Rådgivende Salgskonsulent, FarmSupply (kvæg)

Unitron A/S er inde i en spændende udvikling, hvor der i forlængelse af vækststrategien er behov for at styrke den rådgivende salgsfunktion med speciale i kvæg.

Unitron A/S er unikke i deres tilgang til kvægbrugsrådgivning, da de rådgiver og samarbejder meget tæt med kvægproducenten for, at sikre de bedste resultater, hvad enten det drejer sig om egenproduceret grovfoder eller indkøbte mineraler og vitaminer.

Unitron A/S er en privat danskejet virksomhed med mere end 30 års erfaring i at betjene både danske og udenlandske landbrug.

Visionen er at sikre kunderne de bedst mulige driftsøkonomiske resultater – der sker ved produkter af høj kvalitet og gennem engageret og kvalificeret rådgivning.

Se mere på http://www.unitron.dk

Jobbet:

Som Salgskonsulent skal du, med udgangspunkt i kvægbrug med +250 køer, yde kvægfaglig rådgivning på højt niveau. Du skal evne at kombinere rådgivningen med salg – både af selve rådgivningen og Unitrons produktprogram.

Derudover vil dine primære arbejdsopgaver bl.a. være:

 • Udarbejdelse af bl.a. foderplaner, EFK opgørelser og prognoser

 • Rådgivning i bl.a. teknisk budgetlægning og strategisk planlægning i management af kvægbrug.

 • Udvikle og pleje eksisterende danske kunder samt opsøge nye

 • Pleje og udvikle samarbejdet med relevante samarbejdspartnere

 • Deltage i relevante møder og konferencer både nationalt og internationalt

Arbejdet udføres som udgangspunkt fra Unitrons adresse i Kolding eller fra dit hjemmekontor – alt efter din bopæl. Du må påregne 15 til 20 dages rejseaktivitet.

Dine kvalifikationer:

Der kan være flere indgangsvinkler til jobbet, men det forventes du har stor erfaring i rådgivning af større kvægbrug og har en uddannelse som Cand. Agro eller anden relevant uddannelse. Derudover vil det være en fordel hvis du,

 • Har erfaring fra foderstofbranchen eller anden branche med tæt rådgivningskontakt til landbruget

 • Har god erfaring med salg af rådgivningsydelser

 • Har god praktisk erfaring med DMS eller alternativt Agro Soft

 • Har god erfaring med at dokumentere og følge op på igangværende processer

 • Har god erfaring med IT og flair for at arbejde med nye teknologier

 • Taler og skriver flydende dansk og engelsk

Personlige egenskaber:

Som person er du selvstændig, præstations- og resultatorienteret (men er teamplayer). Du har et højt energiniveau og er en robust og gennemslagskraftig rådgiver/sælger. Du er en stærk relationsbygger, som let kommunikerer og samarbejder på alle niveauer internt og eksternt. Du evner både at lytte og analysere.

Du har en tålmodig og vedholdende arbejdsstil og evner at tage det lange seje træk sideløbende med, at der skabes resultater i hverdagen. Du er desuden en god menneskekender med en systematisk og struktureret arbejdsform.

Du tilbydes:

Du tilbydes en spændende og alsidig stilling med gode udviklingsmuligheder. Du kommer til, sammen med dine kollegaer, at præge udviklingen i Unitron A/S, der opererer i en spændende og udviklingspræget industri. Du bliver samtidig en del af et ambitiøst selskab der både kan og vil sætte nye standarder inden for deres industri.

Lønvilkår forhandles på et konkurrencedygtigt niveau alt efter din erfaring og dine kompetencer.

Ansøgning:

ALLE henvendelser behandles selvfølgelig med fuldt fortrolighed


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Freelance sælger - golfudstyr

GolfZone ApS

GolfZone søger dygtige medarbejdere til at opsøge nye kunder og vedligeholde eksisterende kunder. Du får din egen kundeportefølje af kunder fra Nordjylland ligeledes er kendskab til potentielle kunder ud over egen portefølje velkommen. Stillingen ka...
Indrykket:8. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Salgskonsulent til Jylland / Danmark (Superligaen, International fodbold)

Ronaldo.com Danmark

DANMARKS STØRSTE FODBOLD PORTAL MANGLER DIG Key Account Manager Salgskonsulent Aalborg, Jylland, København. RONALDO.com dk Vores målsætning var og er at være størst i Danmark på dækningen af top-fodbold. Der blev vi straks fra vores officielle åbnin...
Indrykket:28. marts 2018
Udløbsdato:22. maj 2018

Sælgere der vil udvikles søges!

AM Aalborg

Aalborg
Søger du et springbræt på vej til drømmen eller stedet hvor du kan indfri drømmen? Ligegyldig om du er i den ene eller anden kategori, så vil vi tage dig og din fremtid lige seriøst! Hos AM er det en filosofi at skabe en arbejdsplads, hvor der er pl...
Indrykket:28. marts 2018
Udløbsdato:23. maj 2018

Senior Salgskonsulent hos TeamEffect

TeamEffect ApS

Brænder du for at gøre en forskel? og har du den drivkraft der skal til for at trænge igennem til store organisationer? Jobbet Som Senior Salgskonsulent får du ansvaret for salg af vores ledelsesværktøj, TeamEffect, der er et softwareprodukt som hjæ...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:1. juni 2018

Energiske personligheder med flair eller lyst til salg, søges!

AM Aalborg

Aalborg
Hvorfor søger vi nye personligheder? Fordi vi er en virksomhed der er i en rivende udvikling og vi har svært ved at følge med. Udover det så er vi så attraktive at vi har brug for flere hænder! Har du hørt den historie før? Det har du helt sikkert o...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:21. maj 2018