Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

REFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANSÆTTELSE

REFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANSÆTTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL VÆRE MED TIL AT VIDREFØRE OG -UDVIKLE VORES FROKOSTORDNINGER.

STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT.

På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang.

Arbejdstiden for en morgenkok vil som udgangspunkt være: 6.00-14.00 og hver anden weekend

Køkkenet leverer foruden frokostordninger også a la carte til Spiseriet, mad til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset.

Du er:

  • Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling (evt. kantine
  • Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst
  • Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen
  • I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet
  • Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette
  • Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer
  • Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt
  • Glad og har en god portion humor

Vi tilbyder:

  • Et stærkt team af glade kollegaer, bestående af 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet. I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet
  • Seriøse kollegaer, der er ordensmennesker, ansvarlige og kreative. De er også alvorlige, men stadigvæk afslappede og med en fri omgangstone
  • Ordnede forhold med aflønning ud fra erfaring og kvalifikationer
  • Plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle

Vi er:

  • Ordensmennesker
  • Økologiske
  • Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året)
  • Fleksible
  • Kvalitetsbevidste

REFBORG er:

  • Beliggende i Billund.
  • Bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor.
  • Kun 25 min bilkørsel fra Vejle.
  • Max 1 times kørsel fra; Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm.
  • En super arbejdsplads.
  • I rivende udvikling.
  • Et sted med plads til forskelligheder.
  • Ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster

Hvis ovenstående har vakt din interesse, sås end din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os.

Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330032345Phoenix-1a96f53712019-05-27T00:00:00REFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANSÆTTELSE

REFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANSÆTTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL VÆRE MED TIL AT VIDREFØRE OG -UDVIKLE VORES FROKOSTORDNINGER.

STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT.

På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang.

Arbejdstiden for en morgenkok vil som udgangspunkt være: 6.00-14.00 og hver anden weekend

Køkkenet leverer foruden frokostordninger også a la carte til Spiseriet, mad til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset.

Du er:

  • Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling (evt. kantine
  • Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst
  • Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen
  • I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet
  • Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette
  • Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer
  • Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt
  • Glad og har en god portion humor

Vi tilbyder:

  • Et stærkt team af glade kollegaer, bestående af 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet. I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet
  • Seriøse kollegaer, der er ordensmennesker, ansvarlige og kreative. De er også alvorlige, men stadigvæk afslappede og med en fri omgangstone
  • Ordnede forhold med aflønning ud fra erfaring og kvalifikationer
  • Plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle

Vi er:

  • Ordensmennesker
  • Økologiske
  • Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året)
  • Fleksible
  • Kvalitetsbevidste

REFBORG er:

  • Beliggende i Billund.
  • Bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor.
  • Kun 25 min bilkørsel fra Vejle.
  • Max 1 times kørsel fra; Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm.
  • En super arbejdsplads.
  • I rivende udvikling.
  • Et sted med plads til forskelligheder.
  • Ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster

Hvis ovenstående har vakt din interesse, sås end din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os.

Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633

2019-07-23T00:51:02.513 REFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANS TTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL V RE MED TIL AT VIDREFØRE OG -UDVIKLE VORES FROKOSTORDNINGER. STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT. På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Arbejdstiden for en morgenkok vil som udgangspunkt være: 6.00-14.00 og hver anden weekend Køkkenet leverer foruden frokostordninger også a la carte til Spiseriet, mad til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset. Du er: Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling (evt. kantine Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt Glad og har en god portion humor Vi tilbyder: Et stærkt team af glade kollegaer, bestående af 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet. I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet Seriøse kollegaer, der er ordensmennesker, ansvarlige og kreative. De er også alvorlige, men stadigvæk afslappede og med en fri omgangstone Ordnede forhold med aflønning ud fra erfaring og kvalifikationer Plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle Vi er: Ordensmennesker Økologiske Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året) Fleksible Kvalitetsbevidste REFBORG er: Beliggende i Billund. Bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor. Kun 25 min bilkørsel fra Vejle. Max 1 times kørsel fra Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm. En super arbejdsplads. I rivende udvikling. Et sted med plads til forskelligheder. Ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster Hvis ovenstående har vakt din interesse, sås end din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os. Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 263311jobnet1a96f537100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-22T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandBillund3535767REFBORG A/S11Buen 67190BillundDKDanmark0mail@refborg.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent768199JobNet4995520499552010027-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1a96f537https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1a96f537https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1a96f537&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1a96f537&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonREFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANSÆTTELSE1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361932487Birthe Tarpmail@refborg.dkDKDanmarkDKDanmark330095332Kok eller erfaren køkkenassistent søgesRobot Vi oplever stor udvikling på Hotel Skjern og i Restaurant Stuen th. og ønsker derfor at udvide vores køkkenteam med en ekstra medarbejder. Vi søger derfor en kok eller meget erfaren køkkenassistent til vores team på 6 personer bestående af 3 faglærte kokke, 2 elever og en køkkenassistent. Hotel Skjern er et moderne hotel med fokus på kvalitet og høj service. Vi bruger de lokale råvarer der er i sæson, laver alt fra bunden og skifter menukort hver 6. uge. Vi har både a la carte og selskaber og stillingen består i lave mad i både det varme og kolde køkken. Derudover til mindre Chef Table selskaber i vores vinkælder, som er vores legeplads med mad og vin. Her er kreativiteten i højsædet og vi giver vores gæster gastronomiske oplevelser. Vi forventer at du: er klar til at tage ansvar og kan arbejde selvstændigt har ordenssans, er stabil og ansvarsbevidst har stor passion for mad og gode råvarer Vi tilbyder: Et godt kollegialt samarbejde og arbejdsmiljø En uformel arbejdsplads i konstant udvikling Faglig og personlig udvikling Mulighed for 3-4 dages arbejdsuge Arbejdstiden er en blanding af dagvagter, aftenvagter og weekend. Opstart hurtigst muligt.

Vi oplever stor udvikling på Hotel Skjern og i Restaurant Stuen th.  og ønsker derfor at udvide vores køkkenteam med en ekstra medarbejder. Vi søger derfor en kok eller meget erfaren køkkenassistent til vores team på 6 personer bestående af 3 faglærte kokke, 2 elever og en køkkenassistent.

Hotel Skjern er et moderne hotel med fokus på kvalitet og høj service. Vi bruger de lokale råvarer der er i sæson, laver alt fra bunden og skifter menukort hver 6. uge. Vi har både a la carte og selskaber og stillingen består i lave mad i både det varme og kolde køkken.  Derudover til mindre Chef Table selskaber i vores vinkælder, som er vores legeplads med mad og vin. Her er kreativiteten i højsædet og vi giver vores gæster gastronomiske oplevelser.

Vi forventer at du:

  • er klar til at tage ansvar og kan arbejde selvstændigt
  • har ordenssans, er stabil og ansvarsbevidst
  • har stor passion for mad og gode råvarer

 

Vi tilbyder:

  • Et godt kollegialt samarbejde og arbejdsmiljø
  • En uformel arbejdsplads i konstant udvikling
  • Faglig og personlig udvikling
  • Mulighed for 3-4 dages arbejdsuge

 

Arbejdstiden er en blanding af dagvagter, aftenvagter og weekend.

Opstart hurtigst muligt.

