Randers Social- og Sundhedsskole søger SPS-medarbejder

Randers Social- og Sundhedsskole søger SPS-medarbejder

Randers Social- og Sundhedsskole søger en medarbejder med erfaring og viden inden for specialpædagogisk støtte, SPS. Din indsats skal bevirke at eleverne får større udbytte af undervisningen og gennemfører deres uddannelse.

Elever, der bliver bevilliget studiestøttetimer eller støttepersontimer, er f.eks. ordblinde elever, elever med dokumenterede psykiske vanskeligheder eller psykiske funktionsnedsættelser, elever, som er svagsynede og elever, som er hørehæmmede.

Du kan læse mere om studiestøttetimer og støttepersontimer på http://www.spsu.dk.

SPS-medarbejderens opgaver er:

 • at afdække den enkelte elevs læringsmæssige udfordringer og behov
 • at gennemføre ordblinde elevers studiestøttetimer både i og uden for undervisningen. Studiestøttetimer gennemføres ved at give eleven personlig faglig støtte både i undervisningen med de øvrige elever eller efter undervisningen som eneundervisning. Støtten kan f.eks. bestå i at hjælpe eleverne med studieteknik, studiestrategier, læsestrategier, opgaveskrivning etc.
 • at gennemføre faglige støttetimer for elever med psykiske vanskeligheder og funktionsnedsættelser, hvor der arbejdes med planlægning og struktur.
 • at støtte eleven i brugen af hjælpemidler herunder it-rygsæk, CD-ord og andre støttehjælpemidler.
 • at dække mentor/SPS opgaver i vores afdeling i Grenå ca. én dag ugentligt frem til sommer

Vi lægger på. at du:

 • har en relevant pædagogisk eller faglig baggrund
 • har viden og erfaring inden for det specialpædagogiske felt, gerne fra erhvervsskolesektoren
 • har erfaring med elevmålgruppen og med støttende interventioner
 • arbejder selvstændigt og struktureret med dine opgaver
 • er udviklingsorienteret og trives i et dynamisk miljø
 • har mod på at være synlig og tilgængelig for elever, undervisere og andre på skolen  

Din baggrund kan være som dansklærer eller læsevejleder, pædagog. Det vigtigste er, at du motiveres af arbejdet, og at du har prøvet noget lignende før.  

Om os
Randers Social- og Sundhedsskole er en erhvervsskole, der uddanner social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter samt pædagogiske assistenter. Desuden udbyder skolen en bred vifte af kurser, efteruddannelser og før-uddannelsesforløb.

Skolen optager 700 elever årligt og beskæftiger cirka 100 medarbejdere i Randers og Grenå. Skolens dagligdag bygger på værdier om rummelighed, engagement, bevægelighed og professionalitet.

Læs mere om Randers Social- og Sundhedsskole og uddannelserne på skolens hjemmeside http://www.sosuranders.dk.

Yderligere information
Stillingen er tidsbegrænset til 28. februar 2019 og er på 37 timer/uge med base på skolen i Randers. Tiltrædelse snarest muligt.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos Chef for rekruttering og gennemførelse Ann Taul Andersen på tlf. 2722 0775.

Ansøgning
Jobbet kan kun søges elektronisk ved at klikke på knappen "søg job" nederst i jobannoncen, hvor ansøgning, CV og eksamensbeviser vedhæftes i pdf-format. 

Ansøgning fremsendes hurtigst muligt og senest den 27. februar 2018. Ansættelsessamtaler afvikles 5. og 12. marts 2018.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller andet etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Social- og sundhedsassistent: Drømmer du om at få lov til at være med til at skabe tryghed i hjem med alvorligt syge og handicappede børn?

DET SUNDHEDSFAGLIGE BØRNETEAM

Har du lyst til at arbejde med en bred vifte af børneopgaver, hvor du får mulighed for at bringe alle dine sygeplejefaglige kompetencer i spil - og samtidig skabe tryghed? Hvis ja, så er det dig, vi søger! Det Sundhedsfaglige Børneteam søger nemlig ...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Social- og sundhedsassistent: Drømmer du om at få lov til at være med til at skabe tryghed i hjem med alvorligt syge og handicappede børn?

DET SUNDHEDSFAGLIGE BØRNETEAM

Har du lyst til at arbejde med en bred vifte af børneopgaver, hvor du får mulighed for at bringe alle dine sygeplejefaglige kompetencer i spil - og samtidig skabe tryghed? Hvis ja, så er det dig, vi søger! Det Sundhedsfaglige Børneteam søger nemlig ...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

OMRÅDE VEST - Er du assistent og fungerer du godt om natten, så mangler Kildevang i Langå en social og sundhedsassistent til et barselsvikariat

Randers Kommune

Favrskov
Nattevagtsstillingen er på 28 timer. Vagterne er fordelt med 5 -2 vagterPå Kildevang er der 58 boliger. Boligerne er delt op i 7 bo-enheder, heraf et demensafsnit med 8 boliger og et korttidsafsnit med 6 pladser.Du vil blive en del af et team på 4 n...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:18. marts 2018

OMRÅDE NORD - Sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent til Center Åbakken

Randers Kommune

Randers
30 timer ugentligtHar du lyst til at arbejde på vores korttidspladser på Åbakken?Kan du indgå i en dynamisk, engageret og nysgerrig personalegruppe, hvor medindflydelse og medbestemmelse vægtes højt og hvor faglig udvikling har stort fokus så er det...
Indrykket:23. februar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Plejecentret Møllegården i Hadsten søger social- og sundhedsassistent

Plejecentre Favrskov Nord

Favrskov
Plejecentret Møllegården i Hadsten søger social- og sundhedsassistent En stilling som social- og sundhedsassistent 30 timer pr. uge i kombinationsstilling dag og aften (primært dag) er ledig fra 1. maj 2018. Da en af vores medarbejdere søger nye udf...