Quality minded smiths with experience working with stainless steel wanted

EU Montage is looking for quality minded smith with experience working with stainless steel

The job is to install, assemble and set up different kinds of machinery parts of stainless steel in food processing production.

Required skills:

Experience working with stainless steel

You self-motivated and goal-oriented individual

Speak and understand English

Can read and interpret technical drawings

You have the desire and willingness to travel

 

Conditions:

A Danish employment contract

We provide equipment and take care of accommodation and travel to work

Salary - will be individually negotiated

 

If you meet the requirements and are interested in joining our team, please submit your resume.

To apply up-load your resume at: www.eumontage.dk/careers - where you also can read and learn more about the company.

We look forward to hear from you.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330055850Phoenix-e7ad11c012019-07-06T00:00:00Quality minded smiths with experience working with stainless steel wanted

EU Montage is looking for quality minded smith with experience working with stainless steel

The job is to install, assemble and set up different kinds of machinery parts of stainless steel in food processing production.

Required skills:

Experience working with stainless steel

You self-motivated and goal-oriented individual

Speak and understand English

Can read and interpret technical drawings

You have the desire and willingness to travel

 

Conditions:

A Danish employment contract

We provide equipment and take care of accommodation and travel to work

Salary - will be individually negotiated

 

If you meet the requirements and are interested in joining our team, please submit your resume.

To apply up-load your resume at: www.eumontage.dk/careers - where you also can read and learn more about the company.

We look forward to hear from you.

EU Montage is looking for quality minded smith with experience working with stainless steel The job is to install, assemble and set up different kinds of machinery parts of stainless steel in food processing production. Required skills: Experience working with stainless steel You self-motivated and goal-oriented individual Speak and understand English Can read and interpret technical drawings You have the desire and willingness to travel Conditions: A Danish employment contract We provide equipment and take care of accommodation and travel to work Salary - will be individually negotiated If you meet the requirements and are interested in joining our team, please submit your resume. To apply up-load your resume at: www.eumontage.dk careers - where you also can read and learn more about the company. We look forward to hear from you.11jobnete7ad11c0100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-29T00:00:000000http://eumontage.dk/careers/0EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandFredericia3558986EU MONTAGE DANMARK ApS11Snaremosevej 217000FredericiaDKDanmark0
DKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent789879JobNet5014919501491910005-07-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e7ad11c0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e7ad11c0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e7ad11c0&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e7ad11c0&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/3.jpgMed et job indenfor Industri bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Klejnsmed lige noget for dig.12008001Dansk3Læse/ tale722202Klejnsmed28Industri362178780noreply@ofir.comDanmarkDanmark330075321Smede, Klejnsmede og Industrimontører til Shut DownRobot Projekt i uge 38 på raffinaderiet i Fredericia Jobbet: VKAREN.DK søger for kunde i Fredericia faglærte smede, erfarne rørlæggere eller industrimontører til Shut Down på Shell Raffinaderiet i Fredericia. Perioden vil være uge 38 fra mandag til og med lørdag. Arbejdsopgaver: Montage og installation på raffinaderiet Reparation og service af eksisterende anlæg Arbejdstiden er enten daghold kl. 7.00-18.00, kl. 7.00-19.00 eller nathold kl. 19.00-07.00. Det er et krav, at du deltager på et sikkerhedskursus på 4 timer for at deltage i opgaven. Dette finder sted enten fredag den 13 9 eller mandag den 16 9. Der udbetales selvfølgelig løn under kurset. Vi forventer at: Du har erfaring fra olie- eller kraftværkindustrien Du har erfaring med vedligeholdelsesopgaver Du har gerne kendskab til tegninger Du har støvletter og egen hjelm Du kan arbejde selvstændigt og er kvalitetsbevidst Du er fleksibel og mødestabil Du er engageret og har stor interesse i dit fag Du har en positiv tilgang til dine omgivelser Det er et ufravigeligt krav, at du har erfaring med vedligeholdelsesopgaver inden for industrien. Har du et faldsikringskursus, er det en stor fordel. Vi tilbyder: Vikariater, hvor du tilbydes en særdeles attraktiv løn og ordnede forhold. Ansøgning: Har ovenstående din interesse, og kan du opfylde vores forventninger, så send en kort ansøgning og CV til jobjylland@vkaren.dk og mærk ansøgningen Shut Down . Skriv, om du ønsker at arbejde på dag- eller nathold. Har du spørgsmål, kan du kontakte os på 70152011 alle hverdage kl. 9.00-16.00.

Projekt i uge 38 på raffinaderiet i Fredericia

Jobbet:

VKAREN.DK søger for kunde i Fredericia faglærte smede, erfarne rørlæggere eller industrimontører til Shut Down på Shell Raffinaderiet i Fredericia.

Perioden vil være uge 38 fra mandag til og med lørdag.

