Receptionister til CABINN København


Vi søger både fuldtids- og deltidsreceptionister samt afløsere til vores tre hoteller - City, Scandinavia og Express. Så brænder du for at yde en ekstraordinær service, kan du slet ikke lade være med at smile, og kan du se dig selv i et ungt og internationalt miljø, så send gerne en ansøgning allerede i dag. Vi forventer opstart ultimo marts / primo april 2017.

Deltidsstillingerne varierer i timeantal - fra mindre deltidsstillinger hver anden weekend til større stillinger på over 120 timer månedligt. Fælles for alle stillinger er, at der er rig mulighed for at supplere op med ekstra vagter. For både fuldtids- og deltidsstillingerne gælder det, at du indgår i en fast vagtplan, som løber over en 4-ugers periode. Jobbet indebærer skiftende arbejdstider samt weekendarbejde. Der søges fuldtid, deltid og afløsere på alle tre hoteller. Stillingerne er tidsbegrænset til 31.10.2018, men med efterfølgende mulighed for forlængelse.

De primære opgaver består i sublim gæsteservice, check ind og ud, booking af værelser, telefonomstilling, cafésalg, gæstekorrespondance og kasseafregning.

Vi ønsker:

 • Du er uddannet receptionist eller har minimum 1 års erfaring i en reception eller lign. (Ansøgere til fuldtidsstillingen)
 • Du er ekstremt serviceminded, og ser det som din fornemmeste opgave, at give hver gæst en unik oplevelse
 • Du er ansvarsbevidst og kan lide at arbejde selvstændigt
 • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk og forstår de nordiske sprog
 • Du kan lide at arbejde i et til tider travlt og hektisk miljø med skiftende arbejdstider
 • Du har interesse for turistbranchen/servicebranchen og kan lide at have direkte gæstekontakt
 • Det er en fordel at have kendskab til Opera, men er ikke et krav

 • Vi tilbyder:
 • Et alsidigt job indenfor en hotelkæde i rivende udvikling, hvor din personlige indsats gør en forskel
 • En spændende og afvekslende arbejdsdag
 • Gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø
 • Løn i henhold til overenskomst

 • Kan du se dig selv i ovenstående, så send gerne din ansøgning og CV snarest muligt.
  Ansøgningsfrist er d. 15.03.2018, men vi holder løbende samtaler. Skriv i ansøgningens overskrift hvilket hotel du foretrækker at arbejde på, samt hvilken stilling du søger.

  Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:8. februar 2018
  Udløbsdato:9. marts 2018

  Receptionist Afløser, hotel

  Copenhagen Go Hotel

  Receptionist, hotel Copenhagen GO Hotel er et budgethotel i Tårnby, tæt på togstation og lufthavnen. Hotellet tilbyder 123 rene og velfungerende værelser, hvor personalets venlighed og service er i fokus for gæsten. Der tilbydes morgenmad og en lill...
  Indrykket:14. februar 2018
  Udløbsdato:28. februar 2018

  Receptionist

  Personalehuset A/S

  København
  Er du smilende, imødekommende, serviceminded, struktureret og forandringsparat så har vi måske jobbet til dig? Til større, velrenomeret virksomhed søger Personalehuset en præsentabel og fleksibel receptionist, som får ansvaret for at modtage besøgen...
  Indrykket:8. februar 2018
  Udløbsdato:22. februar 2018

  Verdens bedste receptionist

  NEXT - Uddannelse København

  Frederiksberg
  På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange. Derfor søger vi nu en receptionist, som kan hjælpe os v...