Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Syddanmark søger to akademiske studentermedhjælpere til Informationssikkerhed

Ønsker du at koble din teoretiske viden om databeskyttelsesforordningen til praksis? Trives du i et stærkt fagligt miljø og vil du være med til at understøtte informationssikkerheden ift. behandlingen af personoplysninger i Region Syddanmark? Så kunne en stilling som studentermedhjælper være noget for dig?  
 
Arbejdet med informationssikkerhed i Region Syddanmark hviler på et solidt fundament, men kravene til at sikre regionens data stiger i takt med at flere og flere processer understøttes digitalt. Informationssikkerhed er derfor et væsentlig element i hverdagen for de ansatte i regionen og står højt på agendaen hos direktionen.  

Region Syddanmark søger to akademisk studentermedhjælpere, som har lyst til at arbejde med informationssikkerhed - specielt i forhold til de problemstillinger, der udspringer i relation til sundhedsloven, databeskyttelsesloven og databeskyttelsesforordningen. Studentermedhjælperne skal både arbejde sammen med team Informationssikkerhed og med regionens databeskyttelsesrådgiver.  

Dine opgaver vil være:  

  • juridisk sagsbehandling
  • administrative opgaver, såsom referatskrivning, mødebookning, koordinering m.v.
  • anmelde brud på persondatasikkerheden til Datatilsynet
  • yde sekretariatsbetjening til it-udvalgene
  • vedligeholde det interne anmeldelsessystem/fortegnelse/dokumentation
  • arbejde med databehandleraftaler
  • deltage i udarbejdelse og vedligeholdelse af retningslinjer inden for informationssikkerhed
  • sekretariatsbetjene, journalisere og foretage løbende sagsbehandling

Om dig  
Du er bachelor- eller kandidatstuderende, og det vil være en fordel, men det er ikke et krav, at du via dit studie har fået bred indsigt i offentlig administration og jura.

Du har desuden en interesse i at arbejde i krydsfeltet mellem databeskyttelsesret, IT, informationssikkerhed og forretning, og du har gode mundtlige og skriftlige formuleringsevner på dansk. Du skal endvidere være villig til og have en interesse i at lære nyt.

Om os  
Du bliver en del af Informationssikkerhed, der består af 13 højtkvalificerede medarbejdere, herunder to juridiske studentermedhjælpere. Vores omgangstone er uformel og humoristisk, og vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde samtidigt med, at vi har et højt fagligt niveau.  

Vi arbejder på tværs af sygehuse og enheder i hele regionen. De overordnede opgaver er at udarbejde og vedligeholde retningslinjer m.v. relateret til informationssikkerhed samt rådgive om den underliggende lovgivning og andre sikkerhedsaspekter. Derudover laver Informationssikker-hed interne audits, og vurderer, om regionens aktuelle sikkerhedsniveau lever op til fastlagte standarder.  

Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig?
Region Syddanmark er med sine mere end 26.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser. Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet, administrative enheder samt regional udvikling.

Regional IT er den centrale IT-driftsorganisation i Region Syddanmark, og tæller i alt ca. 300 medarbejdere. Dertil kommer yderligere ca. 300 IT-medarbejdere, der er ansat på sygehusene.  

Vi tilbyder et varierende og udfordrende job inden for en sektor, hvor den nyeste teknologi tages i brug til gavn for borgerne og patienterne.  

Vi bestræber os på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere.

Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling, og at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver. 

Regional IT er fordelt på to lokationer i henholdsvis Kolding og Vejle.

Din ansøgning  
Send ansøgning, CV samt eksamenspapirer hurtigst muligt og senest den 9. april 2021.
 
Yderligere information  
Arbejdstiden er fleksibel og det forventes, at arbejdet vil være cirka 15 timer om ugen.  
Løn er efter gældende overenskomst. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Arbejdssted: Regionshuset i Vejle
 
Har du spørgsmål til stillingen, kan du rette henvendelse til teamleder Vickie A.V. Foged på telefon 29 13 30 70.

Vi holder ansættelsessamtaler den 16. april 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.