Arbejdsopgaver:

  • Montage og installation på raffinaderiet
  • Reparation og service af eksisterende anlæg

Arbejdstiden er enten daghold kl. 7.00-18.00, kl. 7.00-19.00 eller nathold kl. 19.00-07.00.

Det er et krav, at du deltager på et sikkerhedskursus på 4 timer for at deltage i opgaven. Dette finder sted enten fredag den 13/9 eller mandag den 16/9. Der udbetales selvfølgelig løn under kurset.

Vi forventer at:  

  • Du har erfaring fra olie- eller kraftværkindustrien
  • Du har erfaring med vedligeholdelsesopgaver
  • Du har gerne kendskab til tegninger
  • Du har støvletter og egen hjelm
  • Du kan arbejde selvstændigt og er kvalitetsbevidst
  • Du er fleksibel og mødestabil
  • Du er engageret og har stor interesse i dit fag
  • Du har en positiv tilgang til dine omgivelser

Det er et ufravigeligt krav, at du har erfaring med vedligeholdelsesopgaver inden for industrien. Har du et faldsikringskursus, er det en stor fordel.

Vi tilbyder:

Vikariater, hvor du tilbydes en særdeles attraktiv løn og ordnede forhold.

Ansøgning:

Har ovenstående din interesse, og kan du opfylde vores forventninger, så send en kort ansøgning og CV til jobjylland@vkaren.dk og mærk ansøgningen "Shut Down". Skriv, om du ønsker at arbejde på dag- eller nathold. Har du spørgsmål, kan du kontakte os på 70152011 alle hverdage kl. 9.00-16.00.

VKAREN.DK FredericiaFredericia2019-08-19T00:00:002019-09-12T00:00:00
330075154Klejnsmed til Trekantsområdet søges - FAST STILLING OG GOD LØN!Robot Klejnsmede til virksomhed i Trekantsområdet søges! GOD LØN OG FAST STILLING! Der er tale om en fast stilling og en god løn! Om virksomheden: En kvalitetsbevidst leverandør inden for det rustfaste og sorte, som leverer større og mindre emner i både rustfri og sort, med høje krav til det færdige produkt! Om jobbet: Dine arbejdsopgaver bliver primært svejseopgaver, hvor du vil være med til at lave store og små emner i rustfaste og sorte materialer på værkstedet. Om dig: Du er uddannet klejnsmed og sætter en ære i at udfører arbejdet godt. Du sigter altid efter at levere det bedste resultat og finder dig tilpas på et værksted. Finder du ovenstående spændende, så send din ansøgning CV til fj@jobinwest.dkHar du spørgsmål kan du kontakte Frederik Jensen på tlf nr. 25388737 Mærk din ansøgning: Klejnsmed - Trekantsområdet

Klejnsmede til virksomhed i Trekantsområdet søges! GOD LØN OG FAST STILLING!

Der er tale om en fast stilling og en god løn!

 

Om virksomheden: 

En kvalitetsbevidst leverandør inden for det rustfaste og sorte, som leverer større og mindre emner i både rustfri og sort, med høje krav til det færdige produkt!

 

Om jobbet:

Dine arbejdsopgaver bliver primært svejseopgaver, hvor du vil være med til at lave store og små emner i rustfaste og sorte materialer på værkstedet.

 

Om dig:

Du er uddannet klejnsmed og sætter en ære i at udfører arbejdet godt.

Du sigter altid efter at levere det bedste resultat og finder dig tilpas på et værksted. 

 

Finder du ovenstående spændende, så send din ansøgning + CV til fj@jobinwest.dk
Har du spørgsmål kan du kontakte Frederik Jensen på tlf nr. 25388737

Mærk din ansøgning: "Klejnsmed - Trekantsområdet"

Job InWest VikarKolding2019-08-19T00:00:002019-08-25T00:00:00
330075171Klejnsmed til Vejen-området søges - FAST STILLING OG GOD LØN!Robot Klejnsmed til virksomhed i Vejen-området søges! GOD LØN OG FAST STILLING! Der er tale om en fast stilling og en god løn! Om virksomheden: Virksomheden udvikler, producerer og monterer døre og porte til industrien rundt om i Europa og har høje krav til det færdige produkt! Om jobbet: Dine arbejdsopgaver bliver primært som udekørende montør, hvor du vil installere døre porte mm. samt koble de tekniske dele til. Om dig: Du er uddannet klejnsmed langbrugsmekaniker og sætter en ære i at udføre arbejdet godt. Du kan arbejde selvstændigt og er fleksibel med arbejdstider. Du sigter altid efter at levere det bedste resultat, har en positiv indstilling og er motiveret for at arbejde. Finder du ovenstående spændende, så send din ansøgning CV til fj@jobinwest.dkHar du spørgsmål kan du kontakte Frederik Jensen på tlf nr. 25388737 Mærk din ansøgning: Klejnsmed - Vejen

Klejnsmed til virksomhed i Vejen-området søges! GOD LØN OG FAST STILLING!

Der er tale om en fast stilling og en god løn!