Hotel Skjern ApSSkjern2019-09-25T00:00:002019-11-18T00:00:00
330094253Dygtig kok søges...Robot Er du en erfaren kok, der brænder for at skabe en god madoplevelse? Landal Seawest ligger smukt placeret ved Vesterhavet. Den unikke og familievenlige feriepark er placeret med naturen, strand og plantage til nabo. Landal Seawest indbyder til sjove oplevelser, når der skal holdes ferie med hele familien. Parken omfatter bl.a. et tropisk badeland med vandrutchebaner, aktivitetsrum, bowling, minigolf, legeland og familierestauranter. Hos Landal Seawest kan gæsten få præcis den ferie, som de ønsker. Læs mere om Landal Seawest på www.landal.dk park seawest. Parken har undergået en stor renovering, og står nu klar i helt nye omgivelser og med nyt madkoncept. Arbejdsopgaver:- Lave mad til vores gæster - Varebestilling til køkken - Oplæring af afløsere Vi tilbyder:- Et job i et uformelt arbejdsmiljø, hvor engagement, frihed under ansvar, god tone og godt humør er en naturlig del af hverdagen - En spændende stilling, hvor du sammen med din leder og dit team, forventes at skabe et serviceniveau, som kan ses og mærkes blandt vores gæster - Stillingen er en god kombination med rutineopgaver, krydret med variation, hvor to dage ikke er ens - Som fuldtidsmedarbejder hos Landal Seawest bliver du en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback - Vi arbejder efter en fast rullevagtplanmed fri hveranden fredag, lørdag, og søndag og den øvrige vagtplan er fordelt på 5-3 dages arbejde - Desuden bliver du en del af feriekæden Landal GreenParks, som omfatter 5 ferieparker i Danmark og mere end 85 i resten af Europa Vi forventer, at:- du har erfaring inden for restaurationsbranchen, som faglært kok eller cater, gerne med ledelseserfaring - du er god til holde køkkenet rent og pænt - du er ansvarsbevidst og mødestabil - du er arbejdsom, fleksibel, serviceorienteret og smilende - du er indstillet på varierende arbejdstider, både dag, aften og weekend - du har overblik og samtidig øje for detaljer - du både taler og skriver dansk og engelsk, også gerne flere sprog - du har personligt drive og lyst til at blive hos os i lang tid - du har fokus på gæsten og at du er fuld af positiv energi Lyder jobbet spændende?For mere information om stillingen og ansøgning af stillingen, kontakt venligst HR på e-mailjobs.denmark@landal.com. Emnefelt: Kok SW . Vi ønsker at modtage alle ansøgninger via mail. Vi afholder løbende samtaler.

Er du en erfaren kok, der brænder for at skabe en god madoplevelse?


Landal Seawest ligger smukt placeret ved Vesterhavet. Den unikke og familievenlige feriepark er placeret med naturen, strand og plantage til nabo. Landal Seawest indbyder til sjove oplevelser, når der skal holdes ferie med hele familien. Parken omfatter bl.a. et tropisk badeland med vandrutchebaner, aktivitetsrum, bowling, minigolf, legeland og familierestauranter. Hos Landal Seawest kan gæsten få præcis den ferie, som de ønsker. Læs mere om Landal Seawest på www.landal.dk/park/seawest.


Parken har undergået en stor renovering, og står nu klar i helt nye omgivelser og med nyt madkoncept.


Arbejdsopgaver:
- Lave mad til vores gæster

- Varebestilling til køkken

- Oplæring af afløsere


Vi tilbyder:
- Et job i et uformelt arbejdsmiljø, hvor engagement, frihed under ansvar, god tone og godt humør er en naturlig del af hverdagen

- En spændende stilling, hvor du sammen med din leder og dit team, forventes at skabe et serviceniveau, som kan ses og mærkes blandt vores gæster

- Stillingen er en god kombination med rutineopgaver, krydret med variation, hvor to dage ikke er ens

- Som fuldtidsmedarbejder hos Landal Seawest bliver du en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback

- Vi arbejder efter en fast rullevagtplanmed fri hveranden fredag, lørdag, og søndag og den øvrige vagtplan er fordelt på 5-3 dages arbejde


- Desuden bliver du en del af feriekæden Landal GreenParks, som omfatter 5 ferieparker i Danmark og mere end 85 i resten af Europa


Vi forventer, at:
- du har erfaring inden for restaurationsbranchen, som faglært kok eller cater, gerne med ledelseserfaring

- du er god til holde køkkenet rent og pænt

- du er ansvarsbevidst og mødestabil

- du er arbejdsom, fleksibel, serviceorienteret og smilende

- du er indstillet på varierende arbejdstider, både dag, aften og weekend

- du har overblik og samtidig øje for detaljer

- du både taler og skriver dansk og engelsk, også gerne flere sprog

- du har personligt drive og lyst til at blive hos os i lang tid

- du har fokus på gæsten og at du er fuld af positiv energi

Lyder jobbet spændende?
For mere information om stillingen og ansøgning af stillingen, kontakt venligst HR på e-mail
jobs.denmark@landal.com. Emnefelt: " Kok SW". Vi ønsker at modtage alle ansøgninger via mail. Vi afholder løbende samtaler.

