Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Radiograf søges til Afdelingen for Brystundersøgelser ved Herlev og Gentofte Hospital

Til Afdeling for Brystundersøgelser, Herlev og Gentofte Hospital, søger vi en radiograf 37 timer ugentligt snarest muligt. Foruden det kliniske arbejde, varetager vi også Brystkræftscreeningen i Region Hovedstaden Afdelingen for brystundersøgelser er en nylig administrativ fusion af de to mamma radiologiske enheder på henholdsvis HGH og RH.

Den fysiske sammenlægning forventes at ske i december 2021 med tjenestested på Herlev og Gentofte Hospital, Gentofte Hospitalsvej 1 2900 Hellerup.Indtil da – cirka år 2021 ud - vil det kliniske arbejde foregå på Herlev Matriklen, Borgmester Ib Juuls vej 1, 2730 Herlev

Og med rotation til Brystkræftscreeningen på Gentofte Hospital Kildegårdsvej 30A, 2900 Hellerup.

I starten af 2022 vil vi være samlet på Gentofte matriklen.I den kliniske mammografi udfører vi mammografier inklusiv specialoptagelser, røntgen- og ultralydsvejledte biopsier, stereotaksier og på sigt også kontrast mammografier og MR af mamma. Vores arbejde er tilrettelagt, så vi får de bedst mulige patientforløb. Vi har et meget tæt og godt samarbejde med de afdelinger, som hører til omkring vores speciale.Vi kan tilbyde:

 • Vagtfri stilling.
 • Oplæring og introduktion til afdelingen.
 • Certificering i Brystkræftscreening.
 • Klinisk audit og undervisning ca. 8 gange årligt.
 • Gode kolleger og et godt tværfagligt samarbejde.
 • Gode muligheder for faglig udvikling, efteruddannelse og kongresdeltagelse.
 • Gratis kaffe/te samt frugtordning
 • Gratis parkering.


Vi ønsker os en ny kollega:

 • Som er indstillet på at tage ansvar for at løse opgaverne med høj faglig kvalitet.
 • Som er indstillet på at tage udgangspunkt i den enkelte klient / patient og være med til at yde et godt patientforløb.
 • Og du skal have lyst til at samarbejde med kolleger omkring undersøgelses forløbet i det kliniske arbejde, da der ofte er flere personalegrupper involveret i de enkelte patientforløb.
 • Men du skal også kunne arbejde selvstændigt efter endt oplæring både i screeningsprogrammet og ved almindelige mammografiundersøgelser.
 • Og du skal også hjælpe med at uddanne nye radiografer, da vi har mange radiografstuderende i afdelingen.


For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsradiograf Ane-Helle Reenberg eller radiograf Anette Sønderholm Pedersen kontaktes på tlf. 3868 2309.

Ansøgningsfrist: D. 11.04.2021. Vi forventer at afholde samtaler i uge 15 og 16 2021Vi har i vores nye afdeling en vision om at gå forrest i den mamma radiologiske udvikling.

For at kunne dette, skal vi levere den højeste faglige kvalitet og service inden for mamma diagnostik med afsæt i patienternes behov og medarbejdernes trivsel.

Vi har fokus på kvalitetssikring, uddannelse, medarbejdertrivsel, forskning og udvikling.

Afdelingen for Brystundersøgelser skal være blandt de bedste af sin art for patienter og medarbejdere.Et af målene i Region Hovedstadens personalepolitik er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap eller religion. Det sikres blandt andet gennem ansættelses- og uddannelsespolitikken.

Det er ikke tilladt at ryge på Herlev og Gentofte Hospital.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.