Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

REFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANSÆTTELSE

REFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANSÆTTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL VÆRE MED TIL AT VIDREFØRE OG -UDVIKLE VORES FROKOSTORDNINGER.

STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT.

På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang.

Arbejdstiden for en morgenkok vil som udgangspunkt være: 6.00-14.00 og hver anden weekend

Køkkenet leverer foruden frokostordninger også a la carte til Spiseriet, mad til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset.

Du er:

  • Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling (evt. kantine
  • Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst
  • Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen
  • I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet
  • Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette
  • Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer
  • Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt
  • Glad og har en god portion humor

Vi tilbyder:

  • Et stærkt team af glade kollegaer, bestående af 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet. I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet
  • Seriøse kollegaer, der er ordensmennesker, ansvarlige og kreative. De er også alvorlige, men stadigvæk afslappede og med en fri omgangstone
  • Ordnede forhold med aflønning ud fra erfaring og kvalifikationer
  • Plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle

Vi er:

  • Ordensmennesker
  • Økologiske
  • Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året)
  • Fleksible
  • Kvalitetsbevidste

REFBORG er:

  • Beliggende i Billund.
  • Bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor.
  • Kun 25 min bilkørsel fra Vejle.
  • Max 1 times kørsel fra; Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm.
  • En super arbejdsplads.
  • I rivende udvikling.
  • Et sted med plads til forskelligheder.
  • Ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster

Hvis ovenstående har vakt din interesse, sås end din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os.

Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330032345Phoenix-1a96f53712019-05-27T00:00:00REFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANSÆTTELSE

REFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANSÆTTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL VÆRE MED TIL AT VIDREFØRE OG -UDVIKLE VORES FROKOSTORDNINGER.

STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT.

På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang.

Arbejdstiden for en morgenkok vil som udgangspunkt være: 6.00-14.00 og hver anden weekend

Køkkenet leverer foruden frokostordninger også a la carte til Spiseriet, mad til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset.

Du er:

  • Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling (evt. kantine
  • Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst
  • Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen
  • I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet
  • Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette
  • Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer
  • Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt
  • Glad og har en god portion humor

Vi tilbyder:

  • Et stærkt team af glade kollegaer, bestående af 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet. I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet
  • Seriøse kollegaer, der er ordensmennesker, ansvarlige og kreative. De er også alvorlige, men stadigvæk afslappede og med en fri omgangstone
  • Ordnede forhold med aflønning ud fra erfaring og kvalifikationer
  • Plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle

Vi er:

  • Ordensmennesker
  • Økologiske
  • Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året)
  • Fleksible
  • Kvalitetsbevidste

REFBORG er:

  • Beliggende i Billund.
  • Bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor.
  • Kun 25 min bilkørsel fra Vejle.
  • Max 1 times kørsel fra; Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm.
  • En super arbejdsplads.
  • I rivende udvikling.
  • Et sted med plads til forskelligheder.
  • Ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster

Hvis ovenstående har vakt din interesse, sås end din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os.

Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633

2019-07-23T00:51:02.513 REFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANS TTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL V RE MED TIL AT VIDREFØRE OG -UDVIKLE VORES FROKOSTORDNINGER. STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT. På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Arbejdstiden for en morgenkok vil som udgangspunkt være: 6.00-14.00 og hver anden weekend Køkkenet leverer foruden frokostordninger også a la carte til Spiseriet, mad til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset. Du er: Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling (evt. kantine Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt Glad og har en god portion humor Vi tilbyder: Et stærkt team af glade kollegaer, bestående af 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet. I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet Seriøse kollegaer, der er ordensmennesker, ansvarlige og kreative. De er også alvorlige, men stadigvæk afslappede og med en fri omgangstone Ordnede forhold med aflønning ud fra erfaring og kvalifikationer Plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle Vi er: Ordensmennesker Økologiske Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året) Fleksible Kvalitetsbevidste REFBORG er: Beliggende i Billund. Bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor. Kun 25 min bilkørsel fra Vejle. Max 1 times kørsel fra Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm. En super arbejdsplads. I rivende udvikling. Et sted med plads til forskelligheder. Ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster Hvis ovenstående har vakt din interesse, sås end din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os. Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 263311jobnet1a96f537100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-22T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandBillund3535767REFBORG A/S11Buen 67190BillundDKDanmark0mail@refborg.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent768199JobNet4995520499552010027-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1a96f537https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1a96f537https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1a96f537&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1a96f537&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonREFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANSÆTTELSE1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361932487Birthe Tarpmail@refborg.dkDKDanmarkDKDanmark330135538KøkkenlederProfile Køkkenleder, der brænder for udvikling af lækker, sund og bæredygtig mad Billund Idrætscenter, Billund Kommune Billund Idrætscenter er i en rivende udvikling og søger derfor en køkkenleder, der brænder for arbejdet med at lave spændende og ernæringsrigtig mad til en bred gruppe af centrets brugere. Desuden skal du have lyst til at medvirke til den videre udvikling af centrets køkken og cafeteria. Vi forventer, at du: er uddannet kok, økonoma, køkkenleder eller anden relevant uddannelse er fleksibel, ansvarsbevidst og selvstændig bidrager til den gode stemning i personalegruppen ved at være positiv og glad er robust og i stand til at have mange bolde i luften på én gang har en borgerorienteret og anerkendende tilgang i samarbejdet med centrets brugere er kreativ mht. at se muligheder i den videre udvikling af Billund Idrætscenter er kompetent til at sikre langsigtet og omkostningseffektiv planlægning, indkøb og brug af køkkenets varer, så vi er så bæredygtige som overhovedet muligt kan guide og motivere medarbejderne i den videre udvikling af centrets køkken og cafeteria Vi tilbyder et selvstændigt job, hvor du i meget høj grad har mulighed for at sætte dit præg på organiseringen af arbejdet og Billund Idrætscenters udvikling en arbejdsplads som vægter høj faglighed, sund kost, og især et godt arbejdsklima. Den ugentlige arbejdstid er på gennemsnitligt 37 timer. Der er mulighed for en deltidsansættelse. Det daglige arbejde og arbejdstidsplanen, planlægges i samarbejde med øvrige medarbejdere i køkkenet, teknisk servicemedarbejder og centerleder med udgangspunkt i de aktiviteter og arrangementer der er planlagt. Bookninger af arrangementer kan ske med kort varsel, hvorfor det forventes, at du har en fleksibel tilgang til at planlægge og tilbyde at give en ekstra hånd. Typisk er vinterhalvåret mere travl end sommerhalvåret, pga. de flere indendørs aktiviteter. Dog skal vi arbejde henimod at sikre en høj aktivitet og brug af centret hele året rundt. Dit daglige arbejde madlavning, bagning og andre praktiske gøremål indkøb servering og salg af skolemad cafésalg planlægning og ledelse af både små og (meget) store arrangementer med forplejning i mindre omfang udførelse af andre praktiske opgaver i centret f.eks. opstilling af borde stole, borddækning osv. Billund Idrætscenter er et kommunalt drevet idrætscenter som i dag består af 3 idrætshaller, et springcenter, mødelokaler, en stor foyer, café, udendørs fodboldbaner samt kunstgræsbane og beach-anlæg. Lige ved siden af ligger Billundskolen, der går til og med 9. klasse. Skolen og skolens SFO benytter dagligt idrætscentrets faciliteter. Ligeledes er der lavet en aftale om madordning mellem idrætscentret og skolen. Centret har udover en centerleder 8 fuldtids- og deltidsmedarbejdere. I køkkenet cafeteriet er der 2 køkkenassistenter. Cafeteriet bemandes af køkkenets medarbejdere og timelønnede ungarbejdere. Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2020, eller hurtigst muligt derefter. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at kontakte centerleder Bente Alberg på mobil 24523471 eller beal@billund.dk Vi ser gerne at du besøger Billund Idrætscenter inden ansøgning. Du kan via linket https: billund.dk politik politikker-og-strategier kultur-og-fritidspolitik læse om Billund Kommunes Kultur- og Fritidspolitik. Yderligere information om Billund Idrætscenter kan findes på www.billundidraetscenter.dk Ansøgning sendes digitalt via Billund Kommunes rekrutteringssystem. Ansøgningsfrist og det videre forløb Ansøgning med relevante bilag skal være indsendt elektronisk senest den 27. december 2019, kl. 12.00. Samtalerne finder sted onsdag d. 8. januar 2020. Til ansættelsessamtalen bedes du forberede et 5 min. oplæg, hvor du mundtligt beskriver dine idéer til udvikling af særligt Billund Idrætscenters køkken og cafeteria, men også gerne idrætscentret generelt.