Landal Greenparks ApSNørre Nebel2019-09-23T00:00:002019-11-18T00:00:00
330090299Kok og pizzabager søgesRobot Vi søger både en deltids kok og en deltids pizzabager til ny restaurant TRATTORIA i Vejen Vil du være med til at give vores gæster en dejlig madoplevelse, så søger vi deltids kok og deltids pizzabager til aften og weekendvagter. Du bliver en del af et team der brænder for det italienske køkken, der byder på forskellige pastaretter - for eksempel Saltinbocca alla Romana, men også retter med fisk - grillet tunfisk og sværdfisk og calamaro blæksprutte og selvfølgelig de traditionelle italienske pizzaer. Om dig: Det er selvfølgelig en fordel, hvis du er uddannet men det er dog ikke et krav. Du har en glæde ved at lave mad og gerne erfaring fra det italienske køkken. Du sætter en ære i, at kvaliteten altid er i top. Du tager ansvar og ejerskab. Du er åben og ærlig og værdsætter fællesskabet. Du er fleksibel og bidrager til et godt arbejdsmiljø. Du kan bevare det rolige overblik - også når tempoet er højt. Tiltrædelse hurtigst muligt Har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at kontakte Sadar Shingari på: 4220 3518 Ansøgning og CV sendes til: sardar1972@live.dk Du er også velkommen til at komme forbi Nørregade 35 i Vejen med din ansøgning og CV. Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Vi søger både en deltids kok og en deltids pizzabager til ny restaurant TRATTORIA i Vejen

Vil du være med til at give vores gæster en dejlig madoplevelse, så søger vi deltids kok og deltids pizzabager til aften og weekendvagter.

Du bliver en del af et team der brænder for det italienske køkken, der byder på forskellige pastaretter - for eksempel Saltinbocca alla Romana, men også retter med fisk - grillet tunfisk og sværdfisk og "calamaro" – blæksprutte og selvfølgelig de traditionelle italienske pizzaer.

Om dig:

  • Det er selvfølgelig en fordel, hvis du er uddannet – men det er dog ikke et krav.
  • Du har en glæde ved at lave mad og gerne erfaring fra det italienske køkken.
  • Du sætter en ære i, at kvaliteten altid er i top.
  • Du tager ansvar og ejerskab.
  • Du er åben og ærlig og værdsætter fællesskabet.
  • Du er fleksibel og bidrager til et godt arbejdsmiljø.
  • Du kan bevare det rolige overblik - også når tempoet er højt.

Tiltrædelse hurtigst muligt

Har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at  kontakte Sadar Shingari på: 4220 3518

Ansøgning og CV sendes til: sardar1972@live.dk

Du er også velkommen til at komme forbi  Nørregade 35 i Vejen med din ansøgning og CV.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Trattoria Rosso DivinoVejen2019-09-16T00:00:002019-11-07T00:00:00
330099032Kok søges til engageret team!!Robot Da vi er i en rivende udvikling, søger vi en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away. Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team. Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse. Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden. Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har let til smil . Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan. Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på hotelskibelundkrat@gmail.com

Da vi er i en rivende udvikling, søger vi en dygtig, stabil og kompetent kok.

Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega.

Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team.

Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse.


Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har ”let til smil”.

Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan.

Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på

hotelskibelundkrat@gmail.com

 

Hotel Skibelund KratVejen2019-10-02T00:00:002019-11-24T00:00:00
330098410Best Western KRYB I LY KRO SØGER KOKKEELEVRobot Best Western KRYB I LY KRO er Jyllands smukkeste storkro med alle tænkelige faciliteter, placeret centralt midt i Danmark med få minutter fra Lillebæltsbroen i Taulov, 10 km fra Kolding og 11 km fra Fredericia. Vores køkken er baseret på den nostalgiske og klassiske stil, med kun de allerbedste råvarer i fokus og altid nænsomt tilberedt med ydmyghed og respekt for smag og kvalitet. Alle retter, menuer og vine er udvalgt med omhu og fagligt kendskab. Du er: Færdig med grundforløb Naturlig interesseret for faget Indstillet på at yde dit bedste Ansvarlig og ordenspræget Pålidelig og indstillet på skiftende arbejdstider, både aften og weekend Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt Vi er: En god læreplads i et velfungerende team med en travl hverdag En arbejdsplads med god og kollegial atmosfære i hyggelige omgivelser En arbejdsplads hvor kvalitet og højt niveau kendetegner arbejdet En spændende arbejdsplads med både konference, selskab og a la carte Tiltrædelse: Hurtigst muligt For yderligere oplysninger kontakt Direktør Terje Thesbjerg tlf.: 6155 5101 Ansøgning sendes på mail til Direktør Terje Thesbjerg: tht@torvehallerne.dk

Best Western KRYB I LY KRO er Jyllands smukkeste storkro med alle tænkelige faciliteter, placeret centralt midt i Danmark med få minutter fra Lillebæltsbroen i Taulov, 10 km fra Kolding – og 11 km fra Fredericia.

Vores køkken er baseret på den nostalgiske og klassiske stil, med kun de allerbedste råvarer i fokus og altid nænsomt tilberedt med ydmyghed og respekt for smag og kvalitet. Alle retter, menuer og vine er udvalgt med omhu og fagligt kendskab.

Du er:

  • Færdig med grundforløb
  • Naturlig interesseret for faget
  • Indstillet på at yde dit bedste
  • Ansvarlig og ordenspræget
  • Pålidelig og indstillet på skiftende arbejdstider, både aften og weekend
  • Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt

Vi er:

  • En god læreplads i et velfungerende team med en travl hverdag
  • En arbejdsplads med god og kollegial atmosfære i hyggelige omgivelser
  • En arbejdsplads hvor kvalitet og højt niveau kendetegner arbejdet
  • En spændende arbejdsplads med både konference, selskab og a la carte

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

For yderligere oplysninger kontakt Direktør Terje Thesbjerg tlf.: 6155 5101

Ansøgning sendes på mail til Direktør Terje Thesbjerg: tht@torvehallerne.dk

KRYB-I-LY A/SFredericia2019-10-03T00:00:002019-10-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok eller erfaren køkkenassistent søges

Hotel Skjern ApS

Skjern
Vi oplever stor udvikling på Hotel Skjern og i Restaurant Stuen th. og ønsker derfor at udvide vores køkkenteam med en ekstra medarbejder. Vi søger derfor en kok eller meget erfaren køkkenassistent til vores team på 6 personer bestående af 3 faglært...
Indrykket:25. september 2019
Udløbsdato:18. november 2019

Dygtig kok søges...

Landal Greenparks ApS

Nørre Nebel
Er du en erfaren kok, der brænder for at skabe en god madoplevelse? Landal Seawest ligger smukt placeret ved Vesterhavet. Den unikke og familievenlige feriepark er placeret med naturen, strand og plantage til nabo. Landal Seawest indbyder til sjove ...
Indrykket:23. september 2019
Udløbsdato:18. november 2019

Kok og pizzabager søges

Trattoria Rosso Divino

Vejen
Vi søger både en deltids kok og en deltids pizzabager til ny restaurant TRATTORIA i Vejen Vil du være med til at give vores gæster en dejlig madoplevelse, så søger vi deltids kok og deltids pizzabager til aften og weekendvagter. Du bliver en del af ...
Indrykket:16. september 2019
Udløbsdato:7. november 2019

Kok søges til engageret team!!

Hotel Skibelund Krat

Vejen
Da vi er i en rivende udvikling, søger vi en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, s...
Indrykket:2. oktober 2019
Udløbsdato:24. november 2019

Best Western KRYB I LY KRO SØGER KOKKEELEV

KRYB-I-LY A/S

Fredericia
Best Western KRYB I LY KRO er Jyllands smukkeste storkro med alle tænkelige faciliteter, placeret centralt midt i Danmark med få minutter fra Lillebæltsbroen i Taulov, 10 km fra Kolding og 11 km fra Fredericia. Vores køkken er baseret på den nostalg...
Indrykket:3. oktober 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019