Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rådgivere til Socialafsnittet i Center for Børne- og Ungerådgivning

Er fællesskaber og dialog en naturlig del af din præference, og er du modig og kreativ, så er du måske vores nye kollega.

Vi har brug for nye gode kræfter.  Vi leder efter flere dygtige og ambitiøse rådgivere til vores familieteam, og vi går ikke på kompromis. Vi søger to nye kollegaer til vores familieteam pr. 1. april i faste stillinger. Derudover søger vi en barselsvikar til familieteamet, som har særlig interesse for §41/42.

I Ballerup Kommune er vi ambitiøse, og vi sætter barren højt i arbejdet med børn, unge og familier. Vi tror på, at en tidlig, forbyggende og tværfaglig indsats kan medvirke til at skabe stærke faglige løsninger. Og vi tror på, at dialog frem for skriftlighed er det, der skaber engagerede og forpligtende samarbejder med både familier og samarbejdspartnere.

Siden 2017 har vi i Ballerup, med indførslen af ”Fællesskabsmodellen”, arbejdet på at styrke myndighedsarbejdet og ikke mindst den tidlige forebyggende indsats. I Center for Børn- og Ungerådgivningen arbejder vi insisterende tværfagligt mellem pædagogiske vejledere, psykologer, logopæder, motorikkonsulenter, sundhedsplejersker og rådgivere, og vi har et tæt og udviklende samarbejde med vores lokale skoler og dagtilbud og andre omkring os. Vi arbejder med udgangspunkt i den løsningsfokuserede tilgang og med metoden ”Signs of Safety”.
 
Vi arbejder ud fra en fælles børne- og ungestrategi, som er udviklet sammen med Center for Skoler, Institutioner og Kultur. Vi har et stærkt og forpligtende samarbejde med vores lokale skoler, institutioner og klubber, og vi iværksætter i samarbejde helhedsorienterede indsatser. Du skal kunne se dig som en vigtig bidragyder til kvalificering af det tværfaglige samarbejde, hvor netop din viden om det socialfaglige område er relevant.

Center for Børn- og Ungerådgivningen er opdelt i tre distrikter. Alle medarbejdere har en tilknytning til et distrikt, og i distriktet er der derfor repræsentanter fra familieteamet, ungeafsnittet, modtagelsen, PPR, Sundhedsplejen, Familie- og ungevejledningen og familieplejeteamet. Vi arbejder tværfagligt alle de steder, hvor det giver mening, og vi har en høj ambition om, at alle børn skal opleve sig som en del af fællesskabet i almenmiljøet. Vi tager udgangspunkt i familiernes ressourcer og ønsker, ligesom vi inddrager netværket, som en naturlig del af løsningen.

Som socialrådgiver i Familieteamet vil dine primære arbejdsopgaver være at deltage og facilitere det tværfaglige samarbejde, at være afklarende og motiverende sammen med familier og samarbejdspartnere, at udarbejde børnefaglige undersøgelser og iværksætte og følge op på foranstaltninger.

I dit daglige arbejde vil du møde kollegaer, der brænder for at lave socialt arbejde og være faciliterende forandringsagenter i børn og familiers liv. 

VORES FORVENTNINGER TIL DIG

 • Du er uddannet socialrådgiver/socialformidler
 • Du arbejder tværfagligt og tværsektorielt
 • Du arbejder med at inddrage familiens netværk, fordi det er væsentligt for at finde holdbare løsninger
 • Du arbejder dialog baseret og faciliterende med borgere og samarbejdspartnere, fordi det er det, der skaber forandringer
 • Du arbejder på, at alle børn skal være en del af det almene fællesskab
 • Du kan lide at finde kreative helhedsorienterede løsninger
 • Du er en holdspiller
 • Du er positiv og har lyst til at engagere dig
 • Ikke mindst har du energi og gå-på-mod

FRA OS FÅR DU
 • en ambitiøs arbejdsplads
 • stillet krav om høj faglighed
 • kompetenceudvikling
 • gode kollegaer, der glæder sig til at byde dig velkommen
 • en introduktionsplan og en mentor
 • et tæt samarbejde med ledelsen
 • en travl og spændende hverdag, hvor der også er højt humør
 • ekstern supervision.
Hvis ovenstående har vakt din interesse, skal du ikke tøve med at ringe til os. Vi glæder os til at høre fra dig.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal
løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

YDERLIGERE INFORMATION
Yderligere information kan fås ved henvendelse til teamleder Camilla Maria Vindfeldt på telefon 2069 1377 eller teamleder Karen Frost på telefon 28836403

ANSØGNINGSFRIST: 24. FEBRUAR 2021
Vi holder samtaler i uge 9.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Ballerup Kommune

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.