Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Radiograf

Radiograf til en fast stilling på Radiologisk afdeling Holbæk Sygehus.

Vi søger en ny kollega pr. 01.06.2021 til en fast stilling på 37 timer med skiftende vagter.

I september 2020 overgik afdelingen fra 2 holdsskifte til 3 holdsskifte.

Arbejdet består af konventionelle røntgen, gennemlysning, CT, og UL.

Afdelingen udfører ca 75.000 undersøgelser om året, og har 26 radiografer ansat samt en beskrivende radiograf. Foruden afdelingen i Holbæk har vi en mindre afdeling på Sundhedscenter Kalundborg, med konventionel røntgen og CT scanninger uden iv kontrast. Det varetages af 3 radiografer.

Desuden har vi et lille afsnit på Sundhedscenter Odsherred, med konventionelle røntgenundersøgelser, som varetages af 2 radiografer.

På radiologisk afdeling i Holbæk har vi 2 konventionelle rum, 1 gennemlysningsrum, 2 CT scannere, 2 MR scannere og 2 UL rum og 2 udefotoapparater

Da Holbæk Sygehus er et akutsygehus, vil der i løbet af 2021 blive etableret et røntgenrum med traumescanner i Akutafdelingen.

Du vil indgå på afdelingen i Holbæk,i tæt samarbejde med 26 radiografer og 2 social-og sundhedsassistenter, men også med afdelingens andre personalegrupper.

Da Holbæk Sygehus er et akutsygehus, er radiologisk afdeling er en travl afdeling, med mange akutte patienter hele døgnet. Vi modtager akutte patienter fra akutafdelingen, og har en stor ortopædkirurgisk afdeling. Desuden har sygehuset, en parenkymkirurgisk afdeling, intensiv afdeling, pædiatrisk afdeling og en stor kardiologisk afdeling, som vi samarbejder med, da vi fortager en del CT og MR hjerteundersøgelser.

Vi modtager ambulante og akutte fra egen læge, hvilket betyder et stort flow og i perioder meget travlt, men trods travlhed er der en god tone og respekt alle personalegrupper imellem, og vi vægter et godt arbejdsmiljø højt og arbejder kontinuerligt for at forbedre dette.

Radiologisk afdeling er i rivende udvikling. Vi ønsker at udvikle og specialisere vores personale, så har du en drøm om at subspecialisere dig, for eksempel som beskrivende radiograf eller sonograf, kan vi måske være vejen der fører dig derhen.

I løbet af 2021 vil alle radiologiske afdelinger i regionen blive sammenlagt med en fælles øverste ledelse, men med en lokal afdelingsledelse.

Vi kan tilbyde dig:

 • En individuel tilpasset introduktion
 • En afvekslende hverdag
 • At blive en del af en engageret og motiveret personalegruppe
 • Et godt indbyrdes arbejdsmiljø
 • Udvikling af kompetencer og faglig sparring
 • Et godt undervisningsmiljø

Vi forventer følgende af dig:

 • Du er uddannet radiograf
 • Du har et positivt livssyn og en positiv tilgang
 • Du har lyst til udfordringer og til at bidrage til udvikling og faglighed
 • Du kan arbejde selvstændigt, men også i team
 • Du trives i et travlt miljø
 • Du er fleksibel og indstillet på tværfagligt samarbejde

Ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at rette henvendelse til Konstitueret afdelingsradiograf Lærke Saxtorph på 59 48 47 88 eller mail laac@regionsjaelland.dk

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: 11.4.21

Samtaler vil foregå i uge 16.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.