Køkkenleder, der brænder for udvikling af lækker, sund og bæredygtig mad

Billund Idrætscenter, Billund Kommune

Billund Idrætscenter er i en rivende udvikling og søger derfor en køkkenleder, der brænder for arbejdet med at lave spændende og ernæringsrigtig mad til en bred gruppe af centrets brugere. Desuden skal du have lyst til at medvirke til den videre udvikling af centrets køkken og cafeteria.

Vi forventer, at du:

  • er uddannet kok, økonoma, køkkenleder eller anden relevant uddannelse
  • er fleksibel, ansvarsbevidst og selvstændig
  • bidrager til den gode stemning i personalegruppen ved at være positiv og glad
  • er robust og i stand til at have mange bolde i luften på én gang
  • har en borgerorienteret og anerkendende tilgang i samarbejdet med centrets brugere
  • er kreativ mht. at se muligheder i den videre udvikling af Billund Idrætscenter
  • er kompetent til at sikre langsigtet og omkostningseffektiv planlægning, indkøb og brug af køkkenets varer, så vi er så bæredygtige som overhovedet muligt
  • kan guide og motivere medarbejderne i den videre udvikling af centrets køkken og cafeteria

Vi tilbyder

  • et selvstændigt job, hvor du i meget høj grad har mulighed for at sætte dit præg på organiseringen af arbejdet og Billund Idrætscenters udvikling
  • en arbejdsplads som vægter høj faglighed, sund kost, og især et godt arbejdsklima.

Den ugentlige arbejdstid er på gennemsnitligt 37 timer. Der er mulighed for en deltidsansættelse. Det daglige arbejde og arbejdstidsplanen, planlægges i samarbejde med øvrige medarbejdere i køkkenet, teknisk servicemedarbejder og centerleder med udgangspunkt i de aktiviteter og arrangementer der er planlagt.

Bookninger af arrangementer kan ske med kort varsel, hvorfor det forventes, at du har en fleksibel tilgang til at planlægge og tilbyde at give en ekstra hånd. Typisk er vinterhalvåret mere travl end sommerhalvåret, pga. de flere indendørs aktiviteter. Dog skal vi arbejde henimod at sikre en høj aktivitet og brug af centret hele året rundt.

Dit daglige arbejde

  • madlavning, bagning og andre praktiske gøremål
  • indkøb
  • servering og salg af skolemad
  • cafésalg
  • planlægning og ledelse af både små og (meget) store arrangementer med forplejning
  • i mindre omfang udførelse af andre praktiske opgaver i centret f.eks. opstilling af borde/stole, borddækning osv.

Billund Idrætscenter er et kommunalt drevet idrætscenter som i dag består af 3 idrætshaller, et springcenter, mødelokaler, en stor foyer, café, udendørs fodboldbaner samt kunstgræsbane og beach-anlæg. Lige ved siden af ligger Billundskolen, der går til og med 9. klasse. Skolen og skolens SFO benytter dagligt idrætscentrets faciliteter. Ligeledes er der lavet en aftale om madordning mellem idrætscentret og skolen.

Centret har udover en centerleder 8 fuldtids- og deltidsmedarbejdere. I køkkenet/cafeteriet er der 2 køkkenassistenter. Cafeteriet bemandes af køkkenets medarbejdere og timelønnede ungarbejdere.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2020, eller hurtigst muligt derefter. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at kontakte centerleder Bente Alberg på mobil 24523471 eller beal@billund.dk

Vi ser gerne at du besøger Billund Idrætscenter inden ansøgning.

Du kan via linket https://billund.dk/politik/politikker-og-strategier/kultur-og-fritidspolitik/ læse om Billund Kommunes Kultur- og Fritidspolitik. Yderligere information om Billund Idrætscenter kan findes på www.billundidraetscenter.dk

Ansøgning sendes digitalt via Billund Kommunes rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist og det videre forløb

Ansøgning med relevante bilag skal være indsendt elektronisk senest den 27. december 2019, kl. 12.00. Samtalerne finder sted onsdag d. 8. januar 2020. Til ansættelsessamtalen bedes du forberede et 5 min. oplæg, hvor du mundtligt beskriver dine idéer til udvikling af særligt Billund Idrætscenters køkken og cafeteria, men også gerne idrætscentret generelt.

