Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Radiograf med uddannelse i stråleterapi søges til fast stilling ved Stråleklinik Herning, Kræftafdelingen, Aarhus Universitetshospital

Stråleterapi til kræftpatienter er i rivende udvikling, og Kræftafdelingen vil være med i front. Vi søger en radiograf, som har stråleterapi som retning, og som har lyst til at være en del af vores fantastiske team.

Din vigtigste opgave bliver at varetage strålebehandling og pleje til patienter med kræft. Det skal du gøre i tæt samarbejde med sygeplejersker, radiografer, læger, fysiker og teknikere. Du får mulighed for at dygtiggøre dig i højteknologisk behandling, hvor vi har stort fokus på at udvikle og skabe det bedst mulige individuelle forløb for alle vores patienter.

Hvad forventer vi af dig?

 • at du brænder for at arbejde i et højteknologisk felt i rivende udvikling
 • at du har lyst til at være med i udviklingsarbejde
 • at det er afgørende for dig at sætte fokus på kræftpatientens individuelle behov
 • at du har lyst til at varetage forebyggende og lindrende behandling og pleje til kræftpatienter
 • at du kan skabe overblik i en travl hverdag med komplicerede problemstillinger
 • at du er imødekommende over for patienter, pårørende og kollegaer, så du bidrager til en god stemning i afdelingen.

Vi tilbyder dig
 • et struktureret introduktionsprogram, hvor vi selvfølgelig tager hensyn til din erfaring
 • et rigtig godt arbejdsmiljø, hvor vi blandt andet holder trivselsmøder for at fremme gruppedynamikken og arbejdsglæden hos den enkelte
 • mulighed for personlig og faglig udvikling, hvor du får mulighed for at varetage en nøglefunktion som fx lejring og deltage i udviklingsprojekter
 • en arbejdstid på hverdage fra 7.30-15.00 med få aftener og helligdage
 • at blive en del af et velfungerende team, som brænder for det, vi laver.

Hvem er vi
Stråleklinikken i Herning har to acceleratorer, en CT-skanner og et overfladeapparat. Vi tilbyder behandling til patienter med kræft i bryst, blærehalskirtel, tarm, hjerne eller i huden. Derudover giver vi lindrende strålebehandling af en række symptomer til flere forskellige diagnosegrupper.

Stråleklinikken i Herning er en del af Kræftafdelingen på Aarhus Universitetshospital. Vi har et tæt samarbejde med stråleklinikken i Aarhus. Kræftafdelingen er en stor afdeling med to sengeafsnit, fire ambulante klinikker, to stråleklinikker og diverse forsknings-, udviklings- og specialenheder. Vi beskæftiger over 600 mennesker fordelt på ca. 20 faggrupper. Afdelingen har 8.400 nyhenviste patienter årligt, 120.000 ambulante besøg og 10.000 sengedage. Vi udfører årligt 55.000 strålebehandlinger og giver 25.000 medicinske kræftbehandlinger.

Du kan læse mere om Kræftafdelingen AUH på vores hjemmeside.

Det praktiske
Du er meget velkommen til at besøge vores stråleklinik i Herning og få en snak med vores afdelingssygeplejerske Malika Lynggaard Uth. Hun træffes på 6093 8451 eller på maluth@rm.dk.

Ansøgningsfristen er den 24. februar 2021. Vi holder ansættelsessamtaler den 1.marts 2021. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.