Region Syddanmark søger en studentermedhjælper til afdelingen for Kvalitet og Forskning i Vejle

Læser du statskundskab, folkesundhedsvidenskab eller lignende, og ønsker du at få erfaring på CV’et, inden du afslutter studiet? Så har vi et studiejob, der kan starte din karriere.

Vi søger en ny studentermedhjælper til vores studenterteam i afdelingen, som består af i alt to studentermedhjælpere.

Som studentermedhjælper i Kvalitet og Forskning vil du primært blive tilknyttet de to af afdelingens teams, der arbejder med kvalitetsudvikling og sundhedsforskning i regionen. I de to teams arbejder vi med at understøtte sygehusenes arbejde via sekretariatsbetjening af politiske udvalg og mødefora, monitorering og udvikling af den sundhedsfaglige kvalitet samt at skabe rammerne for sundhedsforskningen. 

Arbejdet med både kvalitetsudvikling og sundhedsforskning foregår i et miljø med mange samarbejdspartnere, interessenter og snitflader; primært det politiske niveau og sygehusene - både administration og klinikere, praktiserende læger, samt universiteterne.

Dine opgaver

Du kommer til at understøtte konsulenterne i de to teams og du vil få en primær sparringspartner, blandt teamets fastansatte medarbejdere og derudover vil du også have samarbejde med den anden studentermedhjælper.

Eksempler på typiske arbejdsopgaver er:

  • At finde de væsentligste resultater i de årsrapporter, som Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram (RKKP) udarbejder inden for en lang række sygdomsområde.
  • At udarbejde bilagsmateriale om forskellige kvalitetsresultater
  • At være sekretær til diverse møder, f.eks. i Infektionshygiejnisk Forum, RKKP-netværksgruppen og Kvalitetsgruppen.
  • At løse ad hoc opgaver, f.eks. i forhold til regionens puljer til sundhedsforskning eller forberedelse til større arrangementer, f.eks. Lærings- og Kvalitetsteams (LKT) læringsseminar.
  • At håndtere forefaldende, mindre opgaver, herunder f.eks. mødebookinger, grafisk fremstilling af kvalitetsdata og informationssøgning.

Din profil

Vi forventer, at du har lyst til at indgå i og bidrage til afdelingens liv - både fagligt og socialt, og at du kan arbejde selvstændigt, men også samarbejde med afdelingens andre medarbejdere. Til gengæld vil du få mulighed for faglig læring og udvikling, samt indflydelse på arbejdsopgaverne. Du vil også få et bredt indblik i, hvordan der bliver arbejdet med kvalitetsudvikling og regional sundhedsforskning i en administrativ og politisk styret region.

Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant videregående uddannelse, hvor du er ved at bestå bachelordelen eller er i gang med kandidatuddannelsen og har minimum et år tilbage.

Af øvrige kompetencer, vi efterspørger, kan nævnes:

  • Du er hurtig til at sætte dig ind i nye områder og identificere de væsentligste sammenhænge og resultater.
  • Du har flair for tal og analyse og har et grundlæggende kendskab til Excel.
  • Du kan formidle komplicerede problemstillinger på en klar og forståelig måde – både på skrift og i form af grafik og tabeller mm.
  • Du er fleksibel og kan holde hovedet koldt, når der er stramme deadlines.
  • Du er ikke bange for at kaste dig ud i nye ting og tage initiativ.

Afdelingen og dine kolleger

Kvalitet og Forskning understøtter kvaliteten og forskningen på sundhedsområdet i Region Syddanmark og er placeret i Regionshuset i Vejle. Vi er ca. 45 konsulenter, og du bliver en del af et stærkt fagligt miljø med masser af mulighed for sparring.

Læs mere om Region Syddanmark på http://www.regionsyddanmark.dk Din arbejdsplads bliver i regionshuset i Vejle, kun 10 min. gang fra banegården. Flere af medarbejderne ved Region Syddanmark har god erfaring med at pendle med tog fra mange forskellige steder i Danmark, bl.a. Aarhus og Odense.

Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om en stilling på ubestemt tid, som ophører når du er færdiguddannet. Arbejdstiden er 15 timer ugentligt og aflønning sker i henhold til gældende regler. Arbejdstiden er fleksibel, og vi kan i fællesskab aftale dine arbejdstider, så de passer i forhold til dit studie.

Vi håber, at du kan starte i din nye stilling fra 1. februar 2021.

Vil du vide mere

Vil du høre mere om jobbet, kan du kontakte specialkonsulent Rikke Blæsbjerg Lund på telefon 29 11 29 53 eller teamleder og chefkonsulent Jørgen Østergaard på telefon 29 20 13 50.

Din ansøgning

Ansøgningsfristen er søndag d. 17. januar 2021. Relevante kandidater indkaldes til samtaler, der afholdes mandag den 25. januar. Bemærk venligst, at datoen for afholdelse af samtaler ligger fast, og du skal derfor sikre dig, at du har mulighed for at deltage denne dag. Relevante kandidater vil blive indkaldt med kort frist, dvs. ca. den 20. januar.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.