Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Syddanmark søger IT-sikkerhedskonsulent til Operationel Sikkerhed i Regional IT i Regional IT

Kan du bidrage aktivt til sikring af et højt it-sikkerhedsniveau i Region Syddanmark i en sådan grad, at din indsats er afgørende for, at dine kolleger og vores systemer er i stand til effektivt at beskytte følsomme data for de 1,2 millioner borgere i Region Syddanmark? Motiveres du af at arbejde sammen med fagligt dygtige og engagerede kolleger, der hver især er specialister på egne områder? Så er du måske vores nye IT sikkerhedskonsulent i Operationel Sikkerhed.

Kerneopgaven for Operationel Sikkerhed er at styrke Region Syddanmarks evne til at forhindre og håndtere cyberangreb bl.a. ved at overvåge trends, varsler og trussels-vurderinger, hærde miljøer og monitorere alarmer og logs.

Til at hjælpe med at løfte denne vigtige opgave søger vi en ny IT-sikkerhedskonsulent til at indgå i teamet, der p.t. tæller 4 højt specialiserede kolleger.

Som IT sikkerhedskonsulent bliver du en central figur i håndtering af hændelser fra både vores 24/7/365 eksterne SOC og de værktøjer Operationel Sikkerhed selv benytter for at identificere og afvise trusler. Nogle opgaver er reaktive, andre er proaktive, men fælles for dem alle er, at der fordres nytænkning og problemløsning, der aktivt lukker hullerne. Konkret kommer du til at arbejde med opgaver som trusselssporing, trusselsundersøgelse og rettidig reaktion.

Operationel sikkerhed anvendes også i en rådgivende rolle omkring IT-sikkerhedsmæssige aspekter af de mange projekter, der gennemføres i Region Syddanmark. Derfor er det vigtigt, at du er kan formidle, ofte komplekse problemstillinger, til interessenter på forskellige niveauer.

Din profil

Det er ikke afgørende, hvilken baggrund du kommer med, men derimod er det af afgørende betydning, at du har:

  • minimum 4-5 års erfaring i infrastrukturdrift af server, storage eller netværk
  • arbejdet professionelt med både Windows og Linux i produktion
  • betydelig erfaring med at lave scripts  
  • et kæmpe drive
  • villighed til at arbejde i et SOC og lærer håndværket, hvis du ikke kan det i forvejen
  • udpræget gode analytiske evner fra f.eks. problemstillinger om performance eller egentlige sikkerhedshændelser
  • evnen til at være den udbredte holdspilleer, der også kan arbejde meget selvstændigt
  • set lyset i automatisering og derigennem forbedringer
  • handlekraft og stamina i forhold til, at fastholde dine ideer og holdninger til trods for umiddelbar modstand   
  • evnen til, at vidensdele og samarbejde med kolleger på forskellige niveauer, både organisatorisk og vidensmæssigt

Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig?

Region Syddanmark er med sine mere end 26.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser. Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet, administrative enheder samt regional udvikling.

Regional IT er den centrale IT-drift organisation i Region Syddanmark, og tæller i alt ca. 270 medarbejdere. Dertil kommer yderligere ca. 300 IT-medarbejdere, der er ansat på sygehusene.  

Vi arbejder med udbredt digitalisering af arbejdsgange for at øge kvaliteten og gennemsigtigheden i vores projekter. Der afholdes daglige statusmøder, så alle ved, hvor vores fokus er, og hvilke opgaver vi prioriterer. Vi arbejder aktivt med Continual service improvement (CSI) for løbende at sikre kolleger, teams og ledelsen gode idéer til forbedringer i dagligdagen bliver integreret. Vi lægger vægt på, at supplere hinanden og bruge hinandens kompetencer. Og fordi vi ved, at det gode liv ikke kun foregår på arbejdspladsen, får du et job med en fleksibilitet og en samlet pakke, du får svært ved at finde andre steder.  

Vi tilbyder et varierende og udfordrende job inden for en sektor, hvor den nyeste teknologi tages i brug til gavn for borgerne og patienterne.  

Vi bestræber os på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere.

Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling, og at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver. 

Regional IT er fordelt på to lokationer i henholdsvis Kolding og Vejle.

Yderligere informationer

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte funktionschef for Netværk og Operationel Sikkerhed, Thomas Hæstrup på 2369 5164 eller thh@rsyd.dk.

Ansættelsessted er i Kolding

Din ansøgning

Ansøgningsfrist er søndag den 22. november og ansættelsessamtaler forventes afholdt med 1. samtalerunde mandag d. 30. november og en eventuel 2. samtalerunde d. 4. december.

Mellem første og anden samtalerunde vil vi evt. anvende tests.

Løn- og ansættelsesform er efter gældende regler og gensidig aftale.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.