Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Hovedstadens Apotek søger Hospitalsmedhjælper til Serviceproduktionen på Rigshospitalet

Vi sikrer, at kræft patienter får den bedste behandling til den rigtige tid. Du kan blive en del af teamet, hvis du har lysten og evnerne til at løse opgaverne sammen med os.
 
Vores arbejde giver i høj grad mening, idet vi bl.a. færdigtilbereder livsvigtig medicin til alvorligt syge patienter og vores arbejde udgør således en vigtig forskel i patienternes liv. Vi søger en positiv og serviceorienteret udadvendt hospitalsmedhjælper til et tæt samarbejde med afdelingens øvrige personale. De primære opgaver vil være arbejdsopgaver i vores produktionsområder, dvs. sterile områder hvor service og kvalitet er nøgleord.
 
I Serviceproduktionen er vi i alt ca. 50 kolleger - fordelt på farmaceuter, farmakonomer, laboranter, procesteknologer og hospitalsmedhjælper.
 
Vi arbejder i en afdeling, der dækker alle 365 dage om året, for altid at være der når patienterne har brug for den livsvigtige medicin.
 
 
Dine arbejdsopgaver:
 
Dine primære opgaver vil være rengøring af skabe/reoler/inventar efter et skema. Opfyldning på lageret af de daglige leveringer af medicin og sørge for orden og ryddelighed i alle afdelingens lokaler i samarbejde med dine kolleger.
 
Andre opgaver du deltager i:

  • Arkivering samt Ad hoc opgaver
  • Evt. blandede vagter fordelt på mandag til fredag
Du er den rette ansøger hvis du:

 
Er vant til og har det godt med at færdes i en aseptisk produktion, hvor kravene til hygiejne er høje. Du er ansvarsbevidst, initiativrig, selvstændig og har sans for orden. Du er er serviceorienteret og villig til at arbejde tæt sammen med andre faggrupper, desuden kan du agere konstruktivt, roligt og afbalanceret i pressede situationer.
 
Derudover er du:
 
I besiddelse af et godt humør og kan bidrage til et godt arbejdsmiljø
  • Medvirkende til at overholde og højne afdelingens kvalitets arbejde
  • Mødestabil
Vi kan tilbyde:

 
Et spændende og varieret job med forskellige funktioner og en tværfaglig kontaktflade
 
Samt:
  • Fastansættelse på 37 timer/uge med betalt frokostpause
  • Mulighed for afholdelse af flexfri efter aftale
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

 
Yderligere oplysninger:

Vil du vide mere om jobbet, kan du ringe til afdelingslederne Henrik Bjerring på 35450459 eller Stine Akselsen på 35454555.
 
Ansøgningsfrist: 20.02.2018 kl. 23:59
Der vil løbende blive afholdt samtaler.
 
Tjek Apoteket ud på: www.apoteket-regionh.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her