Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Quilts of Denmark A/S søger lager og logistik-medarbejder.

Jobbet: Arbejdsopgaverne vil omfatte lagerarbejde som pluk, pak, modtage varer og forsendelse. Dertil kommer at du vil få ansvaret for at lageret hele tiden stemmer med mængder. Vores lager har en meget vigtig rolle i at få de rigtige produkter ud til tiden og i den rigtige kvalitet, og det er derfor vigtigt at du selvstændigt kan tage fat i de behov der opstår. Der vil til tider skulle arbejdes i såvel Hammelev som i Vamdrup, efter behov.

 

Faglig profil: Det er en fordel, hvis du har nogle års erfaring, fra et lager.

- Du har truck-kørekort.

- Du skal være villig til i tider at skulle skifte arbejdssted.

- Du skal arbejde systematisk, og have en god ordenssans.

- Du kan betjene PC.

- Du er serviceminded har respekt for dine kollegaer og er ansvarsbevist.

- Behersker dansk i skrift og tale.

 

Personlige kompetencer: Du har en positiv og fleksibel indstilling. Du er har gode samarbejdsevner. Du har styr på detaljerne og formår at sætte dig ind i vores behov. Du er idérig, og du har sans for kvalitet.

 

Tiltrædelse hurtigst muligt. Nærmere oplysninger: Yderligere information kan fås ved en jobsamtale. Ansøgningsfrist hurtigst muligt dog senest 09. februar 2018. Ansøgningerne behandles løbende, og stillingen besættes, når vi har de rette kandidater.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her