Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rådgivere til fastansættelse

Jobbet

Familie Testamente har i den seneste tid oplevet kraftig vækst, og derfor har de brug for dig.

Som rådgiver kommer du til at ringe outbound på kvalificerede leads og tage snakken fra a-z vedrørende oprettelse af et testamente - herunder om de åbenlyse fordele ved at oprette et testamente samt konsekvenserne ved ikke at have et. I enkelte tilfælde vil kunden også kontakte dig direkte.

Kort fortalt skal du tage kunden i hånden og sørge for at følge henvendelsen helt til dørs.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med kompetente kollegaer og vil blive klædt godt på med den nødvendige viden og indsigt – herunder bliver du uddannet i arveloven, løbende videreuddannet og trænet gennem Familie Testamentes eget uddannelsesakademi.

Derudover får du en salgstræner og chefjurist som sparringspartner og tilbudt markedets bedste provision.

Din profil

For at komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du:

  • Har erfaring med salg over telefonen
  • Tror på at salg er en del af service
  • Er 100% servicemindet
  • Kender til kundetilfredshed og det perfekte møde over telefonen

Det er et plus, hvis du er uddannet jurist eller under uddannelse inden for faget, har erfaring fra et kundecenter eller anden relevant erhvervserfaring.

Da der er tale om en direkte fastansættelse hos Familie Testamente, skal du som minimum kunne se dig selv i jobbet i nogle år.

Opstart, løn og arbejdstider

Løn:

Fuldtid: Fast timeløn på 130 kr. samt en attraktiv provision på minimum 250 kr. pr. solgt testamente – markedets bedste provision.

Deltid: Fast timeløn på 130 kr. samt en attraktiv provision på 110 kr. pr. solgt testamente – igen, markedets bedste provision.

Arbejdstider:

Fuldtid: Arbejdstiden er mandag til fredag i tidsrummet 09:00-20:00 samt en søndagsvagt pr. måned i tidsrummet 10:00-20:00.

Deltid: Du skal kunne arbejde fra 16:00 til 20:30 i hverdagene samt en otte timers vagt i tidsrummet mellem 10:00-20:00 på søndage.

Opstart er hurtigst muligt.

Søg job

Interesseret? Søg jobbet gennem Moment via link: https://job.moment.dk/job-mail?id=33383 - her kan du uploade din motiverede ansøgning og dit CV. Husk at notere i ansøgningen, om du søger deltid eller fuldtid, og hvornår du kan starte i jobbet.

Såfremt du vurderes egnet til jobbet, vil din ansøgning og CV blive sendt videre til Familie Testamente, hvorefter du vil blive kontaktet telefonisk af dem.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Bygge- og udbudsrådgiver til anlægsprojekter i København - barselsvikariat i Byens Fysik

Byens Fysik

København
Har du lyst til at arbejde med de juridiske udfordringer, der knytter sig til gennemførelsen af anlægsprojekter i Københavns Kommune? Så kan du prøve kræfter som bygge- og udbudsrådgiver hos os i Byens Fysik. Byens Fysik er ét af fire serviceområder...
Indrykket:15. november 2018
Udløbsdato:3. december 2018

Seniorrådgiver Governance & Sustainable Development UNDP New York

Udenrigsministeriet

Senior Policy Adviser (P5),Governance and Sustaining Peace UNDP, New York Baggrund Der kan overordnet set konstateres fortsatte fremskridt i arbejdet med at styrke regeringsinstansers evne til at sikre opretholdelse af menneskerettighederne på det n...
Indrykket:25. oktober 2018
Udløbsdato:21. november 2018

Genopslag - juniorrådgiver til UNICEF i Mali

Udenrigsministeriet

København
Genopslag - Junior Programme Officer (Education Officer) UNICEF Bamako Beskrivelse Som en del af Danmarks udviklingsarbejde finansierer Udenrigsministeriet udsendelsen af juniorrådgivere (JPO) til en række multilaterale organisationer gennem JPO pro...
Indrykket:26. oktober 2018
Udløbsdato:21. november 2018

Dygtig jurastuderende til Kontoret for Forvaltningsjura

Økonomi- og Indenrigsministeriet

København
Økonomi- og Indenrigsministeriet søger dygtig jurastuderende til Kontoret for Forvaltningsjura Motiveres du af at arbejde i et dynamisk miljø i en stor juridisk afdeling, hvor der stilles høje krav til faglighed og samarbejde? Og har du lyst og evne...
Indrykket:12. november 2018
Udløbsdato:27. november 2018

Demensfaglig rådgiver med udgående funktion til Center for Demens - Træning og Rådgivning

Center for Demens - Træning og Rådgivning

Frederiksberg
Har du erfaring med brobygning og med frivillige organisationer og foreninger? Brænder du for demensområdet, og har du lyst til at gå forrest i at opdyrke og forme nye samarbejdsrelationer i og uden for Københavns Kommune? Har du erfaring med rådgiv...
Indrykket:7. november 2018
Udløbsdato:21. november 2018