Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ramsdal Plusjob søger industrielektriker til storentreprisre i København

Ramsdal Plusjob søger dygtige og pålidelige industrielektrikere til større entrepriseopgave for vores kunde i København.

Om stillingen:

Arbejdet vil bestå i udførelse af el-arbejde i forbindelse med større entreprise i Storkøbenhavn, hvor du vil blive fast tilknytteten plads i længere tid og indgå i akkordarbejde.

Din person:

Du arbejder selvstændigt og vil løbende blive orienteret om opgavernes art, hvortil der forventes fleksibilitet, og hvor du er i stand ti lat arbejde målrettet med forefaldne opgaver.

Du har godt humør og arbejder kvalitetbevidst i teams, hvor du bidrager til løsning af installations opgaver og påtager dig ejerskab og ansvar for nye udfordringer, hvor et godt servicearbejde er en selvfølge. Du arbejder struktureret og effektivt og bidrager til at løfte varierede el-opgaver.

Du tilbydes:

Projektansættelse, hvor du tilbydes god timeløn og du vil indgå i akkordarbejde samt en spændende og afvekslende hverdag i samspil med dygtige kolleger på nogle af de større byggeprojekter i København.

Der vil være mulighed for at fortsætte some timelønnet eller eventuelt overgå til fastansættelse, såfremt kunden tilbyder dig dette efter afsluttet projektarbejde.

Interesseret?

Send din ansøgning til Nicklas Justesen på mail: nj@plus-job.com.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her