 

Om virksomheden: 

Virksomheden udvikler, producerer og monterer døre og porte til industrien rundt om i Europa og har høje krav til det færdige produkt!

 

Om jobbet:

Dine arbejdsopgaver bliver primært som udekørende montør, hvor du vil installere døre/porte mm. samt koble de tekniske dele til.

 

Om dig:

Du er uddannet klejnsmed/langbrugsmekaniker og sætter en ære i at udføre arbejdet godt. Du kan arbejde selvstændigt og er fleksibel med arbejdstider.

Du sigter altid efter at levere det bedste resultat, har en positiv indstilling og er motiveret for at arbejde.

 

Finder du ovenstående spændende, så send din ansøgning + CV til fj@jobinwest.dk
Har du spørgsmål kan du kontakte Frederik Jensen på tlf nr. 25388737

Mærk din ansøgning: "Klejnsmed - Vejen"

Job InWest VikarVejen2019-08-19T00:00:002019-08-25T00:00:00
330074973Klejnsmed til Esbjerg-området søges - SUPER løn og FAST stilling!Robot Klejnsmed til virksomhed i Esbjerg-området søges! Der er tale om en fuldtidsstilling og en SUPER løn gives. Om virksomheden: En kvalitetsbevidst leverandør inden for det rustfaste og sorte, som leverer større og mindre emner i både rustfri og sort. Om jobbet: Dine arbejdsopgaver bliver primært svejseopgaver, hvor du skal svejse TIG med baggas. Du skal kunne lægge rod og dækstreng fejlfirt. Det er 2 mm 100 - 125 - 150 mm syrefaste rør. Om dig: Du kan finde ud af at svejse og har nogle års erfaring med dette, samt sætter en ære i at udføre arbejdet godt. Du sigter altid efter at levere det bedste resultat og finder dig tilpas på et værksted. Er det lige dig, vi står og mangler. så send din ansøgning og CV allerede nu til: fj@jobinwest.dk Mærk din ansøgning: Klejnsmed - Esbjerg

Klejnsmed til virksomhed i Esbjerg-området søges!

Der er tale om en fuldtidsstilling og en SUPER løn gives.

 

Om virksomheden: 

En kvalitetsbevidst leverandør inden for det rustfaste og sorte, som leverer større og mindre emner i både rustfri og sort.

 

Om jobbet:

Dine arbejdsopgaver bliver primært svejseopgaver, hvor du skal svejse TIG med baggas. Du skal kunne lægge rod og dækstreng fejlfirt. Det er 2 mm 100 - 125 - 150 mm syrefaste rør.

 

Om dig:

Du kan finde ud af at svejse og har nogle års erfaring med dette, samt sætter en ære i at udføre arbejdet godt.

Du sigter altid efter at levere det bedste resultat og finder dig tilpas på et værksted. 

 

Er det lige dig, vi står og mangler. så send din ansøgning og CV allerede nu til: fj@jobinwest.dk

Mærk din ansøgning: "Klejnsmed - Esbjerg"

Job InWest VikarEsbjerg2019-08-19T00:00:002019-08-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Smede, Klejnsmede og Industrimontører til Shut Down

VKAREN.DK Fredericia

Fredericia
Projekt i uge 38 på raffinaderiet i Fredericia Jobbet: VKAREN.DK søger for kunde i Fredericia faglærte smede, erfarne rørlæggere eller industrimontører til Shut Down på Shell Raffinaderiet i Fredericia. Perioden vil være uge 38 fra mandag til og med...
Indrykket:19. august 2019
Udløbsdato:12. september 2019

Klejnsmed til Trekantsområdet søges - FAST STILLING OG GOD LØN!

Job InWest Vikar

Kolding
Klejnsmede til virksomhed i Trekantsområdet søges! GOD LØN OG FAST STILLING! Der er tale om en fast stilling og en god løn! Om virksomheden: En kvalitetsbevidst leverandør inden for det rustfaste og sorte, som leverer større og mindre emner i både r...
Indrykket:19. august 2019
Udløbsdato:25. august 2019

Klejnsmed til Vejen-området søges - FAST STILLING OG GOD LØN!

Job InWest Vikar

Vejen
Klejnsmed til virksomhed i Vejen-området søges! GOD LØN OG FAST STILLING! Der er tale om en fast stilling og en god løn! Om virksomheden: Virksomheden udvikler, producerer og monterer døre og porte til industrien rundt om i Europa og har høje krav t...
Indrykket:19. august 2019
Udløbsdato:25. august 2019

Klejnsmed til Esbjerg-området søges - SUPER løn og FAST stilling!

Job InWest Vikar

Esbjerg
Klejnsmed til virksomhed i Esbjerg-området søges! Der er tale om en fuldtidsstilling og en SUPER løn gives. Om virksomheden: En kvalitetsbevidst leverandør inden for det rustfaste og sorte, som leverer større og mindre emner i både rustfri og sort. ...
Indrykket:19. august 2019
Udløbsdato:25. august 2019