Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rådgivende revisor

Vil du give rådgivning der skaber udvikling?

Kan du bidrage til kundernes udvikling gennem forretnings- og regnskabsforståelse, analyse og professionel rådgivning – så kan dette være drømmejobbet for dig. Du kommer til at arbejde med økonomi, strategi, skat og ledelse i et topprofessionelt team, hvor faglighed og engagement er i centrum. Du får mulighed for at dyrke karriere og på samme tid have plads til familie- og fritidslivet.

Du bliver tilknyttet en regnskabsafdeling med 5-10 kolleger - evt. som leder - og får selvstændigt ansvar for en række større og mindre kunder. Der vil i høj grad være mulighed for at tilpasse dit ansvarsområde og din fremtidige karriereudvikling efter dine interesser og evner. Mulighederne er der, hvis du griber dem.

Dine opgaver bliver inden for områderne:

  • Revision og regnskab
  • Skatterådgivning
  • Generationsskifte, virksomhedsomdannelse og omstrukturering
  • Ledelses- og strategirådgivning
  • Evt. undervisning
Forventninger til dig:
  • Du har flere års erfaring inden for revisionsfaget og har selvstændigt rådgivet egen kundeportefølje
  • Du er fagligt blandt de bedste og holder dig til stadighed opdateret
  • Du arbejder struktureret og er kvalitetsbevidst med sans for detaljen
  • Du er tillidsvækkende, engageret og ambitiøs
  • Du er serviceminded – både i forhold til kunder og kolleger

Du brænder for rådgivning, og du formår at kommunikere din faglighed på en tydelig og forståelig måde. Dine kunder oplever dig derfor som topprofessionel og som den bedste sparringspartner og rådgiver.

Du har en teoretisk uddannelse som HD(R) eller cand.merc.aud. Har du gennemført eksamen til statsautoriseret revisor, er der også mulighed for at skræddersy drømmejobbet til dig.

Vores kunde, der er et større rådgivningsselskab med hovedkontor i det midtjyske, tilbyder et job med gode arbejdsforhold og gode udviklingsmuligheder, hvor der bl.a. lægges vægt på efter- og videreuddannelse. Du bliver en del af et uformelt arbejdsmiljø med dygtige medarbejdere, der prioriterer kvalitet, teamwork, nytænkning, respekt og nytteværdi for kunden.

Der er tale om en fuldtidsstilling med mulighed for kontor i Herning eller Holstebro.

Lønnen aftales individuelt. Tiltrædelse snarest muligt.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her