Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Receptionist, samt daglig leder til fremtidens swingerklubber

Værtinde/vært søges!
Swingerklubberne Adam & Eva i Vanløse, og foreningen SwingersFun i Allerød, søger værtinder/værter, der kan arbejde fast 5-18 timer om ugen, samt ferie og afløsning. Timerne er fordelt på både dag/aften og weekendvagter. Vi har åbent alle ugens dage.

Derudover, hvis du vil være med til at lede, styre og udvikle vores klubber, forening og Sites, så er du måske vores nye daglige leder, der får uddannelsen i at kunne drive og evt på sigt eje din egen swingerklub. Det er en fuldtidsudddannelse og fuldtidsjob, der foregår både i dagtimer og aftentimer. 

Hvem er vi?
Swingerklubben Adam & Eva er en af landet ældste swingerklubber. Klubben ligger i Vanløse og er udstyret med super hyggelige lokaler.

Klubben og foreningen Swingerklub SwingerFun, beliggende på en eksklusiv villa-adresse i nordsjællandske Allerød ligger på Irisvej 16, to minutters gang fra bymidten i Allerød – og med kun 20 minutters kørsel med S-tog fra centrum af København.

Hvad indebærer jobbet?

  • Værtinde/vært jobbet består i at lukke gæster ind, tage telefoner, skifte film og lagner.
  • Oprette medlemskaber, rydde op og tale med gæsterne mm.
  • Jobbet indebærer UDELUKKENDE formel social kontakt med gæsterne, som er en vigtig del af værtinde/vært jobbet – alt erotisk kontakt med medlemmer/gæster er forbudt!
  • Du skal have lyst til at arbejde i et anderledes job, og have evner til at tale med forskellige typer mennesker.
  • Du skal være udadvendt, imødekommende og serviceminded. Du skal være fleksibel, ansvarlig og ikke blufærdig.
  • Din påklædning på arbejdet skal fx være en top og lille nederdel, underkjole, lak/læder, det er vigtigt du føler dig tilpas. Du kan ikke stå i almindeligt tøj med lange ærmer eller bukser.
Kontakt
Hvis jobbet har interesse eller du har spørgsmål – kan du kontakte os på info@aioor.com. Skriv også gerne hvis du har erfaring fra tidligere job, eller selv er swinger, da det i nogle tilfælde kan være en fordel.
Vi glæder os til at høre fra dig!


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her