Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

REFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANSÆTTELSE

REFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANSÆTTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL VÆRE MED TIL AT VIDREFØRE OG -UDVIKLE VORES FROKOSTORDNINGER.

STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT.

På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang.

Arbejdstiden for en morgenkok vil som udgangspunkt være: 6.00-14.00 og hver anden weekend

Køkkenet leverer foruden frokostordninger også a la carte til Spiseriet, mad til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset.

Du er:

  • Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling (evt. kantine
  • Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst
  • Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen
  • I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet
  • Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette
  • Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer
  • Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt
  • Glad og har en god portion humor

Vi tilbyder:

  • Et stærkt team af glade kollegaer, bestående af 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet. I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet
  • Seriøse kollegaer, der er ordensmennesker, ansvarlige og kreative. De er også alvorlige, men stadigvæk afslappede og med en fri omgangstone
  • Ordnede forhold med aflønning ud fra erfaring og kvalifikationer
  • Plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle

Vi er:

  • Ordensmennesker
  • Økologiske
  • Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året)
  • Fleksible
  • Kvalitetsbevidste

REFBORG er:

  • Beliggende i Billund.
  • Bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor.
  • Kun 25 min bilkørsel fra Vejle.
  • Max 1 times kørsel fra; Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm.
  • En super arbejdsplads.
  • I rivende udvikling.
  • Et sted med plads til forskelligheder.
  • Ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster

Hvis ovenstående har vakt din interesse, sås end din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os.

Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330032345Phoenix-1a96f53712019-05-27T00:00:00REFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANSÆTTELSE

REFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANSÆTTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL VÆRE MED TIL AT VIDREFØRE OG -UDVIKLE VORES FROKOSTORDNINGER.

STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT.

På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang.

Arbejdstiden for en morgenkok vil som udgangspunkt være: 6.00-14.00 og hver anden weekend

Køkkenet leverer foruden frokostordninger også a la carte til Spiseriet, mad til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset.

Du er:

  • Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling (evt. kantine
  • Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst
  • Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen
  • I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet
  • Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette
  • Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer
  • Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt
  • Glad og har en god portion humor

Vi tilbyder:

  • Et stærkt team af glade kollegaer, bestående af 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet. I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet
  • Seriøse kollegaer, der er ordensmennesker, ansvarlige og kreative. De er også alvorlige, men stadigvæk afslappede og med en fri omgangstone
  • Ordnede forhold med aflønning ud fra erfaring og kvalifikationer
  • Plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle

Vi er:

  • Ordensmennesker
  • Økologiske
  • Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året)
  • Fleksible
  • Kvalitetsbevidste

REFBORG er:

  • Beliggende i Billund.
  • Bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor.
  • Kun 25 min bilkørsel fra Vejle.
  • Max 1 times kørsel fra; Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm.
  • En super arbejdsplads.
  • I rivende udvikling.
  • Et sted med plads til forskelligheder.
  • Ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster

Hvis ovenstående har vakt din interesse, sås end din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os.

Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633

2019-07-23T00:51:02.513 REFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANS TTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL V RE MED TIL AT VIDREFØRE OG -UDVIKLE VORES FROKOSTORDNINGER. STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT. På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Arbejdstiden for en morgenkok vil som udgangspunkt være: 6.00-14.00 og hver anden weekend Køkkenet leverer foruden frokostordninger også a la carte til Spiseriet, mad til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset. Du er: Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling (evt. kantine Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt Glad og har en god portion humor Vi tilbyder: Et stærkt team af glade kollegaer, bestående af 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet. I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet Seriøse kollegaer, der er ordensmennesker, ansvarlige og kreative. De er også alvorlige, men stadigvæk afslappede og med en fri omgangstone Ordnede forhold med aflønning ud fra erfaring og kvalifikationer Plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle Vi er: Ordensmennesker Økologiske Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året) Fleksible Kvalitetsbevidste REFBORG er: Beliggende i Billund. Bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor. Kun 25 min bilkørsel fra Vejle. Max 1 times kørsel fra Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm. En super arbejdsplads. I rivende udvikling. Et sted med plads til forskelligheder. Ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster Hvis ovenstående har vakt din interesse, sås end din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os. Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 263311jobnet1a96f537100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-22T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandBillund3535767REFBORG A/S11Buen 67190BillundDKDanmark0mail@refborg.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent768199JobNet4995520499552010027-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1a96f537https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1a96f537https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1a96f537&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1a96f537&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonREFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANSÆTTELSE1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361932487Birthe Tarpmail@refborg.dkDKDanmarkDKDanmark330079921Hotel Fjordgården søger en dygtig faglært kokBasic På Hotel Fjordgården har vi fokus på værtskab, service og høj kvalitet, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Der stilles store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi en medarbejder, der vil faget. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed for at gøre en forskel. Som kok hos Hotel Fjordgården vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Hotel Fjordgården til det bedste valg. Varierende arbejdstider vil forekomme. Arbejdsopgaver:Opbakning og eksekvering af selskaber, konferencer à la carte. Er du den medarbejder vi står og søger?Send din ansøgning og CV til Køkkenchef Nicklas Nielsen via knappen Send ansøgning . Hvis du har spørgsmål til jobbet, så er du velkommen til at kontakte Nicklas Nielsen på telefon 40 48 90 23 eller F B chef Kurt Bøndergaard på telefon 20 13 53 03 Vi glæder os til at høre fra dig. Hotel Fjordgården er medlem af branche- og arbejdsgiverforeningen HORESTA. Se mere på vores ansøgersite: https: hotelfjordgaarden.brandero.com
På Hotel Fjordgården har vi fokus på værtskab, service og høj kvalitet, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt.

