Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Radiograf til forskningsprojekt - Odontologisk Institut

Odontologisk Institut (Tandlægeskolen), Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet søger en radiograf til ansættelse pr. 1. januar 2021.

Stillingen har en tjenestetid på 37 timer om ugen i de perioder, hvor skolen har åbent, hvilket svarer til en ansættelse på 192 dage om året eller 32,59 timer pr. uge.

Om Odontologisk Institut

Odontologisk Institut ligger på Panum Instituttet og har ca. 450 studerende indskrevet ved tandlægestudiet. De tandlægestuderende undervises på instituttets store undervisningsklinik, der består af ca. 200 behandlingsunits.

Instituttet er opdelt i en kliniksektion, 3 forskningsområder, en administration og Specialtandlægeuddannelsen i ortodonti. Desuden råder instituttet over laboratorie- og værkstedsfaciliteter.

Arbejdsopgaver
Radiografen skal primært arbejde på cefalometrisk laboratorium, som er et af instituttets kliniske forskningsafsnit. Laboratoriet er placeret i relation til fagområdet Radiologi og benyttes primært af fagområderne Ortodonti samt Pædodonti og Klinisk Genetik.

Opgaverne omfatter cefalometriske røntgenoptagelser, ortopantomografi, CBCT-scanning samt 2D og 3D fotografiske optagelser af børn (fra 3-års alderen), unge og voksne samt administration af laboratoriet.

Kvalifikationer
Du er uddannet radiograf, gerne med erfaring inden for de ovennævnte opgaver. Vi lægger vægt på ansvarsbevidsthed, engagement og fleksibilitet samt gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde sammen med forskellige faggrupper for at løse opgaverne, der ofte involverer radiologiske optagelser af børn.

Vi tilbyder

  • En dynamisk arbejdsplads
  • Spændende og forskelligartede opgaver
  • Gode kolleger og et uformelt arbejdsmiljø
Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes i henhold til cirkulære for sygeplejersker i Staten m.v. indgået mellem Finansministeriet og Dansk Sygeplejeråd (DSR). Ansættelse på 37 timer/uge i de perioder, hvor skolen har åbent, efter nærmere aftale med DSR.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte:

Radiograf Liam Gallagher (lgal@sund.ku.dk), professor mso Liselotte Sonnesen (alson@sund.ku.dk) eller professor emer. Sven Kreiborg (skrei@sund.ku.dk)

Ansøgning og ansøgningsfrist
Send din ansøgning og relevante bilag (eksamensbevis, CV, anbefalinger etc.) ved at klikke på nedenstående link.

Frist for ansøgninger: 24. oktober 2020

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.