Radiografer, Røntgen og Skanning, Regionshospitalet Randers

Radiografer til Røntgen og Skanning Regionshospitalet Randers
 
Vi udvider vores aktiviteter på flere undersøgelsesområder, og vores radiografer udvider deres familier, derfor søger vi radiografer på fuld tid i flere vikariater og i 1-2 faste stillinger.
Har du interesse for og gerne erfaring med kliniske mammografier og/eller MR, er det måske især dig, vi søger.

Røntgen og Skanning består af et stort røntgenafsnit, fysiologisk klinik, brystklinik og screening, røntgenfunktionen i Grenå Sundhedshus samt en røntgensatellit i forbindelse med Akutafdelingen(herfra foregår de fleste aktiviteter aften/nat og weekend). Røntgenfunktionen i Grenå bemandes dagligt af personale fra Randers, og der må påregnes tjeneste her ca. 10 dage/år (kl. 8.00-22.00). Grenå Sundhedshus råder over apparatur til knogle- og thoraxundersøgelser, og servicerer akutklinik/vagtlæge, ambulatorier samt praktiserende læger i lokalområdet. Brystscreeningen og Fysiologisk Klinik har begge steder primært fast personale tilknyttet. Røntgen og Skanning er alt i alt en meget alsidig afdeling, og du bliver del af en plejegruppe på ca. 50 personer.

Afdelingen råder apparaturmæssigt bl.a. over:

  • Tre CT-skannere (den ene placeret i akut-afd.)
  • Tre MR-skannere: to 1,5T og en 3 T(ibrugtages uge 9).
  • Fire ultralydsrum (heraf et i akut-afd.)
  • Syv Knogle(thorax)rum (heraf to i akut-afd.)
  • To mammografi rum
  • Et gennemlysningsrum
Røntgen og Skanning er en afdeling, hvor kvalitet, produktivitet og faglig udvikling er højt prioriteret. Vi forventer derfor, at vores medarbejdere tager aktivt del i kvalitetsudviklingen i afdelingen, og at den enkelte tager medejerskab af egen kompetenceudvikling.
Røntgen og Skanning er en travl afdeling i konstant udvikling, og vi søger derfor medarbejdere, som kan bevare overblikket i travle situationer, som kan samarbejde og bidrage til sikring og fortsat forbedring af et godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder en grundig oplæring tilpasset dine forudsætninger og en masse glade og engagerede kolleger. Din arbejdstid planlægges ud fra et 16-ugers vagtrul. Normal dagtjeneste er kl. 7.30-15.00. Om aftenen er afdelingen bemandet med tre radiografer/sygeplejersker: en med mødetid kl.14.30-22.00, og to med mødetid kl. 16.30-24.00 i aktiv tjeneste, og herefter tilkald fra vagtværelser til kl. 07.30.

Vi søger radiografer til ansættelse fra 1. marts eller snarest derefter. Men da vi også har flere barselsvikariater til besættelse hen over sommeren, er du meget velkommen til at søge, hvis du afslutter din uddannelse i løbet af foråret/sommeren.  Autorisation som radiograf er selvfølgelig et krav til alle ansøgere ved ansættelsesstart.

Vikariaterne er af følgende længder: Et vikariat fra 1. marts - 30. august, og to vikariater fra 1. juli – 28. februar næste år. Der vil være gode muligheder for forlængelse af alle vikariater. Du må gerne i din ansøgning tydeliggøre om, du er interesseret i både vikariat og fast stilling.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved kontakt til afdelingssygeplejerske Britha Rohde tlf. 7842 0611 eller overradiograf Lisbeth Roed tlf. 7842 0602.

Ansøgning inkl. CV skal være os i hænde senest mandag d. 19. februar 2018.
Sendes via nedenstående link: "Søg job/send ansøgning".

Samtaler forventes afholdt torsdag eller fredag d. 22.+23. februar 2018.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale
 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Radiograf til Røntgen og Skanning, Regionshospitalet Viborg

Røntgen og Skanning

Viborg
Et vikariat som radiograf ved Hospitalsenhed Midt, Røntgen og Skanning, Regionshospitalet Viborg, er ledig til besættelse i perioden 1. april 2018 31. marts 2019.Stillingen er på 37 timer pr. uge, stillingen er vagtfri. Om stillingenOm dig: Du har a...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Radiograf (MR hjerte)

Røntgen og Skanning

Røntgen og Skanning, Afsnit 6, søger i samarbejde med afdeling for Hjertesygdomme, AUH en radiograf (MR hjerte).En spændende 2-årig stilling som radiograf med specifik funktion indenfor hjerte MR er ledig med tiltrædelse per 1. april 2018 eller efte...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Projektradiograf til Røntgen og Skanning, Diagnostisk Center, Regionshospitalet Silkeborg

Diagnostisk Center

Silkeborg
Røntgen og Skanning, Diagnostisk Center, Regionshospitalet Silkeborg søger en projektradiograf til besættelse pr. 1. april 2018 eller snarest muligt. Stillingen er en vagtfri fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge, hvor 2 dage om ugen er projekttid og...