Der stilles store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi en medarbejder, der vil faget. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed for at gøre en forskel.

Som kok hos Hotel Fjordgården vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger.

Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Hotel Fjordgården til det bedste valg. Varierende arbejdstider vil forekomme.

Arbejdsopgaver:
Opbakning og eksekvering af selskaber, konferencer & à la carte.

Er du den medarbejder vi står og søger?
Send din ansøgning og CV til Køkkenchef Nicklas Nielsen via knappen "Send ansøgning".

Hvis du har spørgsmål til jobbet, så er du velkommen til at kontakte Nicklas Nielsen på telefon 40 48 90 23 eller F&B chef Kurt Bøndergaard på telefon 20 13 53 03

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hotel Fjordgården er medlem af branche- og arbejdsgiverforeningen HORESTA.


Se mere på vores ansøgersite: https://hotelfjordgaarden.brandero.com

ORS/Small/44125649_logo.pngHOTEL FJORDGÅRDEN A/SRingkøbing2019-08-28T16:01:52.8202019-10-01T00:00:00
330084832Kok & TjenerBasic Kok & Tjener til A Hereford Beefstouw i Lund. Begge stillinger er på fuld tid. Vi tilbyder: Ordnede forhold med pensionsordning, god løn og pålidelige vagtplaner, så det også er muligt at have en sund fritid og et familieliv ved siden af arbejdet. Tiltrædelse snarest muligt. Send en kort, skriftlig ansøgning bilagt CV til daglig leder Lone Nissen: lone@a-h-b.dk Yderligere oplysninger på tlf. 41 72 30 61.Kok & Tjener

til A Hereford Beefstouw i Lund.
Begge stillinger er på fuld tid.

Vi tilbyder:
Ordnede forhold med pensionsordning, god løn og pålidelige vagtplaner, så det også er muligt at have en sund fritid og et familieliv ved siden af arbejdet.

Tiltrædelse snarest muligt.

Send en kort, skriftlig ansøgning bilagt CV til daglig leder Lone Nissen: lone@a-h-b.dk
Yderligere oplysninger på tlf. 41 72 30 61.
ORS/Small/ef9f44f9_logo.pngA Hereford BeefstouwHerning2019-09-05T14:01:00.4732019-10-09T00:00:00
330066579Hotel Skibelund Krat søger kokRobot Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away. Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team. Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse. Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden. Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har let til smil . Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan. Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på hotelskibelundkrat@gmail.com

Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok.

Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega.

Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team.

Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse.


Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har ”let til smil”.

Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan.

Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på

hotelskibelundkrat@gmail.com

 

Hotel Skibelund KratVejen2019-08-01T00:00:002019-09-24T00:00:00
330066578Er du vores nye kok?Robot Hotel Skjern er et moderne hotel med fokus på kvalitet og høj service. Vi bruger de lokale råvarer der er i sæson og skifter deraf menukort hver 6. uge. Stillingen består i at lave mad til vores a la carte restaurant og til selskaber. Derudover til mindre Chef Table selskaber i vores vinkælder, som er vores legeplads med mad og vin. Her er kreativiteten i højsædet og vi giver vores gæster gastronomiske oplevelser. Du er klar til at tage ansvar Stor passion for mad og gode råvarer Du har ordenssans, er stabil og ansvarsbevidst Vi tilbyder: Ansvar og indflydelse i et køkkenteam på 6 personer Et godt kollegialt samarbejde og arbejdsmiljø En uformel arbejdsplads i konstant udvikling Arbejdstiden er en blanding af dagvagter, aftenvagter og weekend. Opstart hurtigst muligt

Hotel Skjern er et moderne hotel med fokus på kvalitet og høj service. Vi bruger de lokale råvarer der er i sæson og skifter deraf menukort hver 6. uge. Stillingen består i at lave mad til vores a la carte restaurant og til selskaber. Derudover til mindre Chef Table selskaber i vores vinkælder, som er vores legeplads med mad og vin. Her er kreativiteten i højsædet og vi giver vores gæster gastronomiske oplevelser.

 

  • Du er klar til at tage ansvar
  • Stor passion for mad og gode råvarer
  • Du har ordenssans, er stabil og ansvarsbevidst

 

Vi tilbyder:

  • Ansvar og indflydelse i et køkkenteam på 6 personer
  • Et godt kollegialt samarbejde og arbejdsmiljø
  • En uformel arbejdsplads i konstant udvikling

 

Arbejdstiden er en blanding af dagvagter, aftenvagter og weekend.

