Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Radiografer til Afsnit 4-5 ved Røntgen og Skanning, Aarhus Universitetshospital

Radiografer til faste stillinger søges til ansættelse pr. 1. maj 2021 eller efter aftale. Stillingerne er på 37 timer pr. uge med deltagelse i vagttjeneste efter endt oplæring.

Vi er et afsnit i hastig udvikling og varetager radiologisk undersøgelser og behandlinger fra det mest almindelige til det mest specialiserede. 

Vi er ved at tilpasse os det stigende antal CT-vejledte biopsier og akutte undersøgelser ift. de kliniske specialer, vi servicerer på AUH. Vi arbejder på at samle alle de urologiske gennemlysnings undersøgelser på afsnittet, samt muligheden for et EVAR/TEVAR vagtberedskab sammen med kar-kirurgisk afdeling.

Vi søger radiografer, der arbejder selvstændigt med de radiograffaglige opgaver, som synes det at arbejde med gennemlysning og interventioner er meget spændende og som har lyst til at bidrage aktivt til vores forbedringskultur.

Afsnittet drifter følgende modaliteter: 3 CT-skanner, 3 DR-rum, 2 Gennemlysningsrum, 2 Interventionsrum, 4 UL-rum samt flere modaliteter på operation- og intensivafsnit. Desuden varetages de radiograffaglig opgaver ved Hjerte CT-scanneren på Hjertemedicinsk klinik.

Afsnittet varetager hovedsageligt radiologisk diagnostik og behandling af både akut, indlagte og ambulante patienter fra afdelingerne for Børn og Unge, Kvindesygdomme og Fødsler, Hjerte-lunge-karkirurgi, Urinvejskirurgisk Afdeling og Nyremedicinsk Afdeling, Hjertesygdomme, Afdelingen for Lungesygdomme og Afdeling for Infektionssygdomme.


Stillingerne ønskes besat af radiografer der har:

 • fagligt engagement, selvstændighed og fleksibilitet
 • lyst til at deltage i højtspecialiserede tværfaglige team
 • lyst til at være en del af et behandlende team
 • lyst til at tage ansvar for det gode samarbejde og har gode kommunikative evner
 • et godt humør.

 Det vi godt kan lide ved vores arbejde er:
 • en travl, udfordrende og uforudsigelig hverdag
 • et indholdsrigt arbejde med stor betydning for den enkelte patient
 • et godt tværfagligt samarbejde med de øvrige faggrupper i afdelingen
 • at vi stræber efter det bedste og giver plads til udvikling og nye ideer
 • dedikerede kolleger i et uhøjtideligt arbejdsmiljø
 • deltagelse i uddannelse af studerende

Vagttjeneste: 
Vagtstrukturen er i dag bygget op med et vagtrul på 24 uger, 2 holds skift og lidt varierende mødetider. Den almindelige arbejdstid vil på dagvagter være i tidsrummet kl. 7.30 – 16.00, aftenvagter/udvidet drift kl.15.00 – 22.30 og aftenvagt efterfulgt af rådighedsvagt fra vagtværelse kl. 16.00-07.55. I weekend desuden dagvagter i tidsrummet kl. 8.00 – 17.00. 

Røntgen og Skanning er fordelt på 8 afsnit på Aarhus Universitetshospital og beskæftiger ca. 375 medarbejdere, hvoraf 180 er radiografer/røntgensygeplejersker. Vi udfører ca. 350.000 undersøgelser om året. Organisatorisk er afsnittene fordelt på fire Afsnitsledelser, som refererer til én Afdelingsledelse.

Vores vision er at tilhøre eliten inden for radiologiske ydelser på et universitetshospital, og vi ønsker at være patienternes og de fagprofessionelles sikre valg. Radiograffaglig udvikling og kvalitetssikring vil indgå, som en naturlig del af din hverdag på afdelingen.

Vi har et veltilrettelagt og individuelt introduktions- og oplæringsprogram. 

Vi er uddannelsessted for radiografstuderende fra University College Nordjylland UCN og har studerende i alle de kliniske uddannelsesforløb.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en gyldig autorisation.

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til: 
Afdelingsradiograf Bente Nikolajsen på bentniko@rm.dk eller 
Tillidsrepræsentant for radiografer/sygeplejersker Egon Møller på egonmoel@rm.dk

Ansøgningsfrist den 11. marts 2021. Samtaler afholdes uge 11

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.