Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Receptionist der mestrer sprog og god service

Receptionist søges til et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse

Taler du dansk, engelsk og tysk samtidig med at kunne arbejde selvstændig? Så er det måske dig vi søger til at arbejde som receptionist hos vores kunde i Tønder. Virksomheden er global og familieejet, der som en strategisk innovativ partner udvikler sikkerhedsrelevante produkter, systemer og tjenester. 
  
Din hverdag:
Du vil som receptionist primært hjælpe med oversættelser fra og til dansk, engelsk og tysk. Nogle medarbejder/ kolleger taler kun tysk eller engelsk. Derfor er det vigtig at du kommunikerer på alle tre sprog i både skrift og tale. Koordinering af medarbejderhenvendelser er også en del af dine opgaver. Der forventes, at du er god til Microsoft Office Pakken da du også kommer til at rapportere fra forskellige kilder og løse ad hoc analyser i Word og Excel. Du er med andre ord med til at sikre en jævn proces af medarbejdernes og kundernes henvendelser og behov.

Dine erfaringer: 
Det er vigtig at du har god sans for sprog. Derudover er det essentiel at du er en erfaren receptionist (gerne fra en større organisation) samt er vedholdende og detaljeorienteret. Du driver dine arbejdsopgaver selvstændig og proaktivt. Du har gode excel- og word-kundskaber og gerne resten af Office Pakken. Hvis du tidligere har  arbejdet med ProMark og/ eller Unilock ville det også give dig en klar fordel (men er ikke krav) 
  
Vi tilbyder: 
Du bliver i første omgang ansat gennem Adecco A/S til overenskomstmæssige lønninger og pension. Vikariatet er med henblik på fastansættelse ved udgangen af året. Stillingen er fuldtid med mulighed for fleksible arbejdstider. 

Kan du se dig selv i ovenstående og har du lyst til at være tilknyttet en af Danmarks største formidler af vikar- og rekrutteringsløsninger, så vedhæft gerne dit personlige CV via knappen "søg stillingen". Stillingen er med ansættelse hurtigst muligt og vi holder derfor løbende samtaler.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Malin Wegner på tlf.: 38381119 eller på e-mail: malin.wegner@adecco.dk 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.