Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Röchling Meta-Plast A/S søger industrtekniker

Vi søger en uddannet industritekniker med erfaring i bagagen til vores fabrik i Allingåbro, med ansættelse snarest muligt.

Vi bearbejder plast og komposit på CNC styrede dreje- og fræsecentre. Vores maskinpark omfatter drejebænke med og uden roterende værktøjer, 3-4-5 aksede fræsecentre hvoraf flere er tilkoblet automatiske ladesystemer. Vi forventer at du er uddannet industritekniker og er i stand til at "klare dig selv" i forhold til de opgaver, du bliver stillet over for. Dvs vi forventer at du er i stand til at kunne lave programmer, opstillinger på maskinen og køre selve produktionen ind.

 

Vi forventer udover industritekniker uddannelsen at:

* Du er selvstændig i din måde at arbejde på

* Du har et stort gå-på-mod og går på opgaverne med krum hals

* Du har en høj grad at fleksibilitet, da du vil opleve at skulle løse opgaver, hvor det er enkeltstyksproduktioner med en høj grad af kompleksitet, samt opgaver hvor det er større serier, hvor alle trin i processen er optimeret til fulde, for at opnå den bedste udnyttelse af maskinens kapacitet.

 

Vi tilbyder:

* Ansættelse til fast aften- eller nattur

* Løn efter kvalifikationer samt pensionsordning

* Uformelt og åbent arbejdsklima

 

Vi søger til ansættelse hurtigst mulig.

 

Röchling Meta-Plast er en ordreproducerende virksomhed der er underleverandør til den skandinaviske industri. Vi leverer bearbejdede emner i teknisk plast, komposit og metal til en bred vifte af industrier.

Vi har afdelinger i Danmark og i Letland og derudover tilhører vi Röchling Gruppen der på verdensplan har 86 virksomheder.

 

Ansøsning modtages skriftligt og kan sendes til: rikke@meta-plast.dk

Ansøsningsfrist: 4.marts 2018

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her