Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Qigong-underviser til aftenskole

Har du evnerne og personligheden til at skabe en positiv oplevelse for deltagerne i et Qigong-hold? Kan du muligvis tilmed selv være med til at sprede budskabet på de sociale medier? Kan du (med start i efteråret) afse en eller flere hverdagsaftener om ugen til at undervise i Fredericia/Middelfart? Så er du måske vores kommende Qigong-underviser.

 

Aftenskolekurser er typisk af kortere varighed og finder sted når folk har fri. Der er derfor god mulighed for at kombinere jobbet som aftenskoleunderviser med studier eller andet arbejde.

Vi tilbyder vore undervisere ordnede forhold, en høj grad af frihed og muligheder for faglig udvikling i form af efteruddannelse. En aftenskole er en ikke-kommerciel, men alligevel professionel organisation, og vi bygger på ordholdenhed og respekt over får både kursister og medarbejdere. 

Lønnen for aftenskoleundervisere følger Lov om Folkeoplysning, og udgør på nuværende tidspunkt kr. 274,76 pr. lektion à 45 minutter. Hertil kommer 12,5 % feriepenge. 

Vi behandler alle ansøgninger løbende, og lukker jobopslaget så snart vi har fundet den rette. Send derfor gerne din ansøgning hurtigst muligt. Skriv venligst i ansøgningen, at du søger til Fredericia/Middelfart.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Undervisere

AOF-Odense.dk

Odense
Kunne du tænke dig at undervise på et aftenskolehold? Vi søger undervisere til kurser i: Odense Kerteminde Nyborg Nordfyn Vi mangler undervisere til lidt af hvert, så kontakt os endelig, hvis du har en god ide, som du brænder for at formidle i et po...
Indrykket:9. november 2018
Udløbsdato:15. november 2018

Kan du undervise i keramik?

AOF Center Sydjylland

Kolding
Vi oplever stor efterspørgsel efter keramikkurser og vil derfor gerne udvide med undervisning i Kolding. Vi søger derfor dig, der har erfaring med keramik (og gerne med drejning) og har lyst til at undervise. Undervisningserfaring er ikke et krav. D...
Indrykket:2. november 2018
Udløbsdato:28. december 2018