Receptionist til barselvikariat ved Thisted Forsikring

Har du erfaring som receptionist?

Leverer du en god kundeservice selvom der er travlt?

Så er det dig, vi leder efter!

Vi søger en barselsvikar til vores reception på hovedkontoret i Thisted med tiltrædelse den 1. januar 2021. Som receptionist hos os er du vores ansigt og stemme udad til. Derfor er det vigtigt at du er dygtig til at tale med mennesker på alle niveauer og mestrer en personlig og professionel service til kunder og kolleger.

 • Telefonpasning og omstilling
 • Modtage vores kunder og gæster i huset
 • Post og bestillingscentral
 • Ad hocopgaver inden for service og administration
 • Du kommer til at arbejde tæt sammen med din kollega i receptionen. I afdelingen har vi en uformel og hyggelig omgangstone, også når vi har travlt. Vi har ofte mange bolde i luften og arbejder tæt sammen med vores kolleger i resten af huset. Det er vigtigt at du har lyst til at give en hånd med når der er behov for det, selvom det måske ikke ligger inden for dine faste opgaver.

 • Har erfaring med at arbejde i en reception
 • Kan bevare overblikket og den personlige kundebetjening i travle situationer
 • Er selvstændig, nysgerrig og brænder for at levere den bedste kundeservice
 • Arbejder struktureret og omhyggelig
 • Kan samarbejde med kolleger
 • Vi tilbyder dig en arbejdsplads hvor der er mulighed for at sætte eget præg på din hverdag. Dertil har vi i Thisted Forsikring fokus på social og faglig udvikling, og det er vigtigt for os at vores medarbejdere trives. Vi har en uformel organisationskultur hvor vi tager vare på hinanden. Vi mener det medvirker til et godt samarbejde på tværs af afdelinger.

  Lyder ovenstående som noget for dig, så tøv endelig ikke med at sende en ansøgning vores vej.

  Du skal søge stillingen gennem en virtuel spørgeramme. Det betyder at du søger stillingen ved at svare på en række spørgsmål i stedet for at skrive en traditionel ansøgning. Du ansøger ved at trykke på start.

  Det tager cirka 15 minutter, og du finder hurtigt ud af om du er et godt match til denne spændende stilling.

  Hvis du er interesseret i yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte receptionens daglige leder Tina Kruse Andersen på telefon 2046 8055. Sidste ansøgningsfrist er lørdag den 31. oktober 2020.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.