 

ORS/Small/284f91c9_logo.pngBillund IdrætscenterBillund2019-12-14T00:00:002019-12-27T00:00:00
330117768Kok søges til Hornstrup Kursuscenter ved VejleRobot KOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE TILTR DELSE OKTOBER NOVEMBER 2019 Er du uddannet kok og leder du efter nye udfordringer i Vejleområdet? Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer? Kan du gå forrest og inspirere både kollegaer og gæster, også når der er travlt? Så er du måske vores nye kollega! Vi ønsker en uddannet kok som kan: Tilberede lækker mad til vores gæster! Bevare det gode humør og den faglige stolthed, også når vi har travlt. ? Bidrage til at udvikle forplejningskonceptet og fagligheden i køkkenet. Vi er: Et kursuscenter med plads til 150 spisende og 56 overnattende gæster. Stedet til dagsmøder, møder med overnatning og til fester. En engageret personalegruppe og en ambitiøs arbejdsplads. Vi kan tilbyde: En god lønpakke med pensionsordning. Betalte pauser. Månedlig massageordning. Attraktive arbejdstider og ferieperioder. Afspadsering ved overarbejde. Tillæg for arbejde aften weekend. For yderligere info om stillingen, venligst kontakt køkkenchef Allan Sørensen på 75852111. Vi modtager kun ansøgninger fremsendt pr. mail til allan@hornstrupkursuscenter.dk. Venligst vedhæft din ansøgning, et opdateret CV og evt. bilag, samt referencer. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende. Hornstrup Kursuscenter ligger centralt i Danmark og trekantområdet, naturskønt ved Grejsdalen og blot 5 minutter fra Vejle. Vi er et 4-stjernet kursuscenter med et primært fokus på møder, konferencer og selskaber. Vi rummer 56 værelser, 8 plenumlokaler samt restaurantkapacitet op til 150 gæster. ANSØGNINGSFRIST - HURTIGST MULIGT ! Tiltrædelse i oktober eller november. Læs mere på www.hornstrupkursuscenter.dk Tjek vores mad på www.instagram.com hornstrupkursuscenter

KOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE

TILTRÆDELSE OKTOBER/NOVEMBER 2019

Er du uddannet kok og leder du efter nye udfordringer i Vejleområdet?

Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer?

Kan du gå forrest og inspirere både kollegaer og gæster, også når der er travlt?

Så er du måske vores nye kollega!

Vi ønsker en uddannet kok som kan:

  • Tilberede lækker mad til vores gæster!
  • Bevare det gode humør og den faglige stolthed, også når vi har travlt. ?
  • Bidrage til at udvikle forplejningskonceptet og fagligheden i køkkenet.

Vi er:

  • Et kursuscenter med plads til 150 spisende og 56 overnattende gæster.
  • Stedet til dagsmøder, møder med overnatning og til fester.
  • En engageret personalegruppe og en ambitiøs arbejdsplads.

Vi kan tilbyde:

  • En god lønpakke med pensionsordning.
  • Betalte pauser.
  • Månedlig massageordning.
  • Attraktive arbejdstider og ferieperioder.
  • Afspadsering ved overarbejde.
  • Tillæg for arbejde aften/weekend.

For yderligere info om stillingen, venligst kontakt køkkenchef Allan Sørensen på 75852111.

Vi modtager kun ansøgninger fremsendt pr. mail til allan@hornstrupkursuscenter.dk.

Venligst vedhæft din ansøgning, et opdateret CV og evt. bilag, samt referencer.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Hornstrup Kursuscenter ligger centralt i Danmark og trekantområdet, naturskønt ved Grejsdalen og blot 5 minutter fra Vejle. Vi er et 4-stjernet kursuscenter med et primært fokus på møder, konferencer og selskaber. Vi rummer 56 værelser, 8 plenumlokaler samt restaurantkapacitet op til 150 gæster.

ANSØGNINGSFRIST - HURTIGST MULIGT !

Tiltrædelse i oktober eller november.

Læs mere på www.hornstrupkursuscenter.dk

Tjek vores mad på www.instagram.com/hornstrupkursuscenter

 

 

HORNSTRUP KURSUSCENTER P/SVejle2019-12-12T00:00:002019-12-27T00:00:00
330125095Hotel Skibelund Krat søger kokRobot Da vi er i en rivende udvikling, søger vi en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away. Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team. Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse. Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden. Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har let til smil . Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan. Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på hotelskibelundkrat@gmail.com

Da vi er i en rivende udvikling, søger vi en dygtig, stabil og kompetent kok.

Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega.

Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team.

Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse.


Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har ”let til smil”.

Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan.

Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på

hotelskibelundkrat@gmail.com

 

Hotel Skibelund KratVejen2019-11-15T00:00:002020-01-08T00:00:00
330123535Forpagter til sognegårdRobot Stillingen: Til vores skønne Sognegård beliggende i Krunderup nær Naur, Sir og Alstrup, søger vi en visionær forpagter, med ansvar for den daglige drift, der kan bidrage til fortsat vækst i vores lokalsamfund, via service, god mad og ønske om lokalt samarbejde. I de smukke omgivelser mellem Naur og Sir tæt på Sir Lyngbjerg Plantage har vi vores hyggelige Sognegård med et velfungerende køkken, hvor der er masser af plads og højt til loftet om det gælder faciliteter og eller udviklingsmulighederne. Vores Sognegård er et samlingspunkt for alle borgere, foreninger og institutioner. Her er mulighed for at lave mad ud af huset, til fester i huset - det er kun fantasien, der sætter grænserne. Du og Sognegården vil blive en del af et energisk lokalsamfund med skole, hal, multibane, fællesspisning, mange idrætsforeninger og et enormt sammenhold og ønske om at støtte lokalt. Er du kendetegnet ved masser af samarbejdsvillighed, kreativt salgstalent og god i et køkken, så er du meget vel, netop den vi søger! Opgaverne vil primært omfatte: Drive en sund forretning. Afholde sognets fællesspisninger. Deltagelse i byfester og lignende arrangementer. Deltage i at udvikle samarbejdet med skolen og Sir Lyngbjergcentret om leverancer af catering. Mulighed for at opbygge en mad ud af huset forretning . Videreudvikle så vi har kommunens foretrukne festhus. Derudover lægger vi vægt på, at du: Har erfaring i catering, eller lignende fra anden branche. Har lyst til at skabe din egen forretning. Har et imødekommende sind. Har lyst til at arbejde alle ugens dage efter behov. Vil være et aktiv for lokalområdet. Har mulighed for at søge en alkoholbevilling og overholde gældende regler. Jobbet kan eventuelt kombineres med andet job eller beskæftigelse. Kan du se dig selv i dette job? Din ansøgning, cv og foto sendes til Naur-Sir Borgerforening ved Formand Bo Jensen pr. e-mail: bo140577@gmail.com. Eventuelle spørgsmål til stillingen kan ligeledes rettes til Bo Jensen på ovenstående e-mail eller tlf.:21659139. Ansøgningsfrist hurtigst muligt. Bemærk, ansøgere tages løbende ind til samtale, og opslaget kan således lukkes, hvis rette person melder sig

Stillingen:

 

Til vores skønne Sognegård beliggende i Krunderup nær Naur, Sir og Alstrup, søger vi en visionær forpagter, med ansvar for den daglige drift, der kan bidrage til fortsat vækst i vores lokalsamfund, via service, god mad og ønske om lokalt samarbejde.

 

I de smukke omgivelser mellem Naur og Sir tæt på Sir Lyngbjerg Plantage har vi vores hyggelige Sognegård med et velfungerende køkken, hvor der er masser af plads og højt til loftet – om det gælder faciliteter og/eller udviklingsmulighederne. Vores Sognegård er et samlingspunkt for alle borgere, foreninger og institutioner. Her er mulighed for at lave mad ud af huset, til fester i huset - det er kun fantasien, der sætter grænserne. Du og Sognegården vil blive en del af et energisk lokalsamfund med skole, hal, multibane, fællesspisning, mange idrætsforeninger og et enormt sammenhold og ønske om at støtte lokalt.

Er du kendetegnet ved masser af samarbejdsvillighed, kreativt salgstalent og god i et køkken, så er du meget vel, netop den vi søger!

 

Opgaverne vil primært omfatte:

 

Drive en sund forretning.

Afholde sognets fællesspisninger.

Deltagelse i byfester og lignende arrangementer.

Deltage i at udvikle samarbejdet med skolen og Sir Lyngbjergcentret om leverancer af catering.

Mulighed for at opbygge ”en mad ud af huset forretning”.

Videreudvikle så vi har kommunens foretrukne festhus.

 

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 

Har erfaring i catering, eller lignende fra anden branche.

Har lyst til at skabe din egen forretning.

Har et imødekommende sind.

Har lyst til at arbejde alle ugens dage efter behov.

Vil være et aktiv for lokalområdet.

Har mulighed for at søge en alkoholbevilling og overholde gældende regler.

Jobbet kan eventuelt kombineres med andet job eller beskæftigelse.

