Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Recovery, positiv forstærkning og specialisering i retspsykiatrisk behandling af kvindelige patienter

Er du nyuddannet eller erfaren sygeplejerske? R5 på Psykiatrisk Center Sct. Hans søger en kollega, der vil være med til at skabe nye muligheder for vores patienter og tage del i at udvikle sygeplejen. Vi søger en kollega, der er med friske øjne, kan se muligheder i de begrænsninger en svær sindslidelse og en psykiatrisk særforanstaltning udgør.


Et retspsykiatrisk afsnit for kvinder

R5 er et af Sct. Hans’ 10 retspsykiatriske afsnit. Vi har plads til 9 patienter og er kendetegnet ved at være det eneste retspsykiatriske afsnit i Danmark, der kun har kvindelige patienter.

Kerneopgaven i retspsykiatrien er at forebygge ny kriminalitet. Hvordan denne opgave løses bedst med kvindelige retspsykiatriske patienter, er der ingen facitliste til. Vi prøver at finde løsningerne sammen med patienterne, og forhåbentlig sammen med dig.


Hverdag, behandlingsfokus og vores tilbud til dig

Som nyuddannet sygeplejerske vil du få et skræddersyet introduktionsprogram. Det vil over tid klæde dig på til at varetage funktionen som ansvarshavende sygeplejerske på R5, men også give dig mulighed for at udvikle dig som menneske og sygeplejerske, i takt med at du får de komplekse og spændende opgaver retspsykiatrien byder på, ind under huden.

Som sygeplejerske på R5 får du en varieret hverdag med mangeartede og komplekse opgaver. Vores patienter har udfordringer i alle aspekter af deres liv, hvilket gør at dine opgaver kan skifte hyppigt. Her kan en arbejdsdag både dreje sig om at støtte et ønske om at blive misbrugsfri, eller hvordan man lever op til rollen som mor og bedstemor, mens man er indlagt i et langvarigt behandlingsforløb.

Vi stiller et stort krav til os selv om at arbejde recovery-orienteret med vores patienter, på en måde hvor det er meningsfuldt for patienten. Vi mener den opgave kræver, at du har gode kommunikationsevner og at du har en empatisk og ordentlig tilgang til vores meget udsatte patienter.

På R5 arbejder vi aktivt med positiv forstærkning. Vi gør os umage med at rose, anerkende og give opmærksomhed til den adfærd vi ønsker, at forstærke hos vores patienter. Dette giver dig mulighed for at være kreativ i patientens møde med hverdagens udfordringer, store som små, når et truende nederlag skal vendes til oplevelsen af at have udviklet sig.

Som sygeplejerske på R5 bliver du delegeret ansvar fra afsnittets overlæge og afdelingssygeplejerske. Du får ansvaret for at tilrettelægge sygeplejen i samarbejde med dine kolleger i de enkelte vagter. Dette stiller store krav til dine tværfaglige kommunikations- og samarbejdsevner.


Hvorfor skal du vælge os?

  • Du bliver en del af et erfarent fællesskab. Du bliver en del af et kollegaskab, hvor alle har lyst til at dele ud af deres viden og erfaring, men samtidig er nysgerrige på nye strømninger og input.
  • Du bliver del af et passioneret fællesskab. På R5 udøver alle deres fag med stolthed og yder rehabiliterende pleje og behandling til patienter med svære sindslidelser og invaliderende symptomer.
  • Minimal brug af tvang. Vi arbejder fokuseret med alles sikkerhed – både patienters og personalets. Vi bruger så godt som ingen tvangsfikseringer, derfor prioriteres vedligeholdelsestræning og uddannelse i forskellige deeskalerende teknikker højt.
  • Fokus på videreuddannelse og trivsel. Det er vigtigt for os at understøtte et godt lærings- og arbejdsmiljø og sikre din trivsel. Derfor tilbyder vi ugentlig supervision og spændende muligheder for at videreuddannelse indenfor den kognitive referenceramme og den motiverende samtale. Der er desuden rig mulighed for faglig vejledning og sparring i hverdagen.
  • Smukke omgivelser og helt nye faciliteter i 2021. Vi er smukt beliggende ved Roskilde Fjord med en cykelafstand på 2,5 km til Roskilde bymidte og busforbindelser fra Roskilde station. Dertil er PC Sankt Hans ved at bygge den nye retspsykiatri ”Udsigten”, hvor vi i 2021 flytter ind i moderne rammer med nye faciliteter og muligheder for behandling.
Løn- og ansættelsesvilkår

Vi søger en sygeplejerske til en stilling i blandede vagter. Der vil være weekendarbejde hver anden weekend og du skal forvente 2-4 aftenvagter på fire uger.

Ansættelse er efter gældende overenskomst. Tiltrædelse 1. marts 2021 eller efter aftale.


Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du, at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre om din motivation for at blive en del af R5.

Søg via linket på siden senest den 22. januar 2021. Du bedes uploade CV med din ansøgning. Vi afholder samtaler 28. januar 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, eller ønsker du at høre mere om afsnittet, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Rikke Holsdorf på rikke.holsdorf@regionh.dk eller klinisk sygeplejespecialist Julius Skovbæk Koch på julius.skovbaek.koch@regionh.dk. Du kan også ringe til os på 3864 2350.


I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.