RECEPTIONISTELEV I KLINIK DANDANELL

RECEPTIONISTELEV I KLINIK DANDANELL – EN UDDANNELSE MED KARRIEREMULIGHEDER

Som receptionistelev er du den første, gæsten møder, og du er klinikkens ansigt udadtil. Du er en vigtig nøgleperson, der får dagen til at køre på skinner for gæsterne, såvel som for dine kollegaer i klinikken. Som receptionistelev kommer du til at skulle klare alle de forskellige ønsker og krav, som gæster måtte komme med, og med et smil og world-class service hjælper du alle.

Hver dag arbejder du med ét mål for øje – at give fantastiske oplevelser til vores gæster.
I Klinik Dandanell kan du gennemføre din elevuddannelse som almindelig elev, voksenelev eller i ny mesterlære.

 

Personlig udvikling i læretiden
Når du har en elevplads i Klinik Dandanell, deltager du på lige fod med det øvrige team i kurser og træninger, og du bliver derfor en integreret del af Klinik Dandanell teamet. Du bliver naturligvis også en vigtig del af udviklings- og performancesamtaler, medarbejderundersøgelser, personalemøder og i personaleforeningens aktiviteter.

Med en elevplads hos Klinik Dandanell laver vi sammen med dig og skolen en uddannelsesplan, der er skræddersyet til lige netop dig

 

Den baseres naturligvis på indholdet i din uddannelse, men også på dine styrker og svagheder og på specifikke ønsker og interesseområder. Planen tilrettelægges i løbende dialog mellem dig og din leder hos Klinik Dandanell.

Vi giver dig rammerne, vi støtter, hjælper og giver feedback undervejs. Men det er dig, som er chef for din egen uddannelse, for dit eget liv og hvor langt du kan og vil nå. Når tiden kommer til den afsluttende eksamen, vil vi træne sammen med dig. 

 

ER DU VORES NYE RECEPTIONISTELEV I KLINIK DANDANELL?

Som receptionistelev er du ofte bindeledet mellem forskellige afdelinger, men du har også et godt kendskab til skønhedsbranchen og kulturen i dit lokalområde. Du er god til at lytte og forstå, hvilke forskellige behov og ønsker dine gæster vil have opfyldt. At du er god til at opbygge relationer er en selvfølge. Og som receptionistelev har du desuden ansvar for sikkerhed, du ved hvordan man forebygger uheld, og hvordan man forholder sig i tilfælde af brand og andre krisesituationer.

Proaktiv service, sprog, kommunikation, mersalg og koordinering er en stor del af din hverdag, og du trives med at jonglere alle dine forskellige opgaver og samtidig have et stort fokus på, at alle dine gæster får et godt ophold.

Brænder du for world-class gæsteservice, lækker og velsmagende mad eller for at servere de skønneste vine? Så kunne en elevplads i Klinik Dandanell måske lige være noget for dig. Hos Klinik Dandanell søger vi branchens dygtigste elever, og vi tilbyder en af branchens bedste elevuddannelser. 

Lyder det som noget for dig? Send en motiveret ansøgning med vedhæftet CV og eventuelle relevante bilag til job@klinik-dandanell.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.