Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rådgiver til det specialiserede børneområde

Rådgiver til det specialiserede børneområde. Ny kollega til Rebild kommunes børnehandicapteam hurtigst muligt.

Er du uddannet socialrådgiver eller socialformidler – gerne med erfaring – og er du parat til nye udfordringer? Kan du arbejde systematisk og udviklingsorienteret i et miljø med højt til loftet og gode kollegaer? Så er du måske ham eller hende som har lyst til sammen med gode kollegaer, at udvikle børnehandicapområdet i Rebild kommune

Vi søger en ny kollega til børnehandicapteamet.
Børnehandicapteamet er en del af Rebild kommunes Center Familie og Handicap. Teamet varetager opgaver jf. Serviceloven for målgruppen børn og unge med betydelig og varigt nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne eller indgribende kronisk eller langvarig lidelse.

Om stillingen
I børnehandicapteamet har vi fokus på udvikling af kerneydelsen, inddragelse af borgeren og et godt samspil mellem myndighed og foranstaltninger samt øvrige samarbejdspartnere. Vi arbejder fokuseret med udvikling af en mere effektiv og økonomisk bæredygtig sagsbehandling & har fokus på effektiv forvaltning af de retlige rammer og kommunens mulighed for at systematisere arbejdet med sagerne på børnehandicapområdet. Det gør vi ud fra en formodning om, at en tættere opfølgning i indsatserne og øgede krav til udfører vil sikre kvaliteten i sagsarbejdet.

Dit arbejdsområde vil være børnefamilier med særlig behov for støtte beskrevet i Servicelovens bestemmelser om børn og unge, der bl.a. omhandler:

Forvaltning af de handicapkompenserende ydelser jf. Servicelovens § 41 & § 42 – herunder bevilling og opfølgning. Vi anvender Socialstyrelsens værktøj til udredning og handleplaner med særligt fokus på børnehandicapområdet.
Børnefaglige undersøgelser med udgangspunkt i ICS-modellen i sager, hvor der foruden nedsat funktionsevne eller indgribende kronisk lidelse ses sociale udfordringer samt beslutning om og iværksættelse af foranstaltninger jf. Servicelovens § 52.3
Forebyggende foranstaltninger jf. Servicelovens § 11.7
Aflastning jf. Servicelovens § 84
Derudover råd og vejledning samt deltagelse i tværfagligt samarbejde såvel internt i kommunen, som eksternt

Vi tilbyder

 • Et travlt og spændende job med stor bredde og variation i opgaverne
 • Engagerede og kompetente kollegaer
 • En god og omsorgsfuld samarbejdskultur
 • Supervisions- og refleksionsrum
 • En afdeling med konstant fokus på udvikling og nytænkning

Din kompetence- og personprofil
Vi forventer, at du
 • Er uddannet socialrådgiver eller socialformidler – gerne med erfaring fra det specialiserede børneområde
 • Har særlig interesse for arbejdet med børn med funktionsnedsættelser og deres familier
 • Har særlig interesse for forhandling og forhandlingsteknik
 • Kan lide at have travlt og ser en udfordring i konstant at udvikle dit arbejde
 • Kan arbejde selvstændigt og har en naturlig systematik i løsningen af de administrative, såvel som borgerrettede dele af sagsbehandlingen og vægter høj faglighed og god forvaltningsskik
 • Personligt skal du være robust, løsningsorienteret, positiv, og god til forandringer og uforudsete opgaver.

Rebild Kommune har stort fokus på inddragelse af borgerne i sagsbehandlingen og det forventes, at du har fokus på nært samarbejde, åbenhed og dialog i organisationen, så borgerne oplever sammenhæng og helhed i indsatsen.
I afdelingen er der ekstern supervision, og du vil i det daglige opleve ledelsesmæssig og kollegial opbakning til at løse opgaverne.

Vi tilbyder en arbejdsplads med høj faglighed og et godt socialt miljø med åbenhed, respekt, kvalitet og udvikling som de fælles værdier.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Der vil blive indhentet reference fra tidligere ansættelse samt udvidet børne- og straffeattest, inden stillingen kan besættes. Løn og ansættelse er i henhold til gældende overenskomst og efter reglerne om Ny Løn.

Ansøgningsfrist
Mandag den 21. september 2020 kl. 08.00

Ansættelsessamtaler
Tirsdag den 22. september 2020

Tiltrædelse
Hurtigst muligt eller 1. november 2020

På vores hjemmeside kan du finde oplysninger om kommunen generelt og om Center Familie- og Handicap. Du kan også læse vores personalepolitik her.
Se www.rebild.dk

Har du spørgsmål eller mangler du information om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Lis Otkjær Termansen, Tlf. 99 88 78 60 Mobil 41 77 61 17, mail lote@rebild.dk

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Den 1. januar 2019 blev der indført røgfri arbejdstid – og matrikler for alle ansatte i Rebild Kommune

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.