Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Quality Manager

02/09/2020

Danish Crown Toppings

DK-Thorning

Quality Manager 

Brænder du for at få en bred rolle inden kvalitet tæt på vores kunder? Så er du måske den nysgerrige Quality Manager, vi søger til vores fabrik i Thorning!

DK-Foods A/S blev grundlagt i 2003, og vi er i dag Europas førende specialister i pepperoni inden for BtB sektoren. I 2018 blev vi en del af Danish Crown Group og er i dag Danish Crown Toppings. Efter seneste udbygning og investering producerer vi over 300 ton pepperoni om ugen og er altid på forkant med udviklingen, så vi kan vokse med eksisterende og nye kunder. Vores produktionsfaciliteter er kendetegnet ved høj fødevaresikkerhed, medarbejdersikkerhed og højautomatiseret teknologi. 

Bliv ansvarlig for fabrikkens kvalitet, så vi møder vores kunder krav og ønsker 
Du leder kvalitetsafdelingen, der foruden dig består af en Technical Manager og en Kvalitetsassistent, som driver vores kvalitetssystem, håndterer reklamationer og verificerer den daglige drift. Som vores nye Quality Manager støtter du dine medarbejdere i deres opgaver, sikrer udvikling og vedligeholdelse af kvalitetssystemet, herunder sørger for, at processer og procedurer er opdaterede samtidig med, at du driver og faciliterer kvalitetsforbedringer på vores produkter. Du bliver ligeledes ansvarlig for at sikre lovligheden af vores produkter, herunder deklarationer. 

Derudover bliver dine primære opgaver:

 • Ansvarlig for audits og leverandøraudits samt deltagelse ved veterinærkontrol
 • Månedlige kundemøder med fokus på performance og KPI’er
 • Håndtering af klager 
 • Kundebesøg og kundepleje
 • Deltagelse i forskellige opgaver på tværs af de andre afdelinger.
 • Vi har stort fokus på vores kunder, og derfor spiller vi hinanden gode på tværs af afdelingerne, så vi til enhver tid har tilfredse kunder. Derfor vil du også få en bredere rolle udover kvalitetsarbejdet, der indebærer, at du skal arbejde og supportere på tværs af afdelingerne, hvor du vil blive involveret i opgaver inden for eksempelvis salg, logistik og indkøb. Du bliver en del af ledergruppen på fabrikken bestående af 10 kolleger.

  Du er nysgerrig, beslutningskraftig og klar til en bred rolle 
  Vi forestiller os, at du er uddannet levnedsmiddelingeniør, levnedsmiddeltekniker, kød- og industrikandidat eller lignende. Du har nogle års erfaring fra en lignende rolle, eksempelvis som kvalitetsansvarlig i fødevarebranchen, hvor du nu er klar til at få en bredere rolle og udvide din horisont. Du kender til regler om lovgivning og deklarering, og du har måske allerede haft dit første lederjob, men hvis ikke dette er tilfældet – og du har aspirationerne – er vi klar til at give dig chancen. Du har erfaring med audits og med opbygning af egenkontrol (HACCP). Herudover har du har flair for tal, og vi bliver ekstra glade, hvis procentregning er en af dine styrker. Som minimum behersker du engelsk både tale og skrift og gerne tysk. 

  For at få succes i jobbet, er det afgørende, at du er udpræget nysgerrig og har mod på at lære en masse nyt. Da vi arbejder tæt sammen på tværs af afdelingerne, skal du være i stand til at kunne gennemskue vores forretningsgangen og processer. Du arbejder systematisk, og det er vigtigt, at du trives med at træffe beslutninger og samtidig tage andres synspunkter med i dine betragtninger. Du trives i et miljø med mange forskellige typer af mennesker, der alle arbejder med et fokus på effektivitet og kundetilfredshed. Du bidrager aktivt til at skabe en god atmosfære på arbejdspladsen og er garant for, at samarbejdet mellem din afdeling og de resterende afdelinger forløber problemfrit. 

  Appetit efter mere? 
  Du er velkommen til at kontakte Head of Quality, NPD and Procurement, Lars Rønde på (+45) 24 65 07 27 for at høre mere om jobbet.

  Tiltrædelse snarest muligt og gerne 1. november 2020, men vi venter selvfølgelig på den rette kandidat. 

  Send dit CV og din ansøgning snarest muligt, da vi vurderer løbende. Sidste frist er den 17. september 2020, men vi forbeholder os retten til at tage opslaget ned, når vi har fundet den rette kandidat.

  We are a food company owned by Danish farmers supplying high-quality food to customers and consumers all over the world. From butchers to business developers, we’re more than 23,000 colleagues, all committed to lowering our carbon footprint and becoming climate neutral by 2050, for better food and a brighter future.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.