Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rådgivere til fastansættelse

Jobbet

Familie Testamente har i den seneste tid oplevet kraftig vækst, og derfor har de brug for dig.

Som rådgiver kommer du til at ringe outbound på kvalificerede leads og tage snakken fra a-z vedrørende oprettelse af et testamente - herunder om de åbenlyse fordele ved at oprette et testamente samt konsekvenserne ved ikke at have et. I enkelte tilfælde vil kunden også kontakte dig direkte.

Kort fortalt skal du tage kunden i hånden og sørge for at følge henvendelsen helt til dørs.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med kompetente kollegaer og vil blive klædt godt på med den nødvendige viden og indsigt – herunder bliver du uddannet i arveloven, løbende videreuddannet og trænet gennem Familie Testamentes eget uddannelsesakademi.

Derudover får du en salgstræner og chefjurist som sparringspartner og tilbudt markedets bedste provision.

Din profil

For at komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du:

  • Har erfaring med salg over telefonen
  • Tror på at salg er en del af service
  • Er 100% servicemindet
  • Kender til kundetilfredshed og det perfekte møde over telefonen

Det er et plus, hvis du er uddannet jurist eller under uddannelse inden for faget, har erfaring fra et kundecenter eller anden relevant erhvervserfaring.

Da der er tale om en direkte fastansættelse hos Familie Testamente, skal du som minimum kunne se dig selv i jobbet i nogle år.

Opstart, løn og arbejdstider

Løn:

Fuldtid: Fast timeløn på 130 kr. samt en attraktiv provision på minimum 250 kr. pr. solgt testamente – markedets bedste provision.

Deltid: Fast timeløn på 130 kr. samt en attraktiv provision på 110 kr. pr. solgt testamente – igen, markedets bedste provision.

Arbejdstider:

Fuldtid: Arbejdstiden er mandag til fredag i tidsrummet 09:00-20:00 samt en søndagsvagt pr. måned i tidsrummet 10:00-20:00.

Deltid: Du skal kunne arbejde fra 16:00 til 20:30 i hverdagene samt en otte timers vagt i tidsrummet mellem 10:00-20:00 på søndage.

Opstart er hurtigst muligt.

Søg job

Interesseret? Søg jobbet gennem Moment via link: https://job.moment.dk/job-mail?id=33383 - her kan du uploade din motiverede ansøgning og dit CV. Husk at notere i ansøgningen, om du søger deltid eller fuldtid, og hvornår du kan starte i jobbet.

Såfremt du vurderes egnet til jobbet, vil din ansøgning og CV blive sendt videre til Familie Testamente, hvorefter du vil blive kontaktet telefonisk af dem.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Student søges til Nationalt ID-center

Udlændinge- og Integrationsministeriet

København
Har du lyst til at arbejde i et fagligt stærkt miljø på et spændende område i rivende udvikling? Er du hurtig til at sætte dig ind i nye områder, og evner du at løse opgaver selvstændigt og i samarbejde med andre? Så er du måske vores nye student i ...
Indrykket:14. september 2018
Udløbsdato:28. september 2018

Vil du være med til at sikre informationssikkerheden i det offentlige Danmark?

Digitaliseringsstyrelsen

København
Hverdagen er digital, og Danmark ligger i den internationale top, når det gælder digitalisering af den offentlige sektor. Vil du være med til at sikre, at der er styr på informationssikkerheden i den offentlige sektor? Om stillingen Du bliver en del...
Indrykket:18. september 2018
Udløbsdato:1. oktober 2018

Vil du være med til at sikre informationssikkerheden i det offentlige Danmark?

Digitaliseringsstyrelsen

København
Hverdagen er digital, og Danmark ligger i den internationale top, når det gælder digitalisering af den offentlige sektor. Vil du være med til at sikre, at der er styr på informationssikkerheden i den offentlige sektor? Om stillingen Du bliver en del...
Indrykket:17. september 2018
Udløbsdato:1. oktober 2018

Seniorrådgiver til Hudson Institute i Washington DC

Udenrigsministeriet

København
Seniorrådgiver til tænketanken Hudson Institute (N1) Washington DC Baggrund Udenrigsministeriet søger i samarbejde med Hudson Institute en seniorrådgiver til tænketankens kontor i Washington DC. Danmark samarbejder med en række indflydelsesrige amer...
Indrykket:25. september 2018
Udløbsdato:2. oktober 2018

CHEF TIL NYT DANSK INNOVATIONSCENTER I BOSTON

Udenrigsministeriet

København
CHEF TIL NYT DANSK INNOVATIONSCENTER I BOSTON Kan du få det nye danske innovationscenter godt fra start og lede arbejdet med at koble innovative danske virksomheder og forsknings- uddannelsesinstitutioner med innovationsmiljøerne i Boston? Det nye i...
Indrykket:25. september 2018
Udløbsdato:4. oktober 2018