Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Hovedstaden søger Medicotekniker til Hvidovre Hospital i sektionen Almen Medico 1

Vi søger en dygtig og dedikeret medicotekniker der tager ansvar og følger opgaverne til dørs. Lyder det som dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Om os
Center for It, Medico og Telefoni (CIMT) understøtter hospitalerne i Region Hovedstaden. Medicoenheden er ansvarlig for anskaffelse, vedligeholdelse og drift af medicoteknisk udstyr på alle Regionens hospitaler.

Sektionens overordnede formål er at servicere det tekniske udstyr på hospitalerne, herunder; indkøb, installation, vedligehold, kvalitetssikring samt opfølgning på brugen af udstyret i tæt samarbejde med hospitalets brugere. Her vil det være en fordel – men ikke et krav -, hvis du har erfaring med medicoteknisk udstyr og gerne kendskab til apparaturregistreringssystemet Medusa.

Vi arbejder med et bredt udsnit af medicoteknisk udstyr ofte i tæt tilknytning til de kliniske afdelinger. Dette kan være alt fra Anæstesiborde og respiratorer til endoskopi, sprøjte- og infusionspumper. Vores opgaver udover daglig drift og støtte til den kliniske virksomhed omfatter aktiviteter i relation til Sundhedsplatformen, inddragelse i forbindelse med byggeprojekter samt en række mindre flytninger.

Vi arbejder også med en række projekter, der bl.a. omfatter standardisering, effektivisering og udvikling af udvalgte områder.

Du kommer til at indgå i sektionen ”Almen Medico 1” med ca. 30 medarbejdere, som dækker Bispebjerg/Frederiksberg, Hvidovre, Nordsjællands og Bornholms hospitaler.

Arbejdsopgaver
Blandt dine og gruppens vigtigste opgaver hører:

 • planlagt vedligehold
 • akut service
 • serviceopgaver internt (bl.a. forsendelser, lager, varebestilling etc.)
 • kvalitetssikring (bl.a. mærkning/registrering, el-sikkerhed, etc.)
 • deltage i flytninger af medicoteknisk udstyr i forbindelse med mindre flytninger og hospitalsbyggerier
Du vil desuden deltage i og bidrage til, at koordinere samarbejde og opgaver internt og eksternt samt medvirke til at servicemål og øvrige mål nås, derudover skal du bidrage til god dialog med kliniske brugere og øvrige samarbejdspartnere.

Om dig
Du har en baggrund som tekniker, ingeniør el. lign og har gerne dokumenteret erfaring med teknik og har flair for teknisk service.

Vi ser gerne, at du er:

 • helhedsorienteret og følger opgaverne til dørs, inklusive f.eks. registreringer.
 • resultatorienteret og kan fokusere på det væsentlige
 • god til at kommunikere
 • engageret og ansvarsbevidst samt struktureret og kvalitetsbevidst
 • fleksibel
Vi lægger stor vægt på din evne til at arbejde selvstændigt og være serviceminded, samt din evne til at være en del af teamet og vidensdeling med kollegaer og ledelse. Ligeledes er dine personlige kompetencer vigtige, herunder flair for kundekontakt og kunne tale med alle. Du skal også have lyst til at uddanne dig inden for andre arbejdsområder i teamet.

Vi tilbyder
Et spændende og selvstændigt job med gode udviklingsmuligheder indenfor den nyeste teknologi i et miljø med positive og engagerede kolleger og klinisk personale.

Herudover vil du få et arbejde

 • med meningsfulde opgaver, som giver oplevelse af at gøre en forskel
 • i et dynamisk og tværfagligt miljø med faglige udfordringer
 • med relevant uddannelse/træning indenfor fagområdet
 • i et dynamisk felt mellem teknologi og det kliniske område
 • med gode forhold og kollegaer
Har du lyst til en spændende travl hverdag, bidrage med god energi, samt være med til at sikre, at udstyret på hospitalet virker, også i de akutte situationer, kunne du være lige den kandidat vi søger.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Jørn Christiansen på telefon 51 15 16 19 eller mail joern.noerskov.christiansen@regionh.dk eller sektionschef Susanne Freltofte på e-mail susanne.freltofte@regionh.dk.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge med flekstid. Der vil kunne forekomme overarbejde og der er mulighed for deltagelse i vores vagtordning primært indenfor områderne telemetri- og patientmonitorering.

Stillingens base er på Hvidovre Hospital, men der kan forekomme tværgående opgaver på flere af regionens hospitaler, i CIMTs hovedkvarter på Østerbro, samt hos vores leverandører.

Ansøgningsfrist
Vi ser frem til at høre fra dig og vi vil gerne have din ansøgning senest den 5. juli 2020.

Du kan læse mere om Center for It, Medico og Telefoni her: www.regionh.dk/imt


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.