Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rådgiver (P3) til UNDP i New York

SDP Partnership Specialist (P3) til UNDP i New York

Climate Investment Platform

Beskrivelse

Som en del af Danmarks udviklingssamarbejde med FN finansierer Udenrigsministeriet årligt et antal rådgiverstillinger til organisationen. Tiltrækkes du af en karriere i et spændende interkulturelt og til tider udfordrende og meget hektisk arbejdsmiljø. Har du kendskab til og et ønske om at bidrage til de danske bistandspolitiske prioriteter, herunder den ”grønne” dagsorden. Er du fleksibel og handlekraftig og god til at udvikle netværk og indgå i teams, er en stilling i UNDP måske noget for dig.

I samarbejde med UNDP JPO Service Centret (JPOSC) søges en Partnership Specialist til New York under organisationens Specialist Development Programme. Du vil under udsendelsen være placeret i enheden for Nature, Climate og Energi og bidrage til arbejdet med den nye Climate Investment Platform. Læs mere om stillingen og programmet på UNDP JPOSC's hjemmeside her.

Din ansættelse finansieres af Udenrigsministeriet, men organisationen er arbejdsgiver. Du ansættes og udsendes derfor på FN systemets normale ansættelsesvilkår. Kontrakten indgås med organisationen for et år af gangen med mulighed for forlængelse i yderligere et til to år.

Du aflønnes under ansættelsen i henhold til FN’s lønsystem. Lønnen består - ud over en grundløn, som beregnes på basis af relevant erfaring - af diverse tillæg bl.a. et stedtillæg på en procentdel af grundlønnen. Stedtillægget er afhængig af det gældende omkostningsniveau på tjenestestedet og bliver jævnligt justeret af FN. Lønindplacering beregnes af FN i henhold til FNs regler.

Ansættelsessted

New York

Forventet tiltrædelse

Primo 2021

Ansøgning

Stillingen søges elektronisk på UNDP JPOSC's hjemmeside her.. Du kan søge stillingen i New York Evt. tekniske udfordringer med UNDP's elektroniske ansøgningsskema skal rettes til JPOSC.

Ansøgningsfrist

18. oktober 2020 kl. 24.00 New York-tid/19. oktober 2020 kl. 06.00 CPH tid

Søger du via Jobnet, eller virker linkene ikke, henvises til Udenrigsministeriets hjemmeside www.um.dk
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.