Rampe Portør

Rampe Portør

Vi har på nuværende tidspunkt ikke nogen ledige stillinger, men grundet forventet øget trafik i starten af 2021, ønsker vi at lave en jobbank. Der vil være tale om en 112 timers tidsbegrænset  deltidsstilling, hvor længden af kontrakten kan variere efter vores behov. Jobbet er med skiftende arbejdstider over døgnets 24 timer.

Jobindhold Det er medarbejderne i rampeafdelingen, der varetager den fysiske håndtering af opgaven ved flyankomster og afgange. Dette inkluderer håndtering af bagage, cargo og selve flyet, og er ofte forbundet med korte deadlines. Vores kunder stiller store krav til ”on time performance”, hvilket stiller store krav til vores medarbejdere om at udføre opgaverne med stor fokus på sikkerhed, præcision og effektivitet.

Vores rampeafdeling opererer i to afdelinger. I hallen og på rampen. Hvis du tidligere har haft erfaring fra en eller begge afdelinger, må du meget gerne fremhæve dette i dit cv, samt skrive, hvis du har en præference for én af afdelingerne.

Vi vil opfordre dig til at se denne video, hvor du kan få en fornemmelse af dagligdagen:

Profil Som portør i både hallen og på rampen er det et krav:

 • Kørekort til Kat. B
 • Er flydende på dansk i skrift og tale
 • Behersker engelsk på et ret sikkert niveau
 • Kan fremvise referencer på de seneste 5 års beskæftigelse
 • Ren straffeattest (hvis du har været bosat i udlandet i mere end 6 måneder indenfor de sidste 5 år, så skal du også skaffe straffeattest fra det pågældende land)
 • Du er i stillingen afhængig af at have et godt helbred, da der er tale om et job af hård fysik karakter, med skiftende arbejdstider over hele døgnet, hvor der arbejdes udendørs i al slags vejr. Du skal have gode samarbejdsevner, godt humør og en engageret tilgang til de opgaver, der bydes dig.

  Hvad kan vi tilbyde
  Vi kan tilbyde dig en spændende og alsidig arbejdsplads i et internationalt miljø, med stor variation i dagligdagen og mulighed for faglig udvikling. Du vil blive en del af et godt team med gode kollegaer, der passer på og hjælper hinanden. Vi har en arbejdsplads med en god og uhøjtidelig stemning, og der er plads til humor i hverdagen.

  Du vil være omfattet af Industriens Overenskomst.

  Ansøgning For at søge skal du benytte knappen


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.