QualiWare søger medarbejder til QualiWare Produkt Support

Vil du have mulighed for at præge din arbejdsplads, produktet og virksomheden som helhed? Så er du måske den medarbejder, vi søger hos QualiWare.

I QualiWare har du frihed under ansvar, og du opfordres til selvstændigt at tage initiativ - ser du en ny måde at gøre tingene på, skal du ikke tøve med at dele idéen! Du vil arbejde i vores danske udviklingsafdeling, hvor vi har projekter af forskellige størrelser og karakter. Her får du også mulighed for at opbygge nære arbejdsrelationer, udvide din forretningsforståelse og mærke hvordan du kan gøre en forskel for vores kunder.

Om jobbet

Du bliver en del af vores "Service Delivery" team, hvor du er kundens supporter, og den primære kontaktperson, ved tekniske henvendelser. Vores opgave er at sikre, en god kundeoplevelse hvor vores produkt leverer den forretningsmæssige værdi, det er tiltænkt. Vi har ansvaret for, at vores produkter bliver installeret, konfigureret samt driftes og vedligeholdes ved vores kunde eller i et cloud-miljø.

For at opnå dette har vi et tæt samarbejde med vores kunder om deres individuelle forretningsbehov. Dette indebærer blandet andet:

  • Råd og vejledning til kunden om anvendelsen af produktet
  • Udvikling og opsætning af produktet
  • Support til bl.a. sikring af oppetider, håndtering af incidents rapporteret af kunden, håndtering af hjælp til kunderne
  • Analyse og behandling af incidents. Skal der oprettes et problem til udviklingsafdelingen frem mod en kommende release, kræver det en grundig analyse, som afhænger af det aktuelle incident
  • Interagere med QualiWares udviklingsafdeling til bl.a. løsning af incidents/problems

Om dig

Kernen i dette job er at være kundens primære support funktion ved levering af komplekse løsninger, der på enkeltvis løser forretningsbehov direkte ved vores kunder - det er derfor vigtigt, at du finder energi i at være løsningsorienteret i samarbejdet med kunden. Ydermere er det vigtigt, at du sætter pris på den mangfoldighed, du vil møde både mht. brancher og personligheder.

Vi forventer, at du har god indsigt i følgende fagområder:

  • Programmer lignende QualiWares som anvendes i tværfaglige miljøer og involverer superbrugere uden IT-baggrund
  • JavaScript som anvendes til konfiguration af QualiWare produktet
  • Erfaring med IT-drift situationer herunder genstart af services, servere samt håndtering af logs, Remote Desktop og fejlsituationer
  • Erfaring med tests, struktureret fejlfinding og analyse samt reproduktion af incidents
  • Erfaring med produkter udviklet med Microsoft teknologier er en fordel idet vores produkt er udviklet heri

Vi forventer, at du besidder minimum en bachelorgrad inden for IT, computer science, datalogi eller lignende, og at du kan skrive og tale dansk og engelsk flydende. Hos QualiWare tror vi på, at talent kan frembringes fra alle erfaringsniveauer, og derfor opfordrer vi også nyuddannede til at søge stillingen. Hvis du har interesse og god forståelse for området og det rigtige drive, er dine antal år på bagen ikke altafgørende.

Da der indgår en stor og direkte kundekontakt er det vigtigt, at du behersker gode kommunikationsevner. Kundekontakten vil involvere både ledere, superbrugere med og uden IT-baggrund samt kundens IT-fagspecialister. Det er derfor vigtigt, at du behersker kommunikation til en bred vifte af fagfolk og personligheder.

Jobbet kræver, at du arbejder struktureret og kvalitetsbevidst samt sætter en ære i at løse og aflevere en opgave, før du kaster dig over den næste.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, pensionsordning og sundhedssikring. Derudover er der en række personalefordele, såsom fitnessrum, kantineordning og flere årlige sociale arrangementer.

Stillingen forventes besat hurtigst muligt, og samtaler afholdes løbende. Rekrutteringen varetages af execute.dk, som sikkert og diskret behandler din ansøgning og informationer.

Vil du vide mere?

Kontakt Kenneth Oldenburg fra execute.dk på tlf. 29 72 74 64 eller keo@execute.dk.

QualiWare tilbyder markedet et omfattende system af modellerings-, ledelses- og dokumentationsprodukter, der fokuserer på at forbedre effektivitet, produktivitet, organisatorisk forandringsparathed og økonomiske gevinster. Vores produkter sælges og benyttes over hele verden.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

RETO MOTO is looking for a System Administrator with a strong focus on service delivery

RETO-MOTO ApS

København
Based in central Copenhagen, Denmark, computer games studio RETO MOTO employs 35 people who are all passionate, and dedicated to making Heroes & Generals the ultimate interactive WW2 experience. You will be responsible for all technical aspects of t...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:11. maj 2018

SITE RELIABILITY SUPPORT

BETTER COLLECTIVE A/S

København
Would you like to work with highly skilled specialists within Sites Reliability and cloud service and work closely together with DevOps and developers in a dynamic environment? We are on the lookout for a candidate that is ambitious to learn and see...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:31. maj 2018

Netværkskonsulent til datacenter drift og udvikling

Statens It

Albertslund
Vil du være en af vores nøgleprofiler, der kan stå i spidsen for vedligehold og videre udvikling af vores datacenter core netværk? Vil du være med til at løfte nogle af vores mange spændende infrastrukturprojekter? Så læs gerne videre. I vores nye h...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:17. maj 2018

Teknisk administrator til drift af applikationer

Statens It

Albertslund
Har du lyst og evner til at bistå med den daglige tekniske drift og support af vores applikationsportefølje på tværs af kunder i Statens It? Er du en analytisk holdspiller, der kan yde professionel service til kunder og kolleger? Statens It er på en...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Administrator til Service Center Copenhagen

ALFA LAVAL NORDIC A/S

Gladsaxe
Administrator til Service Center CopenhagenVi skaber bedre levevilkår for mennesker. Det gør vi ved at bidrage til en mere bæredygtig fremtid med vores tekniske innovationer. Vi er gode til det, vi laver og arbejder hver dag på at blive endnu bedre....
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018