 minutter. Hertil kommer 12,5 % feriepenge. 

Vi behandler alle ansøgninger løbende, og lukker jobopslaget så snart vi har fundet den rette. Send derfor gerne din ansøgning hurtigst muligt. Skriv venligst i ansøgningen, at du søger til Fredericia/Middelfart.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Anna Trolles Skole søger en lærer

Middelfart Kommune

Middelfart
Anna Trolles Skole søger en lærer med tiltrædelse 1. oktober 2018 - gerne tidligere. Stillingen er fuldtids. Anna Trolles Skole ligger i naturskønt område i udkanten af Middelfart og med hurtig adgang til motorvejen over Fyn. Skolen er velfungerende...
Indrykket:4. juli 2018
Udløbsdato:8. august 2018

Lærere til Nørre Aaby Skole og Båring Børneunivers

Middelfart Kommune

Middelfart
If you can t explain it to a six year old, you don t understand it yourself Albert Einstein Brænder du for at gå på opdagelse med sammen med børn og unge. Brænder du for at fortælle, forklare, oplyse og danne, så er du godt på vej til at blive en af...
Indrykket:5. juli 2018
Udløbsdato:9. august 2018