Opstart hurtigst muligt

Hotel Skjern ApSSkjern2019-08-01T00:00:002019-09-24T00:00:00
330084485BagerRobot Om Eurest Services Eurest Services er en del af verdens største servicevirksomhed - Compass Group PLC - som opererer i 50 lande, har over 500.000 medarbejdere på verdensplan og en årlig omsætning på kr. 156 milliarder. I Compass Group Danmark har vi flere brands under vores paraply, hvor Eurest Services står for rengøring, multiservice samt Facility Management. Der er derfor tale om en virksomhed med en spændende bredde, hvor især FM-området oplever høje vækstrater. Din daglige arbejdsplads Som bager hos os, bliver du del af et team på 36 kollegaer, som dagligt driver personalerestauranten for Siemens i Brande, hvor vi dagligt laver mad til omkring 2000 personer. Din opgave bliver deltagelse i den daglige produktion i bageriet, hvor der bages både brød og kager. Dine kvalifikationer Du er udlært bager, og foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at være en del af vores team. Du er kreativ og ikke bange for at prøve nye ideer af. Og vigtigst af alt, du elsker at bage til andre. Vi tilbyder en stilling med ordnede forhold, hvor kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden. Der sættes pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, samt gode muligheder for karriereudvikling. Løn efter overenskomst. Arbejdssted Siemens Brande Borupvej 16 7330 Brande Arbejdstid Timeantal uge 37 timer 3 mdr barselsvikariat Fortrinsvis kl 6:00-14:00 mandag til fredag Tiltrædelse Hurtigst muligt. Din ansøgning Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside eller til DK95-1@eurest.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt. Education level: Erhvervsuddannelse Work experience: Less than 1 2 år

Om Eurest Services
Eurest Services er en del af verdens største servicevirksomhed - Compass Group PLC - som opererer i 50 lande, har over 500.000 medarbejdere på verdensplan og en årlig omsætning på kr. 156 milliarder.


I Compass Group Danmark har vi flere brands under vores paraply, hvor Eurest Services står for rengøring, multiservice samt Facility Management. Der er derfor tale om en virksomhed med en spændende bredde, hvor især FM-området oplever høje vækstrater.


Din daglige arbejdsplads
Som bager hos os, bliver du del af et team på 36 kollegaer, som dagligt driver personalerestauranten for Siemens i Brande, hvor vi dagligt laver mad til omkring 2000 personer.  Din opgave bliver deltagelse i den daglige produktion i bageriet, hvor der bages både brød og kager.

Dine kvalifikationer
Du er udlært bager, og foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at være en del af vores team. Du er kreativ og ikke bange for at prøve nye ideer af. Og vigtigst af alt, du elsker at bage til andre.


Vi tilbyder en stilling med ordnede forhold, hvor kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden. Der sættes pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, samt gode muligheder for karriereudvikling. Løn efter overenskomst.


Arbejdssted
Siemens Brande
Borupvej 16
7330 Brande

Arbejdstid
Timeantal /uge 37 timer / 3 mdr barselsvikariat


Fortrinsvis kl 6:00-14:00 mandag til fredag

Tiltrædelse
Hurtigst muligt.

Din ansøgning
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside eller til
DK95-1@eurest.dk
. Alle henvendelser behandles
fortroligt.


 



Education level: Erhvervsuddannelse

Work experience: Less than 1/2 år
Compass Group Danmark A/SBrande2019-09-05T00:00:002019-10-03T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Hotel Fjordgården søger en dygtig faglært kok

HOTEL FJORDGÅRDEN A/S

Ringkøbing
På Hotel Fjordgården har vi fokus på værtskab, service og høj kvalitet, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Der stilles store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger...
Indrykket:28. august 2019
Udløbsdato:1. oktober 2019

Kok & Tjener

A Hereford Beefstouw

Herning
Kok & Tjener til A Hereford Beefstouw i Lund. Begge stillinger er på fuld tid. Vi tilbyder: Ordnede forhold med pensionsordning, god løn og pålidelige vagtplaner, så det også er muligt at have en sund fritid og et familieliv ved siden af arbejdet. T...
Indrykket:5. september 2019
Udløbsdato:9. oktober 2019

Hotel Skibelund Krat søger kok

Hotel Skibelund Krat

Vejen
Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take a...
Indrykket:1. august 2019
Udløbsdato:24. september 2019

Er du vores nye kok?

Hotel Skjern ApS

Skjern
Hotel Skjern er et moderne hotel med fokus på kvalitet og høj service. Vi bruger de lokale råvarer der er i sæson og skifter deraf menukort hver 6. uge. Stillingen består i at lave mad til vores a la carte restaurant og til selskaber. Derudover til ...
Indrykket:1. august 2019
Udløbsdato:24. september 2019

Bager

Compass Group Danmark A/S

Brande
Om Eurest Services Eurest Services er en del af verdens største servicevirksomhed - Compass Group PLC - som opererer i 50 lande, har over 500.000 medarbejdere på verdensplan og en årlig omsætning på kr. 156 milliarder. I Compass Group Danmark har vi...
Indrykket:5. september 2019
Udløbsdato:3. oktober 2019