Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

R2 søger en sygeplejerske med klinisk vejleder funktion, eller med ønske om at blive uddannet til klinisk vejleder, Psykiatrisk Center Sct. Hans

Vil du bidrage til, at vores sygeplejestuderende får et fantastisk klinikforløb? I naturskønne omgivelser tæt på vand og skov og med udsigt over Roskilde fjord, finder du Danmarks største retspsykiatrisk afdeling, med nuværende 8 lukkede sengeafsnit og 2 åbne sengeafsnit. Afdeling R er i rivende udvikling og i efteråret 2021 flytter alle de lukkede afdelinger ind i en stor nybygget sengeenhed kaldet Udsigten, med bedre fysiske rammer for patienter og personale.

I Udsigten vil vi skulle opnormere og have 16 patienter i vores afsnit og tilsammen 32 patienter med vores nabo enhed. Der skabes dermed større mulighed for flere gruppeterapeutiske forløb, samt flere individuelle tilrettelagte aktiviteter som understøtter en målrettet rehabiliteringsindsats.

R2 er et lukket sengeafsnit, hvor der er højt til loftet, latter og en positiv omgangstone patienter og personale imellem.


Patienten i centrum, aktiviteter og en kognitiv referenceramme

Vi varetager plejen og behandlingen af 9 patienter med en dom til anbringelse eller behandlingsdom. Tilgangen til patientbehandlingen bygger på tillid, åbenhed og troen på, at vi i samarbejde med patienten kan gøre en forskel.

Den pleje- og behandlingsmæssige tilgang er forankret i en kognitiv referenceramme og den motiverende samtale, hvor formålet er at understøtte den enkelte patients recovery proces.

Vi har en spændende og varieret arbejdsdag, hvor det er muligt at have indflydelse på egen funktion samt den faglige udvikling i afsnittet.

Vi ønsker at skabe en hverdag for patienterne med forskellige aktiviteter såsom fitnesstræning, madlavning, skovture, café, filmaften og diverse årstids bestemte festligheder m.m.

Vi arbejder målrettet med at nedbringe anvendelsen af tvang. Vi har gennem flere år reduceret antallet af tvangsepisoder, da vi kontinuerligt optimerer patientens muligheder for aktiviteter og motion.


Sygeplejerske med funktion som klinisk vejleder

Som klinisk vejleder får du, udover de sygeplejefaglige opgaver, ansvaret for de sygeplejestuderende i afsnittet. Du bliver dermed ansvarlig for, at de får en god introduktion og at de løbende bliver guidet og klædt på til arbejdet i psykiatrien, samt de opgaver og processer der er på afsnittet. Dertil får du en afgørende betydning for, at de studerende får et indblik i, hvad vi i retspsykiatrien kan tilbyde af spændende opgaver og muligheder.

Vi er uddannelsessted for både social og sundhedsassistentelever, sygeplejestuderende og ergoterapeutstuderende. På R2 vil der være 2 sygeplejestuderende det meste af året. Det overordnede ansvar ligger hos vores koordinerende kliniske vejledere.


Lidt om din kommende arbejdsplads og kolleger

Ud over fokus på høj faglighed i patientbehandlingen, prioriterer vi at have fokus på godt kollegaskab, medarbejdertrivsel og sikkerhed. Vi arbejder kontinuerligt med at sikre og vedligeholde et godt og sikkert arbejdsmiljø, hvor det vægtes højt, at vi er en inkluderende medarbejdergruppe, der er gode til at samarbejde på et højt fagligt niveau.

Samtidig er vi et afsnit som afholder fælles sociale arrangementer udenfor arbejdstid, så hvis man har lyst til at være en del af det – er man meget velkommen.

Medarbejdergruppen er en tværfaglig sammensat gruppe bestående af læger, psykolog, socialrådgiver, ergoterapeuter, socialpædagoger, lægesekretærer, sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Vi har bred psykiatrisk erfaring og arbejder i det daglige med stor fleksibilitet, lyst til nye udfordringer og læring.


Vores tilbud – Vi sikrer, at du bliver godt klædt på

Vi søger for at du får en grundig introduktion til Region Hovedstadens Psykiatri, Sct. Hans samt vores eget afsnit, arbejdsgange og systemer. Du vil arbejde udenfor normering den første måned og først få ansvarshavende funktion, når du er klædt på til det. I din første tid vil du få en mentor i form af en erfaren sygeplejerske samt modtage oplæring af afsnittets nuværende kliniske vejleder.

Derudover kan vi tilbyde følgende:

 • Supervision ved afsnits psykolog.
 • Grundlæggende uddannelse/indføring i kognitiv miljøterapi og motivationssamtalen.
 • 1/6 diplomuddannelse som klinisk vejleder.
 • Mulighed for at tage specialuddannelsen for psykiatriske sygeplejersker efter to år.
 • En synlig daglig ledelse, der vægter åbenhed, dialog og tillid.
 • En leder og medarbejdergruppe der er gode til at se muligheder fremfor begrænsninger.
 • Vi tilstræber at flest muligt får 3 ugers sommerferie efter ønskeplan i skolernes sommerferie, øvrige ferier laves også som ønskeplaner.
Om dig

Vi søger en sygeplejerske – gerne med diplomuddannelse som klinisk vejleder.

Vi ser gerne, at du er en erfaren psykiatrisk sygeplejerske, som kan lide at lære fra sig, og som ser det som en vigtig opgave at vejlede vores sygeplejestuderende og sørge for, at de kommer godt igennem deres klinikforløb. Derudover leder vi efter DIG, der:

 • Kan opholde dig i konfliktfyldte situationer samt bevare roen og overblikket, når det påkræves.
 • Er kreativ i patienttilgangen og formår at inddrage den somatiske viden i vurderingen af patienten.
 • Er god til at lytte, rumme og reflektere.
 • Vil støtte op om nuværende aktiviteter og være en aktiv del af dette.
Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er fortrinsvist i dag og aftenvagter. Der må forventes weekend vagt hver 2 uge i 8 timers vagter eller hver 3 weekend i 12 timers vagter.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Tiltrædelse 1. januar 2021 eller snarest.


Vi glæder os til at høre fra dig

Søg via linket på siden senest søndag den 22. november 2020 kl. 12:00. Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende dog senest i uge 48.

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Tilmize Aydemir på tlf. 24 98 25 93 eller på e-mail: tilmize.aydemir@regionh.dk, eller ringe til afdelingen på tlf. 38 64 22 21 og tale med assisterende afdelingssygeplejerske Julie Rathmann.

Efter aftale vil der også være mulighed for at aflægge besøg på afdelingen inden ansøgning.


I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.