Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Receptions- og konferencekoordinator til fuldtidsstilling

Ønsker du at være en del af et dynamisk team med gode arbejdsforhold og godt kammeratskab? Så send din ansøgning til os. Vi beskæftiger omkring 28 faste medarbejdere og mange erfarne løsarbejdere. Stemningen hos os er uhøjtidelig, ambitiøs og professionel både hos personalet, men også blandt gæsterne. Vores daglige arbejde er meget alsidigt, idet vi har mange forskellige gæster, heriblandt private og virksomheder.

 

Vi har 14 moderne selskabs- og konferencelokaler udsmykket med lokal kunst, hvoraf det største kan rumme 200 konferencedeltagere. Derudover har vi 74 nutidigt indrettede dobbeltværelser til overnattende gæster.

 

Vores daglige fokus ligger på konference- og selskabsarrangementer samt vores Café i midten af Fjelsted Skov. Vi laver ærlig, hjemmelavet mad til alle vores gæster. Vi har rod i det danske køkken, men lader os gerne inspirere fra andre køkkener i verden. Vi er placeret i naturlige omgivelser med søer, skove og stier, og i vores folde hygger vores camerounfår og krondyr sig. Vi har netop anlagt en frugt- og bærhave, og vi stiler efter at anvende vores egenproduktion mest muligt i køkkenet.

 

Om sommeren har vi mange fritidsgæster fra især Norden, men også fra Tyskland.

 

Vi er i dag fire medarbejdere som bemander receptionen, og vores koordinering og planlægning tager udgangspunkt i Spectra.

 

Vi søger en grundig, struktureret og imødekommende receptions- og konferencekoordinator, som gerne har erfaring med Spectra eller Picasso. Dit daglige arbejde vil både være præget af receptionsarbejde, men i høj grad også konferencearbejde.

 

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte følgende:

 

  • Byde gæster velkommen og varetage ind- og udtjekning, herunder at følge konferencegæster til lokaler
  • Booking af hotelovernatninger
  • Tilbudsgivning og opfølgning af konferencetilbud
  • Være det smilende ansigt, som gæster kan henvende sig til
  • Rundvisninger i forbindelse med selskabsarrangementer og konferencer
  • Udføre de daglige rutiner i receptionen, fx kasseafstemning og at svare på anmeldelser og så videre.

 

Du har fast vagtplan med fri hver anden weekend. Arbejdstiden vil primært ligge i tidsrummet kl. 12 – 22. I øjeblikket er vagtplanen organiseret således, at der arbejdes to dage i den ene uge og fem dage i den anden uge. Vi har mulighed for at tilpasse vagtplanen, så den passer til dig.

 

Vi tilbyder et sundt og velfungerende arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på de bløde værdier. Vi vægter vores medarbejderes familieliv højt og udviser gerne fleksibilitet i forbindelse med dit privatliv. Flere af vores medarbejdere har været ansat hos os i mere end 20 år.

 

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.