 

Kan du se dig selv i dette job?

Din ansøgning, cv og foto sendes til Naur-Sir Borgerforening ved Formand Bo Jensen pr. e-mail: bo140577@gmail.com. Eventuelle spørgsmål til stillingen kan ligeledes rettes til Bo Jensen på ovenstående e-mail eller tlf.:21659139.

Ansøgningsfrist hurtigst muligt. Bemærk, ansøgere tages løbende ind til samtale, og opslaget kan således lukkes, hvis rette person melder sig

Conbrio ApSHolstebro2019-12-12T00:00:002019-12-31T00:00:00
330126695Faglært kok til Hotel HedegaardenRobot Hotel Hedegaarden søger en faglært, erfaren og engageret kok, der skal være med til at gøre en positiv forskel også når det går rigtig stærkt. Vi tilbyder: Et dynamisk arbejdsmiljø Professionelle kolleger En sjov, spændende og travl arbejdsplads Vi forventer at: du er uddannet kok og brænder for faget og at din glæde for at lave god mad mærkes af både kolleger og gæster du er kvalitetsbevidst, og du kan både arbejde i et team og selvstændigt du er stabil og ansvarsbevidst og har hjertet med i dit arbejde Du indgår i køkkenets vagtplan og skal kunne mestre både det kolde og varme køkken til såvel a la carte, morgen- og frokostbuffet samt selskaber. Send mail med din ansøgning, hvis dette har fanget din interesse til: faktura@hotel-hedegaarden.dk Att: Tom Thomsen Ansøgningsfrist: snarest Tiltrædelse efter aftale

Hotel Hedegaarden søger en faglært, erfaren og engageret kok, der skal være med til at gøre en positiv forskel også når det går rigtig stærkt.

Vi tilbyder:

• Et dynamisk arbejdsmiljø

• Professionelle kolleger

• En sjov, spændende og travl arbejdsplads

Vi forventer at:

• du er uddannet kok og brænder for faget og at din glæde for at lave god mad mærkes af både kolleger og gæster

• du er kvalitetsbevidst, og du kan både arbejde i et team og selvstændigt

• du er stabil og ansvarsbevidst og har hjertet med i dit arbejde

Du indgår i køkkenets vagtplan og skal kunne mestre både det kolde og varme køkken til såvel a la carte, morgen- og frokostbuffet samt selskaber.

Send mail med din ansøgning, hvis dette har fanget din interesse til: faktura@hotel-hedegaarden.dk

Att: Tom Thomsen

Ansøgningsfrist: snarest

Tiltrædelse efter aftale

HOTEL HEDEGAARDEN A/SVejle2019-12-12T00:00:002020-01-10T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Køkkenleder

Billund Idrætscenter

Billund
Køkkenleder, der brænder for udvikling af lækker, sund og bæredygtig mad Billund Idrætscenter, Billund Kommune Billund Idrætscenter er i en rivende udvikling og søger derfor en køkkenleder, der brænder for arbejdet med at lave spændende og ernærings...
Indrykket:14. december 2019
Udløbsdato:27. december 2019

Kok søges til Hornstrup Kursuscenter ved Vejle

HORNSTRUP KURSUSCENTER P/S

Vejle
KOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE TILTR DELSE OKTOBER NOVEMBER 2019 Er du uddannet kok og leder du efter nye udfordringer i Vejleområdet? Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer? Kan du gå forrest og inspirere både kollegaer og ...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:27. december 2019

Hotel Skibelund Krat søger kok

Hotel Skibelund Krat

Vejen
Da vi er i en rivende udvikling, søger vi en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, s...
Indrykket:15. november 2019
Udløbsdato:8. januar 2020

Forpagter til sognegård

Conbrio ApS

Holstebro
Stillingen: Til vores skønne Sognegård beliggende i Krunderup nær Naur, Sir og Alstrup, søger vi en visionær forpagter, med ansvar for den daglige drift, der kan bidrage til fortsat vækst i vores lokalsamfund, via service, god mad og ønske om lokalt...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:31. december 2019

Faglært kok til Hotel Hedegaarden

HOTEL HEDEGAARDEN A/S

Vejle
Hotel Hedegaarden søger en faglært, erfaren og engageret kok, der skal være med til at gøre en positiv forskel også når det går rigtig stærkt. Vi tilbyder: Et dynamisk arbejdsmiljø Professionelle kolleger En sjov, spændende og travl arbejdsplads Vi ...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:10. januar 2020