Rådgiver til Operation Resolute Support i Afghanistan

Hjemmeværnet søger rådgiver til Operation Resolute Support i Afghanistan.

Er du økonom eller har en anden relevant samfundsvidenskabelig uddannelse, f.eks. bac.soc, cand.scient.adm., cand. polit, cand.oecon. eller cand.scient.pol, og samtidig er aktiv frivillig i Hjemmeværnet eller tilhører personelreserven i Hjemmeværnet eller Forsvaret.

Har du interesse i at gøre en forskel og arbejde i et internationalt miljø, i en travl hverdag, hvor der stilles krav til din faglighed – så er du måske den person, som vi søger til et spændende job ved Hovedkvarteret/Resolute Support (HQ/RS) i Kabul, Afghanistan.

I perioden forud for selve udsendelsen vil der være forskellige uddannelsesaktiviteter relateret til missionen.


Om os

Om Resolute Support Mission (RSM)

Operation Resolute Support er en NATO-ledet trænings-, rådgivnings-, bistands- og antiterrormission bestående af over 12.000 tropper fra 40 forskellige NATO og partnerlande.

Danmarks bidrag til missionen er på omkring 150 mand. Missionens formål er at støtte den afghanske regering i opbygningen af de afghanske sikkerhedsstyrker og institutioner. Det multinationale hovedkvarter er placeret i Kabul og ledes af den amerikanske general John W. Nicholson Jr.

Arbejdet som rådgiver i hovedkvarteret foregår derfor i et amerikansk ledet internationalt miljø i sektionen Combined Security Transition Command – Afghanistan (CSTC-A), hvor opgaverne ofte er komplekse, og hvor løsningen afhænger af gode relationer til de afghanske institutioner, samt vores allierede samarbejdspartnere. Yderligere information kan ses på: www.rs.nato.int.


Om stillingen

Arbejdsopgaverne spænder bredt og indbefatter assistance til det afghanske forsvar på ministerielt niveau i forbindelse med bl.a. indkøb og budgetlægning. Der vil i forbindelse med rådgivningen være behov for en bred vifte af kompetencer indenfor det økonomiske og samfundsvidenskabelige område. Arbejdsopgaverne vil bl.a. kunne være:

Indkøb af materiel til Afghanistans forsvar.

Udarbejdelse af vedligeholdelseskontrakter.

Håndtering af budgetter.

Udbudsforretninger

Gennemgå dokumenter med henblik på sikring af overholdelse af diverse policies og regler.

Samarbejde med de forskellige aktører i området.

Deltagelse i planlægning, tilrettelæggelse og gennemførelse af de forskellige arbejdsopgaver.

Vi forventer at du:
Har en økonomisk baggrund på minimum bachelor niveau med minimum to års erfaring inden for bl.a. indkøb og budgetter.

Har stabserfaring fra arbejde i et hovedkvarter, staten, en kommune eller tilsvarende.

Har et højt niveau af organisations-, koordinations- og kommunikationsfærdigheder.

Og ikke mindst, at du er omstillingsparat.

Ansættelsen er tidsbegrænset i perioden fra medio april 2018, med udsendelse til Afghanistan i perioden fra 1. august 2018 og 6- 12 måneder frem. Ansættelsesforløbet herunder ansættelsestidspunkt og endelig udsendelseslængde vil kunne forhandles i forhold til den enkelte ansøger.


Om dig

Du har en relevant uddannelse som økonom eller inden for samfundsvidenskab. Du har erfaring med håndtering af problemstillinger indenfor disse områder.

Din militære baggrund er som minimum den grundlæggende militære uddannelse fra Hjemmeværnet eller Forsvaret. Du har løbende vedligeholdt dine militære færdigheder som aktiv i Hjemmeværnet eller i personelreserven. Du skal således inden ansættelsen som minimum have bestået Forsvarets Fysiske Test, basiskrav samt have opdateret kvalifikationer indenfor faget førstehjælp.

Du har gode engelskkundskaber, er stærk skriftligt og analytisk, resultatorienteret, robust og har stor gennemslagskraft i dit arbejde. Endvidere er du god til planlægning og gennemførelse af sager samt til udarbejdelse af dokumenter i et strategisk perspektiv.

Du udviser professionalisme, som blandt andet kommer til udtryk ved, at du vedligeholder og udvikler din teoretiske og praktiske viden, ligesom du er indstillet på altid at sætte ”kunderne” i centrum for din rådgivning.

Du kender betydningen af stærke relationer, ligesom du er i stand til at samarbejde bredt og på forskellige niveauer.

Vi lægger vægt på, at du kan arbejde selvstændigt systematisk og struktureret, at du har tålmodighed og er omstillingsparat, samt at du kan udvise overblik i pressede situationer.


Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i staten. Til ansættelsen er der tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %. Der kan være mulighed for at forhandle et tillæg i forhold til dine kvalifikationer til stillingen.

Under udsendelsen vil du modtage diverse tillæg i forhold til indgåede aftaler.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerheds- og helbredsgodkendes.

Har du fået lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte major Carsten Christiansen, Center for Stabiliseringsindsatser på telefon 72 82 01 15.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Pia Knudsen, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 44.

Ansøgningsfristen er d. 4. marts 2018, ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 10 eller 11.

Send ansøgning og CV via linket, hvor eksamensbeviser og andre relevante dokumenter ligeledes kan tilføjes.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Kan du udvikle styringen i den offentlige sektor?

Moderniseringsstyrelsen

Kan du udvikle styringen i den offentlige sektor? Og kan du sørge for det bliver implementeret? Er du blandt de fagligt bedste? Er du ambitiøs på egne og samfundets vegne? Kan du tænke store tanker og stille skarpt på detaljen? Om stillingen I Moder...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Forandringskonsulent

Banedanmark

Vil du være med til at føre det nye signalsystem fra tanke til handling? Banedanmark er i gang med en fornyelse af signalteknologien på den danske Jernbane. Vi fornyer de eksisterende signalsystemer med nye computerbaserede signal- og togkontrolsyst...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Strategisk kommunikationsmedarbejder til Antropologi og Sociologi

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Strategisk kommunikationsmedarbejder til Antropologi og Sociologi Antropologi og sociologi bidrager til det danske samfund på en lang række områder. Forskere på Institut for Antropologi arbejder med projekter, der spænder fra betydningen af klimafor...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Danske Gymnasier søger uddannelseskonsulent med erfaring fra uddannelsesområdet

Danske Gymnasier (DG)

Danske Gymnasier er en central uddannelsespolitisk aktør, som varetager gymnasieskolernes interesser, dels gennem politisk interessevaretagelse og dels i tæt samarbejde med medlemsskolerne om virkningen af uddannelsespolitiske initiativer. Vi er en ...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Akademiker til økonomi- og ressourcestyring

Arbejdstilsynet

Vil du være med til at styrke og udvikle den interne økonomi- og ressourcestyring i Arbejdstilsynet? Er du en udviklingsorienteret medarbejder med en høj faglig profil? Så er stillingen i Arbejdstilsynets kontor for Økonomi og Styring måske noget fo...