Referent (deltid) til Folketingets Europaudvalg

Dine primære arbejdsopgaver

Du får sammenmed en kollega ansvaret for referaterne fra Europaudvalgets møder. Opgaven er at udarbejde et udførligt resumé af dialogen på mødet med respekt for talernes egenart og det særlige politiske sprog.

Du deltager i alle udvalgets møder, hvor du tager noter. Du udarbejder referaterne ved hjælp af dine noter, mødets baggrundsdokumenter og en lydoptagelse.

Målet er skriftlige opfølgninger, der skaber en emnemæssig struktur i undertiden komplekse udvalgsdebatter, så referaterne kan bruges som opslagsværk.

Arbejdet omfatter desuden redigering, korrektur og sproglig kommentering af de meget forskelligartede tekster, der udarbejdes på Det Internationale Sekretariat. Det kan være alt fra notater til brug i det politiske arbejde til formidling målrettet børn og unge, både i trykte medier og på web.

Din arbejdsplads

Du bliver organisatorisk knyttet til Det Internationale Sekretariat, hvor vi er 40 engagerede og dygtige kolleger. Vi har med de udvalg, fagudvalg og interparlamentariske delegationer at gøre, som beskæftiger sig med internationale fagområder og spørgsmål.

Din profil

Du har evnen til at forstå og uddrage essensen af en politisk debat. Du kan sætte dig ind i et meget bredt stofområde. Du har et godt tekstoverblik kombineret med en udpræget sans for, at detaljen altid skal være i orden.

Du er særdeles god til skriftlig dansk – retskrivning, kommatering, syntaks og korrektur – lige som du har god sans for at lytte til og forstå talt sprog.

Du har kendskab til hovedsprogene, især engelsk.

Det vil desuden være en fordel, hvis du har erfaring med redigering og produktion af tekster.

Du har flair for at bruge it, der kan lette referatskrivningen, og du er hurtig på tastaturet. Du vil gerne indgå i et samarbejde med kolleger om, hvordan opgaverne løses og udvikles.

Du kan lide at arbejde selvstændigt, og du har mulighed for at være fleksibel, når der indkaldes til møder, eller når de indimellem flyttes med kort varsel.

Løn og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat i henhold til fællesoverenskomst mellem Folketingets direktør og CO10/OAO-S og organisationsaftale for kontorfunktionærer i Folketingets Administration.

Stillingen er en deltidsstilling på 30 timer/uge i gennemsnit.

Folketingets Europaudvalg holder ca. 50 udvalgsmøder om året, primært på torsdage eller fredage. Møderne er jævnt fordelt fra den 1. september til den 1. juli.

Du bliver aflønnet med en fast pensionsgivende månedsløn.

Information og ansøgning

Du kan ringe til chef for Det Internationale Sekretariat Pernille Deleuran (tlf. 3337 3014) eller referent Adam Hyllested (tlf. 3337 3343), hvis du har spørgsmål til jobbet.

Ansøgningsfrist: fredag den 21. august 2020 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 37.

Du starter i jobbet snarest muligt.

Test af ansøgere

Vi udvælger et antal ansøgere, der skal gennemgå en test i forbindelse med ansættelsesforløbet. Her skal du udarbejde et referat ud fra en videooptagelse af en del af et europaudvalgsmøde. Du skal også læse korrektur på en tekst. På grundlag af prøveresultaterne udvælger vi nogle ansøgere til ansættelsessamtaler.

Vi forventer at afholde test mandag den 31. august 2020.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.