Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Receptionistchef

Helnan Marselis Hotel A/S, Aarhus, søger en erfaren Receptionschef.

Du vil bl.a. være overordnet ansvarlig for alt booking til hotellet, og i samarbejde med vores ledelse have fokus på prissætning af værelser m.m., for at sikre bedst mulig belægning på hotellets 163 værelser.

Stillingen er bred i funktion, og du skal trives med og får energi af, at være en del af et team, der i fællesskab arbejder på tværs af huset og målrettet arbejder med at give gæsterne en unik oplevelse. Du vil blive leder af et team af engagerede medarbejdere.

 

Jobbet:

Du bliver ansvarlig for at lede og fordele arbejdet i vores reception, hvor du skal sikre en optimal vagtplanering, og samtidig have fokus på et positivt og harmoniske arbejdsmiljø i såvel afdelingen som afdelingerne imellem. Helnan Marselis Hotel har stort fokus på ”godt værtskab”, som betyder at gæsten altid skal mødes med smil og super god service, der gerne må overraske og være ud over hvad gæsten forventer. – Dette skal du sikre sker i din afdeling.

Du er initiativrig og parat til at tage aktiv del i udviklingen, du ser muligheder og er dygtig til at eksekvere og implementere disse. Du er parat til at give en hånd med i konferenceafdelingen og administrationen. Du er god til at kommunikere på alle niveauer, herunder også gæstebesvarelser på de sociale medier.

 

Kvalifikationer 

Den rette profil kommer med solid og kompetent erfaring fra lignende stilling i hotelbranchen.

  • Du er fortrolig med Revenue Management delen og har gode IT-kundskaber
  • Du har et super overblik og en god situationsfornemmelse ligesom du trives med at have flere projekter i gang på samme tid
  • Du formår at have fokus på de små detaljer og ekstra serviceoplevelser, der gør den store forskel 
  • Du skal kunne begå dig flydende på dansk og engelsk

Vi arbejder med følgende IT-systemer, så kendskab hertil vil være en fordel:

  • Techotel Picasso
  • Yieldplanet
  • Egruppe / Lessor

Vi tilbyder:

En spændende stilling i et travlt miljø blandt kolleger og gæster.

Arbejdstid: Alle hverdage i tidsperioden 7-17.

Løn forhandles efter kvalifikationer og erfaring.

 

Stillingen ønskes besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige medarbejder. Vi tager løbende kandidater ind